Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:45:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172701 пъти)

Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #195 -: февруари 14, 2012, 21:46:41 »

Миналата седмица бях там на Виенския бал. Вярно, че не става въпрос за сватба, но все пак сградния фонд си е същия, инвентара също, персонала същия. Занемареничко като общо впечетление, но все пак си е Шератон. Ползваха се всички зали, гостите бяха разположени на кръгли маси по 8 човека. Украсата беше поверена на благоевградска фирма - лично мен ми хареса съчетанието на златисто с няккави панделки кафявовишнево. Както винаги за дансинг се поставя специален подиум. За менюто нямам забележки, превъзходно е.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #196 -: февруари 14, 2012, 21:59:27 »

шератон според мен е най-подходящото място за сватби в софия, следвано от военният клуб... успех!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #197 -: февруари 14, 2012, 22:07:23 »

В Балната зала на Военния клуб в София стават превъзходни сватби, но като бюджет са соленички. Необходим Ви е кетъринг, професионално озвучаване и осветление. Струва си , ако имате излишен финансов ресурс и наличие на богата програма.
 Огромен проблем е паркирането !
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #198 -: февруари 15, 2012, 10:04:34 »

Здравейте!
Прочетох с голям интерес и вълнение 7 и 8 част от темата за по-пресни мнения (от миналото лято насам), но не намерих достатъчно информация за Шератон.
Ние ще бъдем там, след като обиколихме още 3-4 хотела в София. Куверта е сравнително висок и се надявам да се получи прилично съотношение цена-качество.
Някой скоро бил ли е на сватба там и какви са вашите впечатления?

За Шератон определено не са нужни много обяснения и презентации. Едно от добрите места за сватби в София. В центъра на София с престижен имидж, няколко зали за провеждане на сватбени събития според бройката, нуждите и изискванията на хората които ще организират сватбеното си парти там. Определено има ниво както в кухнята така и в обслужването. Необходима е декорация и украса за да добие истински сватбен вид. Всичко останало е въпрос на договорка между вас и организатора от страна на хотела.
Лек проблем с музиката в горните зали, поради факта че са по-близо до хотелската част.

Относно ресторанта на "България" мога да споделя, че управителя нито е малоумен, както се исказа един "Много вещ" "колега" нито се чуди как да намери клиенти. Това че на някои места не правят и по една сватба на ден не говори нищо добро както за заведението така и за управлението му.
 Ресторант България винаги е бил едно от най-добрите места за сватби в София. Многофункционален и раздвижен. Разбира се има моменти когато там се провеждат и по две и повече сватби на ден дори и едновременно (имайки предвид наколкото зали с които разполагат освен основния ресторант), но това не става без знанието на клиентите. Всеки е информиран, че преди него или след него ще има друга сватба така че е на ясно какво се случва. От там нататък всичко е въпрос на уговорка.
« Последна редакция: февруари 15, 2012, 10:18:26 от DjNick Mc » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 15, 2012, 11:22:55 »

Здравейте!
Прочетох с голям интерес и вълнение 7 и 8 част от темата за по-пресни мнения (от миналото лято насам), но не намерих достатъчно информация за Шератон.
Ние ще бъдем там, след като обиколихме още 3-4 хотела в София. Куверта е сравнително висок и се надявам да се получи прилично съотношение цена-качество.
Някой скоро бил ли е на сватба там и какви са вашите впечатления?

Нашата сватба беше там - можеш да видиш снимки в галерията ми. Не знам дали за теб мнението ми е валидно, защото сватбата ни беше преди повече от година, но все пак ще кажа. За мен всичко там беше перфектно! Нямам нито едно оплакване. И въобще не съм съгласна, че било занемареничко, както се спомена. Ние се преместихме там в последния момент след като разбрахме, че Грийнвил (първият ни избор, за който вече бяхме предплатили) си сменя собствениците без да ни е предупредил и не се знаеше дали сватби там въобще ще се провеждат. Много бяха мили от Шератон, кореспонденцията с мениджърката мина като по вода, на всичките ни желания беше отговорено, пероналът е страхотен - движеха се като невидими с белите си ръкавици и гостите след това ми казаха, че в момента, в който са искали да си поръчат, секунди преди да го осъзнаят дори при тях е стоял сервитьор. За мен това е дефиницията на перфектен ресторант! Храната беше страхотна, получихме много комплименти след това. А с декорацията ни и в залата, която ние бяхме (Сердика) когато влязохме за пръв път само ние със съпруга ми да я видим останахме изумени - по-красива зала едва ли щяхме да имаме дори и в Грийнвил. По-скъпичко е там, но локацията е перфектна, както и обслужването и храната. Хиляди пъти съм за!   good
« Последна редакция: февруари 15, 2012, 11:25:15 от Ariel » Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #200 -: февруари 15, 2012, 11:37:32 »

Какви са кувертите за Шератон?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #201 -: февруари 15, 2012, 11:39:27 »

Ариел, професионалистите виждат много неща, които вие не виждате. Те са в тези зали и по много други поводи през месеците и годината. "Старите " или долни зали на Шератон не са пипвани от 1990 г. А ремонта на горните - Роял е съвсем нов от 200г., и е много калпав.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 15, 2012, 12:50:07 »

Pachoran, може. Но аз това, което виждам и което ме интересува са снимките и крайния резултат. Снимките ни са повече от чудесни. Чувствахме се царски. Повече не бих могла да кажа. Оттам нататък всеки сам си решава.

alla, нека Kotarache се включи с актуални цени, моята информация е стара.  smile
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #203 -: февруари 15, 2012, 13:23:19 »

движеха се като невидими с белите си ръкавици и гостите след това ми казаха, че в момента, в който са искали да си поръчат, секунди преди да го осъзнаят дори при тях е стоял сервитьор.

това е обслужване! когато другите ресторанти стигнат до това ниво може да се коментира кой кога е ремонтиран...
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #204 -: февруари 15, 2012, 14:47:01 »

За 70-100 лв куверт остава да няма и обслужване от страна на ресторанта. Но само обслужването, останалите неща са си същите. И си е соц като едни други ресторанти с 40-50 лв куверт. Ама никой не реве по соца, нали е Шератон. Предимство е не само обслужването ,но и обема, площта, просторно е.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #205 -: февруари 15, 2012, 17:52:21 »

Искам да помоля някой, който е подписвал договор с ресторанта си, да го постне тук или да ми го прати на лични. Вече мисля, че е крайно време да капарираме и се оглеждам за договор.
Май в крайна сметка ще е Брод. Не знам защо така ми се е запечатал, че сравнявам всеки ресторант с него  и май той бие. Ако имате мнения за Брод, ще се радвам да ги споделите.
За Шератон- прекрасни са залите. Бях на бал там миналата седмица- страхотна атмосфера. Много ми хареса това, че има очертан дансинг- ние бяхме в Royal hall (мисля  crazy)
И на мен ми стана интересно колко са кувертите?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 15, 2012, 18:11:35 »

Аз съм била в Брод на сватба. Гостите останахме доволни от храната и обслужването. Младоженците също казаха, че не са имали проблеми. smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 15, 2012, 18:16:55 »

Зала Сердика на Шератон е много симпатична.Била съм там на парти и много ми хареса.Персонала е на много високо ниво наистина!
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #208 -: февруари 15, 2012, 18:57:18 »

veseto_87, благодаря много!!!
Единственото, което ме спира е, че не знам как им е обслужването и храната! Сега мога да бъда по-спокойна. Иначе обстановката ми допада.
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 15, 2012, 23:13:25 »

veseto_87, благодаря много!!!
Единственото, което ме спира е, че не знам как им е обслужването и храната! Сега мога да бъда по-спокойна. Иначе обстановката ми допада.

Хехе,в Брод работех преди една година!Добър избор! good
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: