Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:42:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 160120 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 07, 2012, 12:01:40 »

Здравейте,

Да попитам и аз за съвет за фотограф, избора е между: Яна Пенева, Теодор Калушков и Юлиан Недев от Студио Протей.

Аз ги чувам за първи път.
Активен
demi
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #211 -: май 07, 2012, 13:12:58 »

Здравейте,

Благодаря много за бързия отговор, май е решено вече за Хоризонт smile Повече ми харесва залата от тази на хотел Марина, а за овъртайма няма проблем да продължи до колкото искаме, така казаха. Моля споделете за тези DJ, които сте ползвали и за фотографи. За Милен Лесеман напоследък чувам не много добри отзиви, иначе бях на сватба, където снимаха Реджи, но не мога да преценя за тях. Какво ще кажете за тези Ка студио, моля да препоръчате и други. Вие всъщност как си избирате фотографи - разглеждате снимки направени от тях ли? На мен ми е малко трудно да избера. Освен това исках да попитам - трябва ли отделно фотограф и отделно видеооператор?
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 07, 2012, 13:26:41 »

Здравей Деми,

Има фирми, които предлагат комплексна услуга - фото + видео заснемане, разбира се има и добри фотографи и видео оператори, които не работят в една фирма и можеш да наемеш отделно. Въпрос на цена, личен избор и това как си представяш снимките и видеото. Ние процедирахме по следния начин: срещнахме се с фирми, които предлагат комплексна услуга, както и с други фотографи и оператори, които някой ни е препоръчал. Взехме по един диск с видео и разгледахме снимки, които са правили. По този начин си отсяхме кой ни харесва като стил и качество и кой не. След това се съобразихме и със сумата, която можем да отделим и така си избрахме. Пожелавам ти успех  good
Активен
demi
Новак
*

« Отговор #213 -: май 07, 2012, 13:39:03 »

Здравейте отново,

Мерси Дарина, утре имам среща с DJ Дидо - можеш ли да споделиш как протече сватбата, как е като цени спрямо другите.

Относно фотографите - още не съм започнала да разглеждам, ще видя някои и пак ще питам за впечатления smile
Активен
darina1980
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #214 -: май 07, 2012, 13:42:36 »

Ние по мнения от приятели и форума ми помогна много се спряхме на няколко, разгледахме сайтове - от там можеш да получиш много информация и да добиеш представа за работата им. На мнение съм, че когато някой е професионалист, то той работи и се развива в една област - или само видео или само фото, но всеки има различен избор и най-вече е от значение какво търсиш. Попаднах на видео и фото за 300 лв когато търсих за нашата сватба - нали ти е ясно какво ще получиш, имайки в предвид, че за по малко от 1000 лв и двете няма как да е качествено. Поне ние решихме да спестим от друго за сметка на фото и видео - всичко отмина мнооооооого бързо и само това остава:). Та ги чакам с нетърпение, че от емоцията ми се губят моменти:)
Активен
demi
Новак
*

« Отговор #215 -: май 07, 2012, 14:15:55 »

Нещо съм се объркала smile Не търся DJ, който да е и фотограф, така съм го написала smile Мисля да говоря с DJ Дидо утре, а за фотограф търся все още. Много ми харесаха снимките на Фотева, страхотни smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: май 07, 2012, 15:49:23 »

demi за коя дата става въпрос
аз капарирах Бижу защото в ресторанта нямаме украса, а няма как и ние да я сложим защ. има закуска сутринта и после няма кой да тича да я реди... цветята сигурно ще са от Нолина;
сега се чудя дали с Маруся или с Вики или с Криси да говоря за грима
и фризьор още нямам...
Активен
demi
Новак
*

« Отговор #217 -: май 07, 2012, 16:00:14 »

Датата е 02.09.

За грима - мен ме е гримирала Крис, доволна съм. За Маруся съм чувала само добри неща, беше гримирала моя приятелка за сватбата и беше много красива. Аз лично мисля да отида при нея за пробен грим. Ако нещо неми допадне ще отида при Крис.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: май 07, 2012, 16:00:36 »

demi най търсените ДЖ са горе долу -Съни,Дидо,Уили,Иво Фолка,Пацони,Горчев-мисля че е основно водещ.Всички се справят добре и след като се видиш с тях виж кой ще ти допадне.Може да потърсиш и клипчета от сватби в Интернет и да видиш как водят.Естествено има и други имена.
Фотографи-Леземан,Ангел Ненов,Нуши Бялова,Студио Ка,Живка Фотева,Красимир Ламбов,Фотостудио Х,Пефо Студио,Емил Пенчев.Има още много фотографи.Това са тези които аз често срещам четейки поредната тема като Модератор.Разгледай сайтове и прецени и си уреди срещи.
Активен
demi
Новак
*

« Отговор #219 -: май 07, 2012, 16:01:47 »

Аз като ходих да гледам Хоризонт ресторантът беше украсен за сватба, украсата беше в бяло и беше много красиво, агенцията беше Бижу. Много стилно изглеждаше, мисля и аз с тях да говоря.
Активен
demi
Новак
*

« Отговор #220 -: май 08, 2012, 14:44:30 »

Здравейте, днес се срещнах с DJ Дидо и ми хареса като човек, утре ще се срещна и с други и ще реша, но той определено ми допадна. Срещах се и с Живка и Венци Фотеви, сториха ми се симпатични и техните снимки ми харесват най-много от всички, които съм гледала. Езра ти защо не си доволна от тях?
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #221 -: май 08, 2012, 17:16:21 »

Здравейте,
Някой може ли да ми каже, къде мога да погледна снимки от грим на Маруся, освен нейн телефон, нищо друго не намирам. На практика къде гримира - има ли салон?
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 08, 2012, 18:06:48 »

zp_70, във фейсбук има профил, там може да се разгледат снимки на работата й. Wink Ето линк - https://www.facebook.com/marusq.g.ivanova

Stoyanov, аз не знам какви са като хора и колеги, аз просто споделям личния си опит. Wink
 P.S И става въпрос за Венци и Живка, не за възрастните.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: май 08, 2012, 20:29:12 »

Аз съм присъствала на сватбата на Тони83 от форума.Снимаха Фотеви-Живка и Венци и бяха много добре настроени.Ходиха да снимат на летището пристигането на младоженеца и съм с много дбри впечатления от тях.Но всеки има право на мнение.Често се срещат и хубави и лоши мнения за дадени професионалисти.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: май 09, 2012, 08:42:12 »

От вчера се колебая дали да се включа с мнение относно Дж Деси. Няма да се изказвам негативно, защото съм присъствала само на една сватба (тази на братовчед ми), където тя беше водещ на ритуала и дж и може впечатленията ми да са погрешни на фона на други сватби, където се е представяла перфектно доколкото разбирам.
Като водещ на ритуал наистина се справи добре, но като дж...мисля, че има над какво още да поработи. Моят съвет е предварително да се уточните каква музика точно ще се пуска, каква да бъде силата на музиката и къде ще е разположена техниката. Това е всичко. Още веднъж подчертавам, че не искам да я злепоставя, а просто да дам съвет, за да се избегнат неприятни ситуации по време на тържеството.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: