Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (131/136) > >>

mirmar:
Имат и в Пловдив, да, но в Стара Загора е централният им склад. Толкова сладки дреболийки имаше...а такива свещички. :girlhide: Със сърчица различни аранжировки. Радвам се,че ти харесват моите подаръчета, въпреки че аз бях настроена за други,ама...там щеше да отиде много време и труд. =] Ама като гледам разни сайтове на Слънчоглед и от сорта- на Космополис не им е чак такова разнообразието от материали.

Капризче:
Ами аз още никъде не съм гледала, освен каквото пожете във форума. Сигурно има разнообразие, просто като видях твоите подаръци и ахнах, много са сладурски. Обаче нещо не мога да намеря другата тема пък сега, за да видя точния сайт на фирмата, дали ще може да го напишеш и тук  :[

Zahira:
Имам един въпрос - на децата подарявали ли сте от подаръчетата за гости или само на възрастните? Питам впредвид обстоятелството, че те едва ли разбират какво и по какъв повод им даваш.

prin4ipessa:
Цитат на: Arlina в януари 10, 2008, 15:26:13

Още нещо се сетих - на кумувете подарявате ли от същите подаръчета, освен специалният подарък?

Ами ние им подарихме и от общите подаръчета като на всички останали гости в добавка към техните специални отделни подаръци. Все пак мислехме, че ще е тъпо да ги пренебрегнем, пък и ще им остане още един спомен.  :)

Pachoran:
Един много интересен и дългосъхраняван подарък за гостите на сватбата е фотографията. Като бюджет ще излезе доста соленичко, но си заслужава. Идеята е не само да се предложи снимка на младоженците, но и снимки на младоженците с гостите във всеки един етап на сватбеното тържество - съвет, църква, ресторант /особено тук/ и само снимки на гостите. Фотографиите се разпечатват на място и всеки един гост може да си направи избор и да си вземе снимките в предварително подготвено пликче. Този подарък разбира се е за младоженци с по-големи финансови възможности. Но атракцията си заслужава. Бъдете и сигурни, че подаръкът ще бъде почти вечен и забележим от всички.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница