Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:35:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172623 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 26, 2012, 12:26:22 »

Не мисля, че ще намериш ресторант, в който да ти позволят да сервираш своя храна. Виж за вила или хижа е възможно.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 26, 2012, 12:38:45 »

аха , сега схванах, според мен също в този случай няма да ти позволят, защото печалба няма да имат. Пробвай по-скоро с вила на познати хора да наемеш, или потърси в гугъл вила под наем около София smile
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #32 -: януари 26, 2012, 12:43:26 »

ДА, това е- точно вила търся оказа се  yahoo
И ако е с басейн ще се получи градинско водно парти  yahoo
Благодаря момичета
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 26, 2012, 12:54:18 »

сетих се една идея като каза басейн ! yahoo
Ами има едно селце Рударци , не е супер далеч от София, имат плаж с басейн, защо не намериш координатите на собствениците и не питаш дали няма да ти позволят да наемеш плажчето за парти ?
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #34 -: януари 26, 2012, 13:02:24 »

smile Звучи доста добре. Ще си го запиша като идея, и ще ида да го видя когато мога  Bravo
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #35 -: януари 26, 2012, 17:56:32 »

Преди няколко години ставаха хубави водни партита в комплекс Розов Свят. Намира се в Студентски град зад високите сгради на бившия Балканкар. Още по-подходящо място (с воден бар построен директно в басейна) е комплекс Парадайс в Кубратово. blum
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 26, 2012, 23:52:08 »

Здравейте и от мен. Искам да Ви попитам дали имате мнение за ресторант "Враня" на хотел Рила. Спряла съм се на него, Панорама на Москва и Flowers, но последният е в краен случай.. Ще бъда благодарна ако споделите мнението си.  smile smile smile smile smile give_rose
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #37 -: януари 27, 2012, 01:40:44 »

Аз имам отзиви и за 3те. И трите се добри с вежлив и коректен персонал, но моята класация по приоритет малко се различава . Флауерс, Враня, парк хотел Москва.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 27, 2012, 09:13:08 »

Благодаря много smile smile smile smile
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 27, 2012, 09:15:24 »

Зависи какво ти трябва. Само ресторант ли търсиш или нещо с хотелска част?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #40 -: януари 27, 2012, 13:10:31 »

Lovelica,
Вашето място е басейн "Чери"  По посока Панчарево на 400-500 метра след караулката на Горубляне, от лявата страна. Всичко което търсите е събрано на едно място. Басейн, полянка, бар, и място където ще можете да сготвите вашите фантазии. Шефа е много разбран и винаги ще стигнете до разбирателство.
Успех.
« Последна редакция: януари 27, 2012, 13:34:50 от DjNick Mc » Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #41 -: януари 27, 2012, 13:24:38 »

Здравейте и от мен. Искам да Ви попитам дали имате мнение за ресторант "Враня" на хотел Рила. Спряла съм се на него, Панорама на Москва и Flowers, но последният е в краен случай.. Ще бъда благодарна ако споделите мнението си.  smile smile smile smile smile give_rose

cchernata_perlichka,
Моята класация е също по-различна,Единият от фароритите ви - П.х. Москва, влиза в нея но другите два са извън нея. Тук е важен друг момент, колко души ще е сватбата, какви са вашите виждания и желания относто интериора е др. такива неща. Задайте малко параметри за да може да е видно какво търсите.
В противен случай всеки ще ви препоръча заведение според своите лични харесвания, били те като клиент или като професионалист.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #42 -: януари 27, 2012, 15:55:19 »

Здравейте, някой има ли впечатления от ресторант "Черната котка", по-известен като "Църна маца"? Един приятел фотограф се изказа доста ласкаво за мястото, което ме привлича главно с градината и басейна, където искам да се проведе тържеството.
А да ми препоръчате друг подобен ресторант в и около София (с градина за 50 човека)?

Благодаря.
мястото е много красиво, но до колкото знам, искат (освен куверта, който се съставя по желание и е сварнително нисък-27-30 лв) наем 1000-1500 лв  nea иначе може да се получат страхотно красиви неща-и в голямата градина (13.5 дка) и около басейна...  smile
cchernata_perlichka аз лично страшно харесвам Панорама, както доста хора отбелязаха-гледката е страхотна, гостите много я харесват. Естествено, обстяновката е малко соц.. но пък там се правят много сватби, персонала е страхотен, порциите са добри.. Всичко е въпрос на вкус  pardon
Враня е доста добре след реновирането, флауърс е също не лош вариант, особено с цената на куверта..  pardon и трите са добри, важното е кое ви допада  good
cchernata_perlichka, на открито до басейн ще се получи страхотно! ако търсите нещо по-уединено, нещо като "частно парти" може би по-добрия вариант е вила  pardon не са много хората... ще стане добре  good
Активен
tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #43 -: януари 27, 2012, 17:18:46 »

мястото е много красиво, но до колкото знам, искат (освен куверта, който се съставя по желание и е сварнително нисък-27-30 лв) наем 1000-1500 лв  nea иначе може да се получат страхотно красиви неща-и в голямата градина (13.5 дка) и около басейна...  smile
Аз говорих по телефона със собственичката управителка и не спомена нищо за наем, ако искат такъв отпадат от класацията. Куверта, който ми съобщи беше 28-33лв. с включен аперитив от ракия или бира. Алкохол можело да си внеса, но искат някакъв процент от количеството, което не разбрах как се изчислява. Безалкохолните трябвало от тях да си вземем, което малко ми накриви шапката. На сервитьорите се плащало овъртайм след 23:30ч., по 20лв надница каза, но също не разбрах дали е за остатъка от вечерта или на час.
Ох, дано не искат наем, само това остава... girl_impossible
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #44 -: януари 27, 2012, 17:22:25 »

доколкото знам искат наем, защото мястото е огромно (13 дка) и няма как да се вземе цялото (1000-2000 човека) а и с басейна.. на тях са им необходими няколко часа подготовка, дори и сватбата да е вечерта пак ще трябва да "загубят" клиенти.. pardon иначе алкохола предпочитат да е от тях, дават по-ниски цени. хубаво е да отидете на място и да говорите конкретно  good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: