Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:49:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160146 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #195 -:
април 28, 2012, 21:16:15 »
zp_70, какво точно търсиш, насочи ни, за да знаем;защо тези имена отпаднаха ?
аз тия дни ще ходя да говоря с агенцията за украсата
и ще звънна за пробен грим, че нямам записан нито гримьор , нито фризьор.
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #196 -:
април 29, 2012, 06:32:40 »
Търся други ДЖ освен споменатите, повечето от посочените са заети, а други не ми допаднаха.
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #197 -:
април 29, 2012, 11:25:33 »
zip 70,за коя дата става въпрос....и дневна или вечерна сватба ще бъде.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #198 -:
април 29, 2012, 12:59:09 »
Цитат на: yara в април 23, 2012, 14:09:29
За съжаление и аз лично имам оплакване от там.
Така че внимавайте, изисквайте сертификат, за да може после ако има нещо да го оправят. А по-добре ако още не сте поръчали да поръчате на друго място. Любен, където Езра си прави своите е е много добър, мога да препоръчам и нашия златар Гаро - но той е леко труден за достъп откакто измести ателието.
Годежният ми пръстен е от там и вече взе да пожълтява.
Показах го на нашия златар (поне потвърди, че диамантът е истински) и той ни каза, че е нормално, ако не са използвали бяло злато, а само са покрили обикновеното жълто злато с бяло.
Изрично им казах, че искам пръстен изцяло от бяло злато и те гарантираха, че е така. Като се има предвид, че този пръстен ми е за цял живот е просто безсрамно да го направят така, че да се изтрие за има няма 8 месеца.
След сватбата мисля да си оставя пръстена да ми го преправят, но не на тях, а на нашия златар, защото знам, че ще го направи както трябва.
Здравейте! Да обясня нещо за бялото злато. По принцип самородно бяло злато НЯМА, то се прави от минимум 22К жълто + примеси (алое, например), за да стане бяло. Когато се изработи бижуто, допълнително се покрива с родий, за да добие напълно бял цвят. Нормално е, в последтвие да избие жълт цвят, но няма как да стане напълно жълт. За ателието на "Сава Доброплодни" 1, мога да гарантирам, че работят напълно коректно и НЯМА вариант, в който да не ви се издаде сертификат, да ви сложат цирконий вместо брилянт, да предоставите гаранцията за изработени изделия и да не ви бъдат отремонтирани или освежени - халките например с носенето се поизтъркват и надраскват, с гаранцията там ще ви ги освежат и ще станат като нови, без да доплащате, доплаща се само, ако се добавя материал - злато / сребро.
Цените, на които работят са доста приемливи за Варна. Всички халки са ръчна изработка, с изключение на тези, които са с лазерна изработка отгоре. Изработват и по модел на клиента. Ателието съществува от 16 години и хората си го знаят. Невъзможно е всички да са доволни, но не може да става и дума за някаква измама от гледна точка на злато, сребро и камъни! А за информация, работят и с Гаро. Почти всички магазини за сребро и злато във Варна си правят ремонтите при тях, ако не бяха професионалисти, колегите им нямаше да ползват услугите им.
Има много места където може да ви изработят халките, поразходете се и намерете вашия вариант, който ви устройва и ви допада най-много, но нека да е от собствен опит.
Активен
biba_love
Любопитен
«
Отговор #199 -:
април 30, 2012, 09:12:24 »
Никоя ли не знае за оркестър във Варна?
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #200 -:
април 30, 2012, 14:10:14 »
Цитат на: biba_love в април 30, 2012, 09:12:24
...за оркестър във Варна?
Ето имената на някои известни оркестри във Варна, които озвучават сватби: "Камчия", "Одесос", "Лазур", "Добруджански славей", "Варненско настроение", "Евридика", "Бисери", "Извор" и др. Може да погледнеш и в някои заведения с музика на живо и така да си избереш оркестър. Успех в избора!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #201 -:
април 30, 2012, 17:05:53 »
Цитат на: biba_love в април 28, 2012, 08:32:52
благодаря ви моми4ета за отговорите:) *INLOVE*Сега по4вам да мисля за музиката,искам оркестър,но нямам представа за нищо във Варна
някоя да има нещо впредвид?
Чувала съм на живо оркестър Бриз.Свирят редовно в хоротеката.Там можеш да ги чуеш.Ето ти и фейстбук страница
https://www.facebook.com/ork.briz
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #202 -:
април 30, 2012, 17:08:06 »
Също харесвам и музикантите от Хамбара,но не им знам името.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #203 -:
май 01, 2012, 18:26:23 »
Виждам, че е цитиран моя пост.
Мисля, че всички сме наясно, че бяло злато няма.
Но имам приятели, които имат годежни пръстени от други градове пак правени в златарски ателиета, има и такива купени от магазин, има и няколко с годежни пръстени от чужбина. Като почна да се изтрива и да се получава и една резка, в нея отдолу прозира нещо по-скоро с меден цвят, звъннах да ги питам как са техните пръстени и дали има промяна.
Ами няма от 2 до 6 години е периода, в който са ги носили и не са се променили. Така че не може да ме уверите, че това, което ние сме получили е качествено. За мен не е нормално през 5-6 месеца да трябва да си нося пръстена на поправка, защото от долната страна се изтри още преди Нова Година, а тази резка я забелязах преди месец. Пръстенът е купен през юли.
До колкото си спомням имаше и още един или два коментара от подобен сорт за същото ателие и в други форуми бях намерила подобни (като взе да пожълтява започнах да се ровя за мнения).Оценявам правото на всеки да изкаже своята гледна точка и да се защити, но най-добрата реклама е качеството на услугата, така че приемете нашите коментари като конструктивна критика.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
май 02, 2012, 08:31:26 »
Да се вмъкна и аз в темата за ателието. Нашите халки са от там и са бяло злато с смецица с мат и лъскаво. Аз съм доволна и нямам забележки. Годежният ми пръстен е от Алтън баш и също е бяло злато (не харесвам жълто) еми може би на 3 месец след като го сложих и си пожълтя от долу да не говорим че се и деформира и за него имам сертификат, но така и не съм го носила за поправка тъй като се съмнявам че ще го оправят заради камъните а и не искам да ми ги сменят с някой цирконии.
Относно оркестър за Варна аз имам добри впечатления от Доброджански славей и също от споменатите от Гучи
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #205 -:
май 05, 2012, 10:16:52 »
Моят годежен пръстен също е бяло злато и е от там, вярно, че не е на 8 месеца, а на 5, но не е мръднал. Разбира се отдолу се понадраска, но няма как да се носи и да стои чисто нов.
В ателието правят и позлата, но си казват, че е на ръка и най-много месец издържа, клиентите си поемат риска дали да бъде извършена услугата и дали ги устройва.
Но няма вариант, в който да покрият жълто злато с бял родий, за да го продадат. Ако е било така, то на първия месец щеше да се изтрие и то не само отдолу. Както споменах, вече са доста време в този бизнес, не биха рискували с нещо такова.
Форумите са за това, да си изразим мнението, всеки има право на такова. А тук най-вече да си помагаме с организацията по сватбите си.
Активен
demi
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #206 -:
май 06, 2012, 23:17:23 »
Здравейте, досега не съм писала във форума, но съм много доволна от информацията тук, научих за доста хотели, които иначе не бих се сетила да проверя. На мен ми предстои сватба през септември и засега съм се спряла на Хоризонт. Любимият ми хотел е Романс, но вече няма свободни дати, а и ми се стори малко тесен, сватбата ще е за около 90 души, иска ми се да има пространство. Хареса ми и Корал, но твърдо не дават сватбата да продължава след 12, поради тази причина отпадна. Хотел Елена на Златни Пясъци също вече е зает и няма дати. Та затова мисля тази седмица да дам капаро, после съвсем може да няма свободни дати. Моля ако се сещате друг ресторант за толкова гости да споделите. Димят отпадна, както и Бизнес хотела, защото са затворени, а аз предпочитам да има тераса или басейн за изнесен ритуал, иначе и двата ресторанта ми харесват като стил. Ходих и в Детелина и Белвю, но са малки. Залата на хотел Лилия също ми се стори доста затворена и се отказах, та това е, може би най-много ми хареса Хоризонт, въпреки че първоначално ми се искаше сватбата да е в хотел с басейн. Моля ако се сетите за някой друг да пишете, както и ще помоля тези, които са правили сватба или са присъствали на сватба в Хоризонт да споделят впечатления. Следващото ми търсене ще е за фотограф и DJ, видях, че сте писали, но моля да споделите за тези, които сте ползвали. Благодаря предварително.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #207 -:
май 07, 2012, 08:53:23 »
Здравей demi,
Тази събота присъствах на сватба в Хоризонт.Това което ми хареса там са няколко неща-имат възможност за овъртайм/сватбата продължи до към 1,00 часа/,има възможност да се прехвърлите после в дискотеката,храната беше вкусна,имаше достатъчно място за танцуване,имаше достатъчно сервитиори облечени подобаващо,ресторанта е в неутрални ветове и носи на различни омбинации украса,има тераса на която можеш да се разхладят хората,там беше и коктейла преди да влезнат гостите,в града е което също е удобство за вас и гостите.
За фотографи има избор стига да ги наемеш на време,че добрите бързо ги ангажират.Същото е и с ДЖ.
Активен
darina1980
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #208 -:
май 07, 2012, 10:47:47 »
demi
- и вече от опит:)
мога да ти препоръчам:
ДЖ -
Дидо
Видеооператор -
Красимир Ламбов
Фотограф -
Деян Стоев
Активен
iravl
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #209 -:
май 07, 2012, 11:16:34 »
Здравейте,
Да попитам и аз за съвет за фотограф, избора е между: Яна Пенева, Теодор Калушков и Юлиан Недев от Студио Протей.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...