Подарък за гостите като спомен от сватбата
Katerina:
Отдавна вече не се закичват кърпички на ревера..... В последно време е модерно да се поднасят малки сувенири за спомен, обвързани тематично с идеята за сватба и едно ново начало или емблематични символи, носещи късмет. Обикновено това са малки керамични слончета, гълъбчета, младоженци и т.н. Определено мисля, че е по-практично като идея и по стилно :-)
Интересно би било да споделите какви са Вашите наблюдения по този въпрос и какви са евентуалните Ви планове за изненада на гостите?
beauty_blondi©:
Аз взех малки фигурки слон-за мъжете и мишле за жените.Фигурките са тип анимационни
и сега ще им слагам тюл.Иначе по сватбените салони има много фигурки и различни.Но отна
чало бях си харесала ангелчета но от най-обикновен магазин за сувенири.Хем нестандартно и н
непозната.Тези подаръчета поне оставят за спомен.А за кърпите си е отживелица
GALADRIEL:
А ние си поръчахме малки книжки със известни сентенции.Супер сладурски са,има ги в различен цвят и тематика.
joy:
И аз много харесвам керамичните фигурки, има много сладки животинки :) Но за нашата сватба реших да подаряваме нещо по-практично, което няма да събира праха някъде си. И купих ключодържатели (вж. снимката - в черна кутийка е и може да се добави само панделка), гравираха инициалите ни върху тях и се получи добре. А най-важното е, че харесаха и на гостите :)
injbi:
Аз мисля,че и на друго място някъде съм казвала, но моите подаръчета за гостите бяха малки корабчета в бутилчици - не толкова практично, но страшно символно по мое мнение, пък и всички много ги харесаха - слагам снимки на едно корабче и на цялата флотилия ;). Отдолу на поставката принтирахме на самозалепваща се хартия имената си и датата и мисля,че се получи добре.
Навигация
[0] Списък на темите