Подарък за гостите като спомен от сватбата
Капризче:
Didka ами и ние няма да имаме много дечица на сватбата, май само шаферчетата ще са. За тях ми се иска да има индивидуални подаръци, все пак са сред специалните хора на сватбата =] Но аз май съм тръгнала отзад напред, още не сме направили списък на гостите. Като е готов май ще е по-лесно да се определи какви да бъдат подаръците, различни ли да са различните по възраст хора и т.н.
Мерси на всички за съветите, ще ви държа в течение какво се случва с организацията @}->--
Ivet:
Цитат на: misskapriss в януари 10, 2008, 11:11:13
Didka ами и ние няма да имаме много дечица на сватбата, май само шаферчетата ще са. За тях ми се иска да има индивидуални подаръци, все пак са сред специалните хора на сватбата =] Но аз май съм тръгнала отзад напред, още не сме направили списък на гостите. Като е готов май ще е по-лесно да се определи какви да бъдат подаръците, различни ли да са различните по възраст хора и т.н.
Мерси на всички за съветите, ще ви държа в течение какво се случва с организацията @}->--
И аз да дам моето мнени по въпроса на подаръчетата мисля ,че трябва да има това е знак на уважение към гостите и тяхното пресъствие на най хубавия ни празник .Много трудно избрах ме нашите подаръчета не исках ме да са порцеланови или гипсови фигурки и се спрях ме на папирус тип благодарствено писмо в закачлива форма до всеки гост и се получи много ефектно и ми излезе 1 лв във фирмата която ми го направиха при тях междо другото има доста нещица който до колкото разбрах си ги правят сами ако си от Варна може да отидеш да провериш или като идея ;)
Арлина:
И според мен не трябва много да се бърза. Аз например в началото като почнах да чета тук много харесах идеята подаръчетата да са бурканчета с мед и в папката за подготовка за сватбата имам подробно описание на това как съм мислела да я реализирам. Сега вече това не ми харесва и мисля за керамични фигурки или стъклени подобни на тези на Дидка. След два месеца кой знае какво
Ако са фигурки ще бъдат различни за мъжете и жените, няма да ги деля по възраст. На шаферките ще купя още нещо.
Колебая се малко за родителите. Някак си странно ми се струва да им дам същия подарък като този на останалите.
Ели .:
избора на всяка от вас си е важен !!! някои казват че фигурките били прахосъбиралки, аз не мисля така !!! лично ааз много мислех, исках да са снимки, но родителите бяха против и реших да уважа поне това !!!! после исках да са малки визитници и на тях да е табелката с името и най-накрая видях едни слончета и обувки, малко ги поукрасих, сложих им послание и това бяха моите подаръчета !!! :) всички се зарадвах и питаха дали са за тях !!!!
вече ако разполагате с повече парички, (аз гледах да са 1 лв., те ми излезнаха и по-евтино !!!) мисля че едно от момичетата беше направила едни комплектчета със ароматна свещичка, пръчици вързани с панделка !!!!
Арлина:
Ели., ще се разсърдиш ли, ако открадна идеята ти? :[ Вчера гледах тези обувчета и много ми харесаха, но се чудех как могат да се направят по-интересни. А едният подарък за гостите ни със сигурност ще е папирусче с послания.
И още един въпрос за керамичните фигурки - ако сложа бяла панделка зле ли ще изгледат според вас? Защото идеята ми за сватбата е да е в бяло и розово, а на мъжете ми е странно да сложа розова панделка. Или пък нещо сребристо, да не е бяло?
Навигация
[0] Списък на темите