Сватбено меню - 3 част

<< < (86/87) > >>

Feribotka:
Мисля, че си зависи от ресторанта :) Както се договорите с управителя общо взето - например има някои ресторанти, които предлагат хамбургери и картофки за децата...в нашия случай децата нямаха предястие, а салатата беше заменена с просто домати и краставици да не се мръщят на другите съставки, иначе пак си имаха месо и картофки, цената беше на половината на менюто за възрастни  :) В някои ресторанти предлагат и пица, понеже децата много я обичат...различно е, в общи линии каквото си харесате вие, това ще ви направят  :) За цената вече си е политика на ресторанта ;) А 50те грама алкохол може да ги замените със сокче или безалкохолно  :) Успех  *INLOVE*

alexandrova_90:
Ние имахме 4 деца на сватбата, като 2 от тях бяха на 6-7 години им поръчахме детски менюта, а на другите не, като оставихме родителите да изберат, какво от менюто да им поръчат.. Според мен преценете възрастта на дечицата, както и дали няма някакви специфични нужди, консултирайте с родителите най-добре.. Освен, ако не са над 10, че ще стане страшна хамалогия...

Кувертите в ресторантите обикновено, както е написала Фери, изключват предястието и има салата от домати и краставици, с някакви картофки и пилешки хапки.. Това е в масовия случай.. 

paranoir:
Благодаря ви много момичета,ще има доста дечица на сватбата (около 10  - от 5 до 10 години) и ми се искаше за тях да има нещо различно което да си хапнат с удоволствие. Мерси за бързите отговора ,ще разпитам в набелязаните ресторанти.

radity85:
Цитат на: Christy в февруари 13, 2012, 11:07:59

Не намирам бюфета за особено подходящ... :huh: Най-малкото ще има струпване, по-срамежливи, не мисля че е подходящ за сватби или по-официални събития.

Иначе нашето меню ще е 4 степенно:

1. Салата - за сега мислим да е нещо традиционно: домати, краставици, плочка сирене... или комбинация от салати. Имаме време да помислим.
2. Предястие - пълнени гъбки с кайма и чушка бюрек.
3. Основно - свинско с печен гъбен сос и пиле рокфор, за да има избор. Гарнитурата е задушени зеленчуци и печени картофи.
4. Торта.

Ще има и месни плата с най-различни мезета, ядки.

Мисля че е достатъчно. Заложихме умишелнео на по-традиционно меню, едва ли точно в този ден трябва да експериментираме с вкусовете на гостите. А ние хапваме доста нетрадиционни неща, но все пак  *THUMBS*

Това ми допада най-много, като меню  :girl_wink:

Mellie:
Ооо, колко интересни разговори тук! Ние пък точно бюфет ще имаме и то - барбекю! Тук повечето сватби са с бюфет и гостите това и ще очакват. Но ние няма да имаме много гости, максимум 50 човека и все много близки. Ще празнуваме навън, около басейн, като в единия край на басейна има изкуствена "плажна ивица" и после бар... На бара ще са готвачите и барбекюто ще е там. Според мен е чудесна идея за 1во джулайска сватба! Ама може би така се мисля само щото идеята беше моя  :laugh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница