Сватбено меню - 3 част

<< < (85/87) > >>

dreamcometrue88:
Леле, менюто във Вега е уникално, не знам какъв готвач имат, нооо...страшно съм впечатлена. :bravo:

Sunny_bear:
Не съм се сетила да чета в тази тема преди да изберем менюто, но нищо. Да си кажа какво сме избрали и тогавашните ни разсъждения.
1.Шопска салата
2.предястие палачинка с пил.месо, краставички, гъби, кашкавал
3.св.вратни пържолки задушени в сос от печурки и манатарки+сотирани картофи
Идеята беше да има салата без колбаси, доста хора гледам избягват шунки и подобни по заведения. Лека салата, отива си с ракия. Притеснява ме, че я споменавате към простите салати, но знам че краставици, домати и сирене всеки яде, за сметка на песто, фета и други модерни. Основното им с пиле, едно сухо, не го харесахме, но свинското със соса беше уникално. Пържолката се отделяше на хапки без нож. Но и ножовете са супер на ресторанта. Не знам дали ви се е случвало да стържете до посиняване на пръста :\
Ще им и плато от филе елена, пастърма,луканка, гауда и ементал. Ядки ще си внасяваме.
Разбира се и торта ще има, но още не сме търсили.

Cerise:
Здравейте момичета, дегустация ще правим в седмицата на сватбата, защото ММ много държи да присъства, а той се прибира 5 дни пред деня.
Та...това на което сме се спрели за сега:

~Салата Асорти (домати, краставица, Снежанка, печена чушка, сирене, кашкавал, маслини)
~Пълнени картофи с пиле, запечени с кашкавал и сметанов сос
~Свинско гръбче (св. контра филе, пресни гъби, лук, мащерка, сос)

nejla:
Менюто , което ни направиха в Рай беше много вкусно , грамажът беше както си трябва , а не оскъсните порции , които ми предлагаха в Дунав. Пр *INLOVE*и нас имаше салата шопска, основно пържолка, картофи, задушени зеленчуци,питки , торта от Шоколино

paranoir:
Здравейте , искам да попитам дали някоя от вас е запозната с така наречените детски куверти. Има ги в много от ресторантите ,но няма примерно меню за тях ? Освен ,че не включват 0,50гр алкохол дали има друга разлика? И колко надолу са в парите ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница