Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (132/136) > >>

maslinka:
нещо подобно правим сега ние като картичка с наша снимка,снимка на нас със съответния гост,снимка от меденото месече и не сме решили 4тата дали да не е обща снимка или пак на госта.но ше им  ги подаряваме сега след сватбата,а на сватбата си имаше отделно подарачета.дано станат по скоро че те хората ще забравят че са били на сватба :P

BIBI_SZ:
Мила Ели, много ми харесаха твоите обувчици с папирусчето и панделката,супер са! :bravo:
Имам 1 въпрос - папиръсчето сама ли си го правиш? на каква хартия? на обикновен принтер може ли да се разпечата? Много мерси!

Ели .:
Цитат на: BIBI_SZ в януари 29, 2008, 17:34:39

Мила Ели, много ми харесаха твоите обувчици с папирусчето и панделката,супер са! :bravo:
Имам 1 въпрос - папиръсчето сама ли си го правиш? на каква хартия? на обикновен принтер може ли да се разпечата? Много мерси!

сама ги украсявах обувчиците - мерси !!! :) а папирусчето е напечатано на пауст (оризова хартия), НО трябва да е на лазерен принтер, че на мастилено-струен се размазва !!! те стават около 8 бр. на лист А4 , зависи вече каквато големина си ги направиш :)

Azumi:
http://www.party-varna.com/images/blue/8_big.jpg
ей това много ми хареса

Agent T:
Здравейте, искам да се обърна към Miri.Прочетох някъде из страниците, вече не помня коя, че имаш познат пчелар, от къде си поръчала малки бурканчета..След като изчетох почти всички предложения за подаръчета, идеята за бурканчетата с мед ми допадна най- много.Струва ми се най-оригинално и с много символика.НО :ohah: не знам от къде да намеря такива бурканчета???Ако имаш възможност да вземеш инфо за тези бурканчета - колко ще струват, ако се поръчат примерно март-април, кога ще могат да са готови и дали изобщо това може да стане.
Обръщам се и към всички останали във форума - нека ако някой е успял да намери подобни бурканчета да сподели от къде ги е взел и на каква цена.
Благодаря!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница