Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:42:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172396 пъти)
yl
Професор
Публикации: 319
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #420 -:
май 20, 2012, 17:40:48 »
Здравейте, сватбата ни мина и искам да похеаля хотел Берлин! Всичко мина идеално, бяха изключително мили и коректни, красотата на хотела е ненадмината според мен(поне в момента в София), а отношението им беше!!!
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #421 -:
май 20, 2012, 17:46:50 »
Много се радвам да прочета такъв пост, при положение, че и моята сватба ще е там! Аз също досега съм срещнала само разбиране и подкрепа от персонала, за каквото и да съм попитала или помолила...
Активен
jenifer
Ентусиаст
«
Отговор #422 -:
май 20, 2012, 19:22:14 »
Цитат на: *Josephine* в май 18, 2012, 14:45:15
Дами, имате ли информация какво ще се случи със тютюнопушенето в ресторантите след 1.Юни? Много се притеснявам с тази тотална забрана, защото по-голямата част от нашите гости са пушачи... Не искам сватбата да се изнесе по тераси и градини заради цигарите и на дансинга да останат малкото непушачи...
Според мен няма проблем, сватбата е със статут на частно парти, а не е със свободен достъп, където външен човек може да влезне и да вечеря. На всяка сватба поне половината гости са пушачи.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #423 -:
май 21, 2012, 08:04:25 »
Цитат на: jenifer в май 20, 2012, 19:22:14
Според мен няма проблем, сватбата е със статут на частно парти, а не е със свободен достъп, където външен човек може да влезне и да вечеря. На всяка сватба поне половината гости са пушачи.
Аз мисля, че определено ще има проблем. Частното парти се провежда на обществено място. Този р-т нали има персонал, управител и т.н. Ако е в частната ти къща или вила - тогава е друго. Даже не съм сигурен как стои въпроса ако си наемеш персонал да Ви обслужва, дали при това положение ще е позволено в затворените помещения. Според мен в тази ситуация също е забранено. При положение, че на стадионите е забранено, не виждам как ще е позволено в ресторантите. По тази логика и на стадиона е частно събиране. Двата клуба ЦСКА и Левски са си поканили феновете - "какво толкова"?
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #424 -:
май 21, 2012, 08:28:05 »
Тъй като сватбата ми мина и скоро ще дам цялостен отзив в темата "Свършената и несвършена работа", но мисля че тук е моментът да дам отзивите си от ресторант "България" - София. Изключително доволни сме! Изпълниха желанията ни без "Това няма как да стане" имаше - "Това ще е по-трудно, но казвате и го правим, според нас това и това са негативните, това и това са позитивите!". Много искахме да няма поставени шишета с безалкохолни по масите, когато влизат гостите и салатите и нямаше проблем. Сервираше се като сервитьорите не се спряха за миг, после в разговори с гостите бяха много доволни, на никой не му се е налагало да търси сервитьор. Храната не успяхме да опитаме, защото не седнахме, но отново по думите на родителите ни и гостите е била страшно вкусна, топло сервирана, тортата е била уникална, тяхно производство е, но ние я опитахме на дегустация и поне за нея имам спомен какъв вкус е, даже ми е гадно че не си я хапнах поне нея. Беше направена по снимка - 1:1. Лед се сменяше постоянно и постоянно имаше нов по масите. С музиката разбира се не сме имали проблеми и беше висока до към 3 сутринта, после вече се ориентирахме към прибиране. Единствения негатив, които отчитаме е, че беше доста топло на моменти - наистина ние не седнахме, но като че ли разчитаха много на отварящия се покрив, но имаше един момент с порой и градушка, нямаше как да е отворен и стана доста топло в залата.
С няколко думи - давам много положително мнение за "България"!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #425 -:
май 21, 2012, 09:08:22 »
jenifer,
Може би така Ви се иска, но за съжаление нама такава позиция и такъв статут - Частно парти в обществено заведение.
Заведението трябва да е със статут - Частен клуб и гостите на този клуб трябва да са членове на клуба, за да може да се пуши свободно, без да попадате в графа нарушители.
Също така никой няма пряво да пуши в частен клуб ако има дори един присъстващ, който не е член на клуба.
Според законодателя дори ако се наеме помещение за частно парти не може своеволно да се определя къде да се пуши - също важат установените правила.
«
Последна редакция: май 21, 2012, 09:54:45 от DjNick Mc
»
Активен
SUNche
Новак
«
Отговор #426 -:
май 21, 2012, 09:46:38 »
Цитат на: ylith в май 20, 2012, 17:40:48
Здравейте, сватбата ни мина и искам да похеаля хотел Берлин! Всичко мина идеално, бяха изключително мили и коректни, красотата на хотела е ненадмината според мен(поне в момента в София), а отношението им беше!!!
Тъкмо реших да пиша, че най-накрая сме си намерили ресторант, и попандах на този приятен пост
ylith
, много се радвам, че сватбата ви е минала, както сте искали. Ние бяхме в събота там, за да капарираме ресторанта за 11 август, и точно подреждаха за една сватба...Поздравления и още много много приятни мигове за вашето семейство! Дано и нашата сватба мине добре!
Благодаря и на
Vivid
за окуражителния коментар. Тепърва ще имаме вземане-даване с персонала и е хубаво да знаем какво е отношението им, макар че именно коректността им ни направи впечатление още пърия път. Дано исканията ни не са прекално високи
«
Последна редакция: май 21, 2012, 09:59:49 от SUNche
»
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #427 -:
май 21, 2012, 11:06:17 »
Ние капарирахме ресторант
Ловен парк в Дианабад
. Избрахме него, защото има градина и е с френски прозорци, които се отварят и се излиза навън. И все пак сватбата е на 18 август, ще е жега и затова по-добре на хлад. Но ако някой е бил на сватба или си е правил сватбата да пише мнение, ще съм благодарна, защото ресторантът е едно от най-важните неща и ако там нещата не са ок, то цялата сватба пропада
Активен
SUNche
Новак
«
Отговор #428 -:
май 21, 2012, 12:25:10 »
Цитат на: morgana в май 21, 2012, 11:06:17
Ние капарирахме ресторант
Ловен парк в Дианабад
. Избрахме него, защото има градина и е с френски прозорци, които се отварят и се излиза навън. И все пак сватбата е на 18 август, ще е жега и затова по-добре на хлад. Но ако някой е бил на сватба или си е правил сватбата да пише мнение, ще съм благодарна, защото ресторантът е едно от най-важните неща и ако там нещата не са ок, то цялата сватба пропада
Аз нямам много впечатление от него. А какви са условията там? Куверти, такса тирбушон и сие?
Активен
morgana
Ентусиаст
«
Отговор #429 -:
май 21, 2012, 12:38:19 »
Цитат на: SUNche в май 21, 2012, 12:25:10
Аз нямам много впечатление от него. А какви са условията там? Куверти, такса тирбушон и сие?
Куверт - 35 лв. на човек, такса тирбушон нямат, след 5 час се доплаща по 100 лв. на час. Условия други не се сещам. Обещаха ми да запалят факли в градината вечерта. Аз съм си предвидила да закача по дърветата на път за ресторанта и в самата градина панделки в цвета на роклята ми. Отделно ще си купя малки чаени свещи, които да да сложа в градината и по масите, ако все пак това с факлите не стане.
Активен
SUNche
Новак
«
Отговор #430 -:
май 21, 2012, 12:47:13 »
Това е доста хубава идея!
Ние искахме градинска сватба, но ударихме на камък. А вие в градината ли планирате да бъдете или вътре в ресторанта?
Активен
morgana
Ентусиаст
«
Отговор #431 -:
май 21, 2012, 13:46:52 »
Не, няма да сме в градината. Но всички прозорци ще са отворени да се излиза свободно. Нали все пак ще има пушачи и т.н. , а и да влиза чист въздух и така.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #432 -:
май 21, 2012, 15:14:40 »
Каква е тази такса тирбушон прощавай?
Активен
pilli
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #433 -:
май 21, 2012, 15:24:01 »
Здравейте!Искам да питам дали някой е бил на сватба в хотел Вега ресторант Стара София и какви са ви впечатленията от там?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #434 -:
май 21, 2012, 15:30:30 »
Цитат на: Tsutsi в май 21, 2012, 15:14:40
Каква е тази такса тирбушон прощавай?
Това е таксата която се плаща в някои заведения когато си внесеш собствени напитки, алкохолни или безалкохолни.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Нагоре