Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (133/136) > >>

d_petrovska:
Момичета, ето още една идейка за подаръци за гостите  *THUMBS*

mirmar:
Водно конче! С малко мъниста и малко труд  :)

Ето и подробности как се прави /на английски/.

http://www.hobbycraft.co.uk/ideas_library/idea_809.html

Mrs.™:
 :offtopic:мацки трябва ми вашата помощ,някой от вас при подаръците за гостите са ползвали като бурканчета вътре с листенца <мирищеши от цветя и т.н.>и ми трябва именно такова бурканче,аз имам такива обаче не знам от къде са купувани :'( eто такова:,само че в бурканче,не може да не се сещате :[

Agent T:
НИКОЙ ЛИ НЕ ИСКА ДА МИ КАЖЕ ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПЯ МАЛКИ БУРКАНЧЕТА??? :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2:
Моля, Ви, нека тези, които имат  информация за това споделят с нас. НЕ бъдете егоисти!

Agent T:
Днес ми дойде страхотна идея(или поне така си мисля :)) за подарък на гостите - миниатюрни чашки за шампанско гравирани с имената на младоженците или вече тяхната фамилия или чаши за кафе/чай направени по същия начин.
Мисля, че идеята не е лоша стига да могат да се намерят от някъде, а за гравирането - всяко златарско ателие ще помогне.
ако някой се сеща от къде могат да се намеря такива чашки/ да не забравяме и бурканчетата :) да казва бързоооо :HELP: :pc-mainiak:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница