Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (134/136) > >>

d_petrovska:
TediDS , идеите ти са много оригинални, но наистина нямам идея от къде да намериш малки чашки за шампанско... Виж за чаени е по-вероятно да намериш нещо... А в тази тема някъде по-нагоре четох за метални ключодържатели, гравирани с имената на младоженците и датата на сватбата. Това също много ми допадна  :)

krasunkata:
TediDS това е за теб  :)

http://www.inhomglass.com/bottles.htm

Моя приятелка се жени миналата година и купи от тази фирма свещничета и малки юзчета като подаръчета за гостите. Видях че имат нещо като малки  бурканчета ама не зная дали продават капачки за тях =]

Agent T:
Krasunkata, Благодаря ти много! :) :) :) :)Ще проверя как стоят нещата и ще пиша, ако някой се интересува друг.Отново- благодаря!

d_petrovska:
Момичета, мислите ли, че керамичните фигурки (ангелчета, слончета, гълъбчета) са прекалено тривиални за сватбени подаръчета?

Alucinado:
петровска, зависи от вас и от гостите ви. Ако в "компанията" скоро е имало сватби, на които са подарявали такива фигурки, според мен ще изглежда тривиално и изтъркано. Ако обаче не е имало и ако на вас ви харесват - защо не.
Мисълта ми е, че ние за една година бяхме гости на 4 сватби. част от гостите на тези сватби ще присъстват и на нашата, поради което аз се опитвам да избягвам всякакви повторения, защото искам нашата сватба да бъде уникална и запомняща се.

Надявам се да съм се "обяснила" достатъчно ясно ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница