Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:33:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160082 пъти)
biba_love
Любопитен
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #165 -:
април 22, 2012, 20:25:42 »
Много,много ви благодаря момо4ета @}->--ще погледна сайтовете и ще се спра на някой:)а за халките,да ми предлойите някоя бижутерия и за колко време ги правят.ние ще пристигнем в БГ,една седмица преди сеатбата,дали ще успеем.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #166 -:
април 22, 2012, 21:32:41 »
Milataaa, захващам се още тази седмица и ще се съветвам с вас! Biba_love мога да направя снимки на местата където ходим и да ти изпратя
Предстои ми обикаляне тепърва и не мисля, че ще е проблем за мен.
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #167 -:
април 23, 2012, 09:25:35 »
Момичета, имам нужда от малко помощ, трябва да се ориентирам в това кой ДЖ с кой /в коя фирма работи тъй като доста се обърках. Съни работи сам като ДЖ/водещ, Алекс работи в Пертито и отговаря за останалите ДЖ в Пертито. ДЖ Дидо има фирма и към него работил ДЖ Пламен, можете ли да ми препоръчате някой друг - виждам споменати Уили, с който не мога да се свържа и ДЖ Иво, някой друг?
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #168 -:
април 23, 2012, 09:32:36 »
Цитат на: biba_love в април 22, 2012, 20:25:42
Много,много ви благодаря момо4ета @}->--ще погледна сайтовете и ще се спра на някой:)а за халките,да ми предлойите някоя бижутерия и за колко време ги правят.ние ще пристигнем в БГ,една седмица преди сеатбата,дали ще успеем.
biba_love, ние си поръчахме халките сега в Събота (21.04) и ни казаха, че най-късно на 05.05.2012 ще са готови (около 2 седмици). Харесахме си от каталога на едно малко магазинче за злато (където е Дилайт, срещу катедралата, в едната от пресечките се пада - ул. "Сава Доброплодни"1). По принцип момчето там ни каза, че ако ни трябват по-спешно, да му кажем и ще се съобразят.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #169 -:
април 23, 2012, 09:42:21 »
ако става дума за същото място, което си мисля, съм чувала оплакване за него
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #170 -:
април 23, 2012, 09:47:53 »
Не знам дали е същото, след 05.05 ще кажа дали всичко е било наред...за което силно се надявам.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #171 -:
април 23, 2012, 14:09:29 »
За съжаление и аз лично имам оплакване от там.
Така че внимавайте, изисквайте сертификат, за да може после ако има нещо да го оправят. А по-добре ако още не сте поръчали да поръчате на друго място. Любен, където Езра си прави своите е е много добър, мога да препоръчам и нашия златар Гаро - но той е леко труден за достъп откакто измести ателието.
Годежният ми пръстен е от там и вече взе да пожълтява.
Показах го на нашия златар (поне потвърди, че диамантът е истински) и той ни каза, че е нормално, ако не са използвали бяло злато, а само са покрили обикновеното жълто злато с бяло.
Изрично им казах, че искам пръстен изцяло от бяло злато и те гарантираха, че е така. Като се има предвид, че този пръстен ми е за цял живот е просто безсрамно да го направят така, че да се изтрие за има няма 8 месеца.
След сватбата мисля да си оставя пръстена да ми го преправят, но не на тях, а на нашия златар, защото знам, че ще го направи както трябва.
«
Последна редакция: април 23, 2012, 14:11:15 от yara
»
Активен
biba_love
Любопитен
«
Отговор #172 -:
април 23, 2012, 14:31:29 »
dixie,много ти благодаря,но май ве4е вси4ко е заето,днес званяхме в Корал и там е заето.незнам какво да правя
Активен
biba_love
Любопитен
«
Отговор #173 -:
април 23, 2012, 15:07:41 »
А някоя от вас била ли е в Димят?как ви се струа там не е ли много тясни4ко?
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #174 -:
април 23, 2012, 15:38:04 »
В Димят банкетната зала събира над 200 души,вие нали ще сте около 70,провери и във Вентура,там е страхотно,но цените на кувертите поне миналата година не бяха от най-евтините.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #175 -:
април 23, 2012, 15:52:49 »
Ох, и аз съм се притеснила за тези ресторанти, сега ще се прибираме към Варна, и се хвърлям да обикалям, та да видиме. Иначе добрата новина е, че имаме дата - 08.09.2012!! Само още се колебая между вида на ритуала - битов или класически.. какво ще ме посъветвате?
Активен
biba_love
Любопитен
«
Отговор #176 -:
април 23, 2012, 17:41:13 »
Вси4ко е заето за моята дата и я смених за 25 08 2012.няма как :huh:говорих Корал,свободни са тоагава,така 4е май ще сме там!имате ли някакви коментари по този хотел?визуално ми хареса по моят вкус е а и ще подхожда на украсата която съм решила да е в розово и бяло, но незнам дали ще е хубава храната и обслужването...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #177 -:
април 23, 2012, 17:49:45 »
нормално-хубаво е да се резервира всичко от рано, сега като има дата, побързайте
за халките-аз го казвам, защ. кака ми е с халка от там и не е доволна хич -имало и нестабилност на пръстена (на свързване на двете части, бяло и жълто злато)
днес ходихме до Любо (от където са ни халките) да ми купи свекито верижка с медальонче (символичен подарък, който искаше да ми направи). сложила съм снимки в галерията
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #178 -:
април 23, 2012, 18:13:27 »
_Ezra_ , много е хубаво! Страхотен жест!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #179 -:
април 23, 2012, 19:25:18 »
Ezra, много е симпатично медальончето
buba_love, като потърсиш из gооgle, излизат разни резултати с мнения, не много пресни, дано някой да изрази впечатление от по-скоро, но виж все пак, винаги има негативни и хубави за всяко място, прочети и реши със сърцето си, ако имаш интуиция някаква
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363354.120
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=24693.30
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=22657.45
Написах сватба в Корал или моята сватба в Корал, така по принцип събирам често ценни мнения
Мой познат имаше сватба там, не съм присъствала, ще опитам да не забравя и да го питам утре!
Dixie, битов ритал на 100 процента за мен
Ние подписвахме по-рано от сватбата на класически, но битовият е запомнящ се, от страшно много хора съм получавала такива отзиви и малко ще си поплачете всички, да внимаваш с грима, на класическият слушаш едни и същи думи, на мен класическият никак не ми въздейства, сълзите ми текнаха като видях сълзите от щастие в очите на близките ни след ритуала
За бялото злато често съм го чувала това, че е само покритие, нашите халки са с бяло злато от Хугасян, засега не се е изтрило ( година и половина дотук), годежният ми пръстен е от там също, ама чак да ги препоръчвам, не
Нещо не ми допада в тях, но засега нямаме рекламации за качество. Кръстницата ни каза, че често си поръчва злато от някакво ателие на Княз Борис - близо до хотел Графити, още ли е там не съм забелязала, но е много доволна. Някой ако се сети как се казва... От Винс-а посока Севастопол?
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...