Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (135/136) > >>

d_petrovska:
Да, разбирам гледната ти точка. Повечето ни познати нямам информация да са били скоро на друга сватба.
Проблема е, че на мен наистина много ми харесват, супер сладки са, но сега всеки си подарява такива за сватбат  =]

Alucinado:
petrovska, щом ти харесват не се тормози излишно. Поръчвай си ги спокойно.
Аз покрай подготовката за сватбата установих, че обикновените гости не са толкова "навътре" колкото нас ;) напр. текстовете на покани - точно този текст който на мен ми се стори най-клиширан и изтъркан на много наши познати им се стори супер оригинален. Керамичните фигурки, които за мен са върха на клишето (не искам да обидя никого) за някои хора са абсолютно логичния и сладък подарък за гостите :)

Просто с цялата информация която попиваме покрай подготовката от стотици чужди сватби, възприятията ни за оригиналност са много по-различни от тези на хората, които ще поканим (в повечето случаи). Така че, изобщо не се притеснявай - щом гостите ви не са събрали десет такива фигурки от различни сватби досега, поръчвай си ги спокойно - важното е ти да се чувстваш добре. Дори и на някой да не му хареса подаръка, едва ли ще ти каже някога ;)

ani4ka1710:
Да наистина тук като чета и все си мисля че всико изглежда много клиширано, но наистина това ние си го знаем защото се ровим постоянно къде ли не за такива сватбарски работи.
Аз лично реших подаръка за гостите ни да бъде фото на двамата, и това е доста разпространено, но на мен най много ми допада като идея.

Арлина:
Аз в един момент се усетих, че от желание да съм по-оригинална, ще прекарам голям брой часове в приготвяне на разни дреболийки, които не е ясно кой и до колко ще оцени, и от които няма да ми остане кой знае какъв спомен. Мислех за от части индивидуални подаръчета за гостите например, но вече почвам да се отказвам. Дори да поръчам някъде това, което бях намислила, пак ще ми отнеме много време да го опиша и събера като идеи, а ходя на работа, уча, преди сватбата ще имам изпити. Просто прецених, че не си струва толкова да се вглеждам в детайлите, при положение, че подготовката на сватбата не ми е единствено занимание. Пак ще избера хубави подаръчета, не вярвам някой да се обиди че са еднакви.

Rou:
Ние имахме едни снопчета, вътре със слънчогледови семки и инструкции как да си посадиш слънчогледи, тъй като темата на сватбата ни беше слънчогледи, не е практично но се вързваше с всичко останало и не бяха трудни за изработка... ако искате да направите подаръчетата по индивидуални, вържете тейбъл картичките за подаръчетата, ние така направихме и изглеждаха добре...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница