Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:59:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172415 пъти)

goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #390 -: април 21, 2012, 12:52:21 »

Ами просто си платете тогава.
Активен
svegest
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #391 -: април 23, 2012, 23:48:01 »

Мили булки и младоженци,

чудесно е че има този форум, че сте толкова активни, вклучително браво на всички водещи на форума, споделящи впечатления от една или друга гледна точка!

И сега, ето ме мен, главния организатор на нашето надявам се незабравимо събитие!

Помощ!

Живеем в чужбина, не сме единствиннте както разбрах и търсим ресторант и всичко останало....

Имахме идея за изнесен (но истински) граждански брак, това явно в София няма как да стане. Проблемът е, че ще има и гости от чужбина, а имаме щастието да имаме по един възрастен баба и дядо, така че, ще е в София празненството или нейните околности!

Много Ви моля за идей и предложения за място с басейн, градина в София и нейните околности. Бяхме се спряли на Камелот на Язовир Искър първоначално, но там за жалост бяхме посрещнати от човек, който видимо не искаше да се занимава с нас.

Датата е 21 Юли, която сме избрали и спешно трябва да я потвърдим, заштото имаме важни гости от далече. Бройката е около 120....

Ех, вече стана дълго писанието и дано не съм Ви отегчила, но ако някой има идей ще сам много благодарна...

Мира
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #392 -: април 24, 2012, 13:42:47 »

Здравей Мира,

Видях, че си ми писала на лични, но нещо не мога да ти изпратя съобщение (виж може кутията ти да е пълна). Видях, че си писала тук и затова поствам отговора си направо тук smile

От всички места, които посетихме басейн имаха:
- ресторант Скай Уей в Симеоново -  отвън има басейн, средно голям с поддържана градина и гледка към София. Бяхме там на сватба през октомври 2011 и нямаме забележки: храната беше вкусна, облсужването на ниво. Булката ми беше споделила, че са и помогнали с доста неще от организацията. Единствено за повече от 100 човека се ползва зала, която няма изглед към басейна (без прозорци е залата). Мисля, че определено може да провериш мястото. За съжаление хотелската им част не работи, но моята приятелка каза че са им препоръчали семеен хотел наблизо.
- Горублянското ханче -  там има външен басейн, но той е леко отдаличен от ресторанта. Самият ресторант на нас не ни хареса -  беше мрачен, със застояла миризма sad
- Комплекс Макси на Симеоновско шосе -  имат голям външен басейн, но сватбите си ги правят в една голяма бална зала, която е много мрачна и без прозорци и е огромна. Аз лично не мисля, че облсужването им беше на ниво и че ни обърнаха внимание и даже не получихме оферта от тях в крайна сметка

- ресторант Лебед -  няма басейн, но е на язовир Панчарево и там бяхме на сватба с хубава церемония на открито. Ние лично си изкарахме много добре, но знам че във форума има противоречиви мнения за него

- голф клуб Св. София: не сме ходили лично, но знам че било много подходящо за сватби

Имам актуални оферти от повечето места, ако се интересуваш. Дано съм била полезна  give_rose
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #393 -: април 24, 2012, 13:54:14 »

svegest,

Аз също мога да ти изпратя оферта от Голф клуб Св.София. В нея доста изчерпателно са обяснили условията за провеждане на сватбени тържества. Не съм ходила на място, затова ориентацията ми е само по снимки, но имат доста възможности, включително за организиране на изнесен ритуал на терасата им, не знам само дали могат да поемат толкова гости, колкото ще са вашите. Имат 8 варианта на сватбени пакети и като цяло са скъпи, но за такъв тип място може би сумите са оправдани - при нас за 50-60 човека гости цените на пакетите започваха от 53лв. и стигаха до 94лв. на човек, предполагам, че за двойно количество хора отстъпките ще са значителни. Имат и бусче за превозване на гостите до София срещу заплащане. Предлагат welcome drink срещу допълнителна сума. Управителката води активна кореспонденция по имейл и е отговаря изчерпателно на всички въпроси.
« Последна редакция: април 24, 2012, 16:35:20 от Деничка Звездичка » Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #394 -: април 24, 2012, 15:56:59 »

svegest,
Няма проблем за изнесен ритуал, само че предварително трябва да подпишете в съвета, защото не се разрешава да се изнася книгата извън съвета, и след това може да си направите изнесен ритуал където поискате - като той изглежда съвсем като истински.
Активен
svegest
Любопитен
*

« Отговор #395 -: април 25, 2012, 11:34:00 »

svegest,
Няма проблем за изнесен ритуал, само че предварително трябва да подпишете в съвета, защото не се разрешава да се изнася книгата извън съвета, и след това може да си направите изнесен ритуал където поискате - като той изглежда съвсем като истински.

Ник, благодаря, за жалос вече разбрах, че това в София няма как да се случи, а не ми се ще да ракарвам гостите напред назад затова. Ще го мисля още....
Активен
svegest
Любопитен
*

« Отговор #396 -: април 25, 2012, 11:39:34 »

svegest,

Аз също мога да ти изпратя оферта от Голф клуб Св.София. .... Предлагат welcome drink срещу допълнителна сума. Управителката води активна кореспонденция по имейл и е отговаря изчерпателно на всички въпроси.

Деничка, благодаря!  give_rose
да би било супер ако можеш да ми изпратиш, само трябва да се ориентирам малко в света на този готин форум и да си разтребя пощата!  girl_wink
До тях не сам правила запитване още.
Найстина цените не са малки, но пък и зависи какво получаваш в замяна. Като чета как някой момичета са се ядосвали точно на този прекрасен ден, направо ми настръхва косата...  shok

слънчев ден от мен!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #397 -: април 25, 2012, 11:52:36 »

Svegest,
Прати ми някакъв имейл, за да мога да ти препратя офертата, защото е .pdf и няма как да го копирам тук. Доскоро и дано откриеш подходящото място за вас.  girl_wink

Активен
svegest
Любопитен
*

« Отговор #398 -: април 25, 2012, 12:04:20 »

Имам актуални оферти от повечето места, ако се интересуваш. Дано съм била полезна  give_rose

give_rose
Марина, благодаря много, много! За бърото откликване и помощ. Би трябвало сега да може да ми се пише вече, копирах си всичко в документ и пощата е празна. Наистина би било супер, ако можеш да ми да ми пратиш повече информация. Най-вече за ресторант Лебед и Голф Клуб София, защото там не сам праштала запитване още.
Чудесен ден засега!
 give_rose
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #399 -: април 25, 2012, 12:06:44 »

Ник, благодаря, за жалос вече разбрах, че това в София няма как да се случи, а не ми се ще да ракарвам гостите напред назад затова. Ще го мисля още....

Няма да разкарвате гостите. Вие и кумовете само четиримата отивате през седмицата дори и подписвате а в деня на сватбата длъжностното лице идва там където кажете и където са гостите на място.
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: април 25, 2012, 21:55:41 »

Момичета, съжалявам ако вече сте писали, но ня можах да намеря никъде отзиви за ресторанта на Хотел Марина в комплекс Слънчев ден..(намерих само 1-2 коментара от преди няколко години) Моля ви, ако няйкой е бил на сватба там  скоро или има личен опит да сподели мнение (може и на лични)! Много ви благодаря и пак ме извинете ако ще ви накарам да се повторите smile
Активен
Forum
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #401 -: април 26, 2012, 10:16:15 »

Здравейте,

Някой от вас има ли оферта от Сentral hotel forum ?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #402 -: април 26, 2012, 11:10:42 »

dixie лично аз не съм присъствал на сватба като мероприятие в този хотел, но мога да изразя мнение при провеждането на две други събития с друг характер. Хотелът предлага сравнително добра услуга като настаняване и изхранване. В същност от хотелите в Слънчев ден само той е с по-голяма конферентна зала, ресторант за официални събития и основен ресторант за изхранване главно на туристи от Германия. Ако трябва да влизам в подробности обаче ще създам негативно мнение просто защото е поредния реконструиран стар български хотел с незнайни собственици. Имам лични наблюдения върху материалната база на кухнята и персонала. Като извод бих казал, че е подходящ за сватбено тържество. Ако се нуждаете от повече подробностище кажа още неща.
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: април 26, 2012, 17:38:10 »

Pachoran, много бих ти била благодарна ако споделиш всичко,което може да ни е от полза, защото много сериозно го обмисляме(може и на лични).Благодаря ти! smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #404 -: април 27, 2012, 02:01:16 »

Момичета, съжалявам ако вече сте писали, но ня можах да намеря никъде отзиви за ресторанта на Хотел Марина в комплекс Слънчев ден..(намерих само 1-2 коментара от преди няколко години) Моля ви, ако няйкой е бил на сватба там  скоро или има личен опит да сподели мнение (може и на лични)! Много ви благодаря и пак ме извинете ако ще ви накарам да се повторите smile

Пробвай с този въпрос в темата на Варненските булки, ще получиш по актуални отговори.Аз ще снимам през Юли в съседния хотел (Премиер). Познавам мястото и според мен е красиво, но нямам отзиви точно за този хотел.

svegest не искам да те отчайвам, но малко си закъсняла. Датата е много търсена и хубавите места отдавна са заети. Пробвай в Дипломатическия клуб, Банка Палас, Голф игрището което ти препоръчват. Потърси и нещо около София.Ако още малко се забавиш, съвсем ще ти се стесни избора.
« Последна редакция: април 27, 2012, 02:04:47 от Deliysky » Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: