Сватбено меню - 3 част
Vivid:
Не мисля, че е съвсем стандартно меню - сьомга, каперси,хайвер, сос синцо сирене, аспержи...
Tsutsi:
theone вие си познавате най-добре гостите, но примерно аз не мога да понасям синьо сирене, мирише ми и това си е, а милото го яде на килограм. Просто ти казвам.
Нашата дилема с менюто е следната - нищо от предлаганите предястия не ми харесва. Предложиха ни коприва, със спанак, сирене и масло на глина - е зле ми стана само като хапнах малко. Викам си - ще се спрем на най- обичайната храна, че има хора като майка ми и други по-възрастни дето не мож ги накара да куснат разни купешки манджи. Ни'къв шанс!
Салата - овчарска или шопска или мешана или селска
Със салата - вълчи и миши мезета на плата.
Основно - пилешко в сос ( соса не знам какво има в него , но беше много вкусен) с гарнитарура ор картофи по селски, ориз със зеленчуци.
Вълчо плато, мишо плато ( много сирена и кашкавали) ядки
Десерт - тортата
Мислим вместо да има ордьовър да го заместим с плата, все пак битов ресторант е. Да е нещо по битово, вие какво ще кажете?
Има разбира се и питки хляб на пещ :)
Pepelqshka:
Ето и нашето меню:
1)Овчарска салата
2)Панирани сиренца
3)Комбинирана скара с гарнитура пържени картофи(или зад.зеленчуци)
4)Питка
5)2 безалкохолни + 1 ракия
И сватбена торта ,плата с мезета,още напитки.
_perlichkata:
Ние решихме нашето меню да е традиционно и както каза управителя на ресторанта българина е свикнал на пълна маса.
1. Овчарска салата
2. Студено плато (филе елена, луканка, сирене и кашкавал)
3. Топло плато (панирани сирена,кашкавал и пил. хапки)
4. Основно (свинска вратна пържола+картофи соте) + питка хляб
5. Торта
6. 50мл.алкохол + 2 безалкохолни + вода
Mystique:
Само аз оспамих по - горе, без да си кажа менюто. Ето го и него:
1. Асортимент салата
Комбинирана /руска, млечна, шмеркезе, домати, краставици, зеле, сирене, печ. чушка, маслини/
2. Солен еклер с пилешко месо
3. Пилешки гърди върху горски гъби
4. Питка
5. Бейби моркови, картофено пюре, царевица /гарнитура/
6. Луканка, Кашкавал, Синьо Сирене Дор Блу
7. Десерт - торта /включена ни е в менюто/
8. Напитки - Кока кола, Фанта портокал, Фанта лимон, Минерална вода 1/5 1/3 на човек, Ракия, Вино/червено и бяло - Мерло, Шардоне/
Навигация
[0] Списък на темите