Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (130/136) > >>

mirmar:
Арлина, според мен сложи сребристо- пак е в гамата на бялото, но розово наистина не върви /въпреки че не знам защо сте се запритеснявали и делите мъжки/женски подаръци и т.н. =]/.Или пък ако намериш бяла панделка с розови ръбове...

Ели .:
Цитат на: Arlina в януари 10, 2008, 14:32:05

Ели., ще се разсърдиш ли, ако открадна идеята ти?  :[ Вчера гледах тези обувчета и много ми харесаха, но се чудех как могат да се направят по-интересни. А едният подарък за гостите ни със сигурност ще е папирусче с послания.

И още един въпрос за керамичните фигурки - ако сложа бяла панделка зле ли ще изгледат според вас? Защото идеята ми за сватбата е да е в бяло и розово, а на мъжете ми е странно да сложа розова панделка. Или пък нещо сребристо, да не е бяло?

радвам се, че ти харесват !!!! :) и разбира се , че не се сърдя !!!! :) само, че не виждам какъв е проблема и при тях панделката да е розова, при положение, че това е темата ти на сватбата !!!! аз на мъжете им подарих слончета и както виждаш пак са с розова панделка, нямаха тюлче, което обувките имат, тъй като ми изглежадах празни !!! :)

Ава твоите предложения за подаръчета - саксийките много ми харесаха !!!! направо се влюбих в тях, може ли и за мен една !!! в розовко !!!! :)

Арлина:
Ели, много ти благодаря! @}->-- Панделката ще я мисля по-нататък :)

Аз мисля за мъжки и женски подаръци, защото голяма част от нашите гости са двойки, които още не живеят заедно, а част са такива, които живеят заедно. Не върви да подаряваме по един подарък на двойка, ако не живеят заедно. А за тези, които живеят заедно пък не върви да подарим две еднакви неща. Затова мисля да има някаква разлика и да са два вида.

Още нещо се сетих - на кумувете подарявате ли от същите подаръчета, освен специалният подарък?

kleo_20:
ние на кумовете не подарихме и щеше да е малко смешно като се има впредвид че кумата прави моите подаръчета  8P

Ivet:
Цитат на: renka_87 в януари 10, 2008, 12:35:03

Ивет кажи мила къде? =]

магазин  Бижу   намира се на Колхозния пазар гаражите за цигари втория или третия блок не съм сигурна но знам че имат сайт  там може да погледнеш а са и много мили момичета може да се консултираш с тях за всичко на мен би бяха доста полезни съжелявам, че не се срешнах с тях в началото на подготовката на сватбата ни .Ако мога с друго да ти помогна питай насреща съм   :girlhide:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница