Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:38:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172390 пъти)

dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: април 27, 2012, 09:50:18 »

Благодаря ти Deliysky! Ще пиша! smile
Активен
svegest
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #406 -: април 27, 2012, 11:13:13 »

svegest не искам да те отчайвам, но малко си закъсняла. Датата е много търсена и хубавите места отдавна са заети. Пробвай в Дипломатическия клуб, Банка Палас, Голф игрището което ти препоръчват. Потърси и нещо около София.Ако още малко се забавиш, съвсем ще ти се стесни избора.
[/quote]

deliysky
мерси много, пробваме и праштаме запитване навсякаде.... още не сам се отказала
още веднъж мерси за идейте!
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: май 02, 2012, 15:40:49 »

По темата - Ние ще сме в ресторанта на хотел Лайпциг. smile
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: май 02, 2012, 18:53:24 »

Някои знае ли къде работи вече Стефка от ресторант "Sky Way". Разбрах, че вече не работи там,а тя направи нашата сватба неповторимо събитие. Моля Ви които знае нека пише. Мерси
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: май 05, 2012, 20:12:17 »

Мили булки и младоженци,

чудесно е че има този форум, че сте толкова активни, вклучително браво на всички водещи на форума, споделящи впечатления от една или друга гледна точка!

И сега, ето ме мен, главния организатор на нашето надявам се незабравимо събитие!

Помощ!

Живеем в чужбина, не сме единствиннте както разбрах и търсим ресторант и всичко останало....

Имахме идея за изнесен (но истински) граждански брак, това явно в София няма как да стане. Проблемът е, че ще има и гости от чужбина, а имаме щастието да имаме по един възрастен баба и дядо, така че, ще е в София празненството или нейните околности!

Много Ви моля за идей и предложения за място с басейн, градина в София и нейните околности. Бяхме се спряли на Камелот на Язовир Искър първоначално, но там за жалост бяхме посрещнати от човек, който видимо не искаше да се занимава с нас.

Датата е 21 Юли, която сме избрали и спешно трябва да я потвърдим, заштото имаме важни гости от далече. Бройката е около 120....

Ех, вече стана дълго писанието и дано не съм Ви отегчила, но ако някой има идей ще сам много благодарна...

Мира
Здравей,
Понеже моя приятелка се жени сега на 25.05 и има същия проблем с изнесения ритуал, та... мисълта ми е, те ще се женят в Голф клуб Св. София- Равно поле, от гражданското в София не са се съгласили да си изнесат някаква си книга, така че тя прибегна до услугите на гражданското в Елин Пелин, които нямат нищо против да направят изнесен ритуал. Дано да съм била полезна с инфото smile Успех в търсенето. След 25.05 мога да споделя впечатления за голф клуба smile
Активен
Viviana
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #410 -: май 06, 2012, 17:55:16 »

Здравейте, аз съм сравнително нова в организирането и планирането на сватба, но се оказа че е доста по трудно отколкото си го представях. Извинявам се предварително ако вече сте писали за този ресторант, но поне аз не намерих нищо преглеждайки по-назад в темата. Интересувам се дали някои има някаква информация за Бална зала София в резиденция Тера. Ще съм много благодарна на всеки които може да даде някакво мнение. 
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #411 -: май 07, 2012, 10:19:21 »

Здравей Вивиана,

Мисля, че назад в темата една булка беше описала подробно впечатленията си от залата (както и май в темата 'свършена и несвършена работа'). Ако се разровиш мисля, че ще я намериш
Ние също ходихме да я разгледаме, тъй като една приятелка е била там на сватба миналата година и беше очарована и ни я препоръча.
Активен
Viviana
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #412 -: май 07, 2012, 12:02:45 »

Много ти благодаря marina_kb, ще се разровя повече за да видя какво има за този ресторант. А и аз така или иначе се уговорих с тях да отида утре за да го разгледаме с моят годеник и да решим нещо докато още са свободни за нашата дата.   smile
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #413 -: май 07, 2012, 13:53:02 »

marina_kb, а някакви цени можеш ли да кажеш?
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #414 -: май 07, 2012, 14:17:01 »

Alla, ще потърся офертата и мога да ти я пратя довечера от вкъщи.Офертата е по-различна от останалите, тък като се включват наем на залата, наем на столове, маси, чаши, сервитьори, кетъринг, и т.н.Само да уточня, че ние я отхвърлихме и то най-вече защото на милото не му хареса местоположението и че беше малко натруфена.
Активен
svegest
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #415 -: май 07, 2012, 15:28:58 »

Здравей,
Понеже моя приятелка се жени сега на 25.05 и има същия проблем с изнесения ритуал, та... мисълта ми е, те ще се женят в Голф клуб Св. София- Равно поле, от гражданското в София не са се съгласили да си изнесат някаква си книга, така че тя прибегна до услугите на гражданското в Елин Пелин, които нямат нищо против да направят изнесен ритуал. Дано да съм била полезна с инфото smile Успех в търсенето. След 25.05 мога да споделя впечатления за голф клуба smile

Здравей,

благодаря ти много! Чудесно! Годеника се прибра до София и обикаля днес и утре. На списака е и голф игрището, направо много ме зарадва, че ми писа за Елин Пелин. Ще чакам да се обади и да разкаже впечатленията и ще му кажа!

Хубав ден и наистина, добре че го има този форум.

Активен
aventita
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #416 -: май 16, 2012, 14:37:52 »

Момичета, моля за актуална информация за Клуб-ресторанта на Операта, как са кувертите и условията, които предлагат. Моля и за телефон за контакти, че нещо се обърках колко точно ресторанта има в Операта и кой от тях е клуб-ресторант, а не ми се иска да се разкарвам напразно до там, ако се окаже, че нашата дата е заета.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #417 -: май 18, 2012, 14:45:15 »

Дами, имате ли информация какво ще се случи със тютюнопушенето в ресторантите след 1.Юни? Много се притеснявам с тази тотална забрана, защото по-голямата част от нашите гости са пушачи... Не искам сватбата да се изнесе по тераси и градини заради цигарите и на дансинга да останат малкото непушачи...  mda
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: май 18, 2012, 14:51:45 »

Влезе си в сила. Най-добре говори с ресторанта ти лично и дискретно.
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #419 -: май 20, 2012, 17:33:16 »

Здравейте от мен!С удоволствие се вписвам във форума.Прекрасната ни причина е планирана за 01.09 тази година.Изчетох по-голямата част от темите  за ресторантите,но никъде не видях някой да пише за ресторанта,който сме си набелязали.Става въпрос за "Чевермето" до НДК. Дано някой да има информация за цени на куверт,условия за внасяне на напитки,обслужването,впечатления и тн.Сватбата се очертава с гости 130-150 човека,а ни се иска да не надхвърляме 40лв за куверт.Моля ви помагайте.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: