Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:59:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172415 пъти)
goldish
Сватбар
Публикации: 168
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #390 -:
април 21, 2012, 12:52:21 »
Ами просто си платете тогава.
Активен
svegest
Любопитен
«
Отговор #391 -:
април 23, 2012, 23:48:01 »
Мили булки и младоженци,
чудесно е че има този форум, че сте толкова активни, вклучително браво на всички водещи на форума, споделящи впечатления от една или друга гледна точка!
И сега, ето ме мен, главния организатор на нашето надявам се незабравимо събитие!
Помощ!
Живеем в чужбина, не сме единствиннте както разбрах и търсим ресторант и всичко останало....
Имахме идея за изнесен (но истински) граждански брак, това явно в София няма как да стане. Проблемът е, че ще има и гости от чужбина, а имаме щастието да имаме по един възрастен баба и дядо, така че, ще е в София празненството или нейните околности!
Много Ви моля за идей и предложения за място с басейн, градина в София и нейните околности. Бяхме се спряли на Камелот на Язовир Искър първоначално, но там за жалост бяхме посрещнати от човек, който видимо не искаше да се занимава с нас.
Датата е 21 Юли, която сме избрали и спешно трябва да я потвърдим, заштото имаме важни гости от далече. Бройката е около 120....
Ех, вече стана дълго писанието и дано не съм Ви отегчила, но ако някой има идей ще сам много благодарна...
Мира
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
«
Отговор #392 -:
април 24, 2012, 13:42:47 »
Здравей Мира,
Видях, че си ми писала на лични, но нещо не мога да ти изпратя съобщение (виж може кутията ти да е пълна). Видях, че си писала тук и затова поствам отговора си направо тук
От всички места, които посетихме басейн имаха:
- ресторант Скай Уей в Симеоново - отвън има басейн, средно голям с поддържана градина и гледка към София. Бяхме там на сватба през октомври 2011 и нямаме забележки: храната беше вкусна, облсужването на ниво. Булката ми беше споделила, че са и помогнали с доста неще от организацията. Единствено за повече от 100 човека се ползва зала, която няма изглед към басейна (без прозорци е залата). Мисля, че определено може да провериш мястото. За съжаление хотелската им част не работи, но моята приятелка каза че са им препоръчали семеен хотел наблизо.
- Горублянското ханче - там има външен басейн, но той е леко отдаличен от ресторанта. Самият ресторант на нас не ни хареса - беше мрачен, със застояла миризма
- Комплекс Макси на Симеоновско шосе - имат голям външен басейн, но сватбите си ги правят в една голяма бална зала, която е много мрачна и без прозорци и е огромна. Аз лично не мисля, че облсужването им беше на ниво и че ни обърнаха внимание и даже не получихме оферта от тях в крайна сметка
- ресторант Лебед - няма басейн, но е на язовир Панчарево и там бяхме на сватба с хубава церемония на открито. Ние лично си изкарахме много добре, но знам че във форума има противоречиви мнения за него
- голф клуб Св. София: не сме ходили лично, но знам че било много подходящо за сватби
Имам актуални оферти от повечето места, ако се интересуваш. Дано съм била полезна
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #393 -:
април 24, 2012, 13:54:14 »
svegest
,
Аз също мога да ти изпратя оферта от Голф клуб Св.София. В нея доста изчерпателно са обяснили условията за провеждане на сватбени тържества. Не съм ходила на място, затова ориентацията ми е само по снимки, но имат доста възможности, включително за организиране на изнесен ритуал на терасата им, не знам само дали могат да поемат толкова гости, колкото ще са вашите. Имат 8 варианта на сватбени пакети и като цяло са скъпи, но за такъв тип място може би сумите са оправдани - при нас за 50-60 човека гости цените на пакетите започваха от 53лв. и стигаха до 94лв. на човек, предполагам, че за двойно количество хора отстъпките ще са значителни. Имат и бусче за превозване на гостите до София срещу заплащане. Предлагат welcome drink срещу допълнителна сума. Управителката води активна кореспонденция по имейл и е отговаря изчерпателно на всички въпроси.
«
Последна редакция: април 24, 2012, 16:35:20 от Деничка Звездичка
»
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #394 -:
април 24, 2012, 15:56:59 »
svegest,
Няма проблем за изнесен ритуал, само че предварително трябва да подпишете в съвета, защото не се разрешава да се изнася книгата извън съвета, и след това може да си направите изнесен ритуал където поискате - като той изглежда съвсем като истински.
Активен
svegest
Любопитен
«
Отговор #395 -:
април 25, 2012, 11:34:00 »
Цитат на: DjNick Mc в април 24, 2012, 15:56:59
svegest,
Няма проблем за изнесен ритуал, само че предварително трябва да подпишете в съвета, защото не се разрешава да се изнася книгата извън съвета, и след това може да си направите изнесен ритуал където поискате - като той изглежда съвсем като истински.
Ник, благодаря, за жалос вече разбрах, че това в София няма как да се случи, а не ми се ще да ракарвам гостите напред назад затова. Ще го мисля още....
Активен
svegest
Любопитен
«
Отговор #396 -:
април 25, 2012, 11:39:34 »
Цитат на: Деничка Звездичка в април 24, 2012, 13:54:14
svegest
,
Аз също мога да ти изпратя оферта от Голф клуб Св.София. .... Предлагат welcome drink срещу допълнителна сума. Управителката води активна кореспонденция по имейл и е отговаря изчерпателно на всички въпроси.
Деничка, благодаря!
да би било супер ако можеш да ми изпратиш, само трябва да се ориентирам малко в света на този готин форум и да си разтребя пощата!
До тях не сам правила запитване още.
Найстина цените не са малки, но пък и зависи какво получаваш в замяна. Като чета как някой момичета са се ядосвали точно на този прекрасен ден, направо ми настръхва косата...
слънчев ден от мен!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #397 -:
април 25, 2012, 11:52:36 »
Svegest,
Прати ми някакъв имейл, за да мога да ти препратя офертата, защото е .pdf и няма как да го копирам тук. Доскоро и дано откриеш подходящото място за вас.
Активен
svegest
Любопитен
«
Отговор #398 -:
април 25, 2012, 12:04:20 »
Цитат на: marina_kb в април 24, 2012, 13:42:47
Имам актуални оферти от повечето места, ако се интересуваш. Дано съм била полезна
Марина, благодаря много, много! За бърото откликване и помощ. Би трябвало сега да може да ми се пише вече, копирах си всичко в документ и пощата е празна. Наистина би било супер, ако можеш да ми да ми пратиш повече информация. Най-вече за ресторант Лебед и Голф Клуб София, защото там не сам праштала запитване още.
Чудесен ден засега!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #399 -:
април 25, 2012, 12:06:44 »
Цитат на: svegest в април 25, 2012, 11:34:00
Ник, благодаря, за жалос вече разбрах, че това в София няма как да се случи, а не ми се ще да ракарвам гостите напред назад затова. Ще го мисля още....
Няма да разкарвате гостите. Вие и кумовете само четиримата отивате през седмицата дори и подписвате а в деня на сватбата длъжностното лице идва там където кажете и където са гостите на място.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #400 -:
април 25, 2012, 21:55:41 »
Момичета, съжалявам ако вече сте писали, но ня можах да намеря никъде отзиви за ресторанта на Хотел Марина в комплекс Слънчев ден..(намерих само 1-2 коментара от преди няколко години) Моля ви, ако няйкой е бил на сватба там скоро или има личен опит да сподели мнение (може и на лични)! Много ви благодаря и пак ме извинете ако ще ви накарам да се повторите
Активен
Forum
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #401 -:
април 26, 2012, 10:16:15 »
Здравейте,
Някой от вас има ли оферта от Сentral hotel forum ?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #402 -:
април 26, 2012, 11:10:42 »
dixie лично аз не съм присъствал на сватба като мероприятие в този хотел, но мога да изразя мнение при провеждането на две други събития с друг характер. Хотелът предлага сравнително добра услуга като настаняване и изхранване. В същност от хотелите в Слънчев ден само той е с по-голяма конферентна зала, ресторант за официални събития и основен ресторант за изхранване главно на туристи от Германия. Ако трябва да влизам в подробности обаче ще създам негативно мнение просто защото е поредния реконструиран стар български хотел с незнайни собственици. Имам лични наблюдения върху материалната база на кухнята и персонала. Като извод бих казал, че е подходящ за сватбено тържество. Ако се нуждаете от повече подробностище кажа още неща.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #403 -:
април 26, 2012, 17:38:10 »
Pachoran, много бих ти била благодарна ако споделиш всичко,което може да ни е от полза, защото много сериозно го обмисляме(може и на лични).Благодаря ти!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #404 -:
април 27, 2012, 02:01:16 »
Цитат на: dixie в април 25, 2012, 21:55:41
Момичета, съжалявам ако вече сте писали, но ня можах да намеря никъде отзиви за ресторанта на Хотел Марина в комплекс Слънчев ден..(намерих само 1-2 коментара от преди няколко години) Моля ви, ако няйкой е бил на сватба там скоро или има личен опит да сподели мнение (може и на лични)! Много ви благодаря и пак ме извинете ако ще ви накарам да се повторите
Пробвай с този въпрос в темата на Варненските булки, ще получиш по актуални отговори.Аз ще снимам през Юли в съседния хотел (Премиер). Познавам мястото и според мен е красиво, но нямам отзиви точно за този хотел.
svegest
не искам да те отчайвам, но малко си закъсняла. Датата е много търсена и хубавите места отдавна са заети. Пробвай в Дипломатическия клуб, Банка Палас, Голф игрището което ти препоръчват. Потърси и нещо около София.Ако още малко се забавиш, съвсем ще ти се стесни избора.
«
Последна редакция: април 27, 2012, 02:04:47 от Deliysky
»
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]