Сватбено меню - 3 част

<< < (2/87) > >>

theone:
бюфета не е лоша идея, но според мен отнема от тежестта на събитието и му придава малко ваканционен привкус...

veseto_87:
Идеята е добра. Според мен проблемът ще е за по-възрастните хора, които не са свикнали с такова самообслужване.

Kiwi:
Theone имаш право, като се сетя за последното лято на море в Турция. Българите се познават по чиниите, тъпчеха се като за последно.... чак неприятно да ти стане... Но това не е почивка all inclusive, а празненство - последното, за което ще мислят хората е храната.

Според мен на сватба хората трябва да се чустват спокойно, да са обгрижени, за да се отпуснат и да потанцуват, а не да се редят на опашка с чиния в ръка. За моя брой гости е немислимо, но за 50-60 човека, които са и сравнително близки, сигурно няма да има струпвания.

Моя позната беше на такъв тип сватба с бюфет, тя беше много доволна :) На младите трябва да им пасне.

Christy:
Не намирам бюфета за особено подходящ... :huh: Най-малкото ще има струпване, по-срамежливи, не мисля че е подходящ за сватби или по-официални събития.

Иначе нашето меню ще е 4 степенно:

1. Салата - за сега мислим да е нещо традиционно: домати, краставици, плочка сирене... или комбинация от салати. Имаме време да помислим.
2. Предястие - пълнени гъбки с кайма и чушка бюрек.
3. Основно - свинско с печен гъбен сос и пиле рокфор, за да има избор. Гарнитурата е задушени зеленчуци и печени картофи.
4. Торта.

Ще има и месни плата с най-различни мезета, ядки.

Мисля че е достатъчно. Заложихме умишелнео на по-традиционно меню, едва ли точно в този ден трябва да експериментираме с вкусовете на гостите. А ние хапваме доста нетрадиционни неща, но все пак  *THUMBS*

veseto_87:
Аз също съм ЗА традиционното меню в сватбения ден. По принцип аз самата обичам да ям по-екзотични неща, но мисля, че за такъв случай, при много хора, не е подходящо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница