Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:30:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172511 пъти)

tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #45 -: януари 27, 2012, 17:36:19 »

Нашата сватба е през седмицата и жената успокоено каза, че в такъв случай нямало да се наложи да гони клиенти. Ще идем на място и ще разберем. За алкохола предпочитам аз да си внеса, тъй като ги взимам от производител на много ниски цени. Но ако на някой му се пие нещо различно ще си поръча от тях разбира се. Иначе сватбата ни е малка, 50 човека и аз очаквах дори да ми откажат или да има усукване, но нямаше такова нещо. Жената запази в календара датата и ме посъветва да не идвам преди февруари, че нямало смисъл. Много учтива беше.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 29, 2012, 12:18:30 »

Здравейте! Много благодаря за отговорите Ви! Нашата сватба ще е на девети юни, знам че още е рано,но искам от сега да харесам и да капарираме ресторант, защото смятам, че това ще е най-трудното. Сватбата ни ще е около 110 човека. Искам място, което да просторно, светло, да не са разделени хората на сепарета и да не се виждат, също така голям дансинг...  Милото е от Кюстендил и ще имаме доста гости от там, затова смятам, че ще е по-добре да има хотелска част.... Милото също иска столовете да са облечени с калъфи...но това мисля че може в всеки един ресторант да се направи....  Гледах една сватба в Панорама и много ми хареса..  smile smile smile smile
Активен
mimip
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #47 -: януари 31, 2012, 10:55:40 »

Здравейте,

аз съм нова във форума. Предстои ни сватба на 01.09.2012 в София. Ще се радвам,ако ми дадете някакви съвети(предложения) относно ресторанти,зали и т.н. На сватбата би трябвало да има около 150 гости.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: януари 31, 2012, 11:23:21 »

Здравейте,

аз съм нова във форума. Предстои ни сватба на 01.09.2012 в София. Ще се радвам,ако ми дадете някакви съвети(предложения) относно ресторанти,зали и т.н. На сватбата би трябвало да има около 150 гости.

Здравей, в този сайт http://sofia.zavedenia.com/ можеш да се ориентираш за хотелите и ресторантите в София, които правят сватби и кои колко побира.. определено ще ти бъде полезен и вече ако харесаш нещо със сирност тук някой ще ти даде повече инфо.
Активен
Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: януари 31, 2012, 12:54:08 »

Здравейте! Много благодаря за отговорите Ви! Нашата сватба ще е на девети юни, знам че още е рано,но искам от сега да харесам и да капарираме ресторант, защото смятам, че това ще е най-трудното. Сватбата ни ще е около 110 човека. Искам място, което да просторно, светло, да не са разделени хората на сепарета и да не се виждат, също така голям дансинг...  Милото е от Кюстендил и ще имаме доста гости от там, затова смятам, че ще е по-добре да има хотелска част.... Милото също иска столовете да са облечени с калъфи...но това мисля че може в всеки един ресторант да се направи....  Гледах една сватба в Панорама и много ми хареса..  smile smile smile smile

Здравей, аз също съм от Кюстендил и имахме гости от там. Бяхме в "Акорд" и поне по мое мнение се доближава до твоите изисквания- просторен, светъл, гостите се виждат, столовете са облечени с калъфи и панделки (това си е от тях, не плащаш допълнително. Единствено трябва да се съобразиш с цвета им, имат само розово-прасковено), дансингът е достатъчно голям, има и хотелска част с едни от най-приемливите цени за Сф (а имате и отстъпка).
Родителите ми обаче решиха да бъдат практични- наеха микробусче/автобусче от Кюстендил да докара гостите и след това да ги закара обратно. Беше много удобно, защото хем седяха до късно (до около 1:30-2ч.), хем си пиха, колкото искат, хем излезе по-евтино. Получи се нещо като "drink & drive"  yahoo Не знам с какъв бюджет разполагате, но помислете и за този вариант. Само давам идея.  good

Ето горе- долу как изглеждаха нещата на нашата сватба:

Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #50 -: януари 31, 2012, 14:15:53 »

Hi Lepotica, много хубаво изглежда  Bravo
Искам да те питам колко бяха вашите гости, защото и на нас Акорд е един от вариантите, но ни се стори, че ако всички 120 гости дойдат няма да има място за дансинг ....
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: януари 31, 2012, 14:34:20 »

Акорд е добър за около 100 човека. За повече става тясно. Ако ви харесва цвета и доста приятен.
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #52 -: януари 31, 2012, 14:39:08 »

cchernata_perlichka, и ние за нашата сватба имаме същите критерии. Обиколихме доста места (ресторанти с хотели и такива без), но все още не може да вземем решение. В темата ресторантите 7 (към края и) бях писала впечатления за някои от местата, които посетихме ( а те са повече от 20  blush). Но винаги е най-добре да отидете на място и да видите местата , които са ви харесали по снимки.
Активен
mimip
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #53 -: януари 31, 2012, 15:10:52 »

Здравейте,може ли да ми дадете повече информация относно това как протичат сватбите в Горублянско ханче?
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #54 -: януари 31, 2012, 16:07:19 »

marina_kb, вие на кой ресторант се спряхте накрая? И ние още не сме избрали, ужасссс blush
Активен
Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: януари 31, 2012, 16:36:52 »

Hi Lepotica, много хубаво изглежда  Bravo
Искам да те питам колко бяха вашите гости, защото и на нас Акорд е един от вариантите, но ни се стори, че ако всички 120 гости дойдат няма да има място за дансинг ....

Ние бяхме предвидили да сме около 120 души, но в крайна сметка бяхме около 100. Мястото ни беше предостатъчно, ние също имахме известни притеснения, но се оказаха неоснователни Wink Все пак активните танцьори са горе-долу 30 човека, а за дългите хорА също имахме място.  good
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #56 -: януари 31, 2012, 17:12:20 »

marina_kb, вие на кой ресторант се спряхте накрая? И ние още не сме избрали, ужасссс blush
goldish, още нямаме решение след толкова много обикаляне  cray отхвърлихме всички 'соц' места. Решихме, че е по-добре да дадем малко повече пари за самия ресторант, от колкото да пръснем пари за украса. В момента се чудим между залата на Флоримонт и Холидей Инн, но и двете си имат недостатъци в ценово отношение: във Флоримонт не ни дават да внесем безалкохолно и бира ( а цените им са 2 лв за безалкохолно и 3 лв за бира  shok), а в Холидей Инн оувъртаймът е 260 лв на час!!  А и двете места не са идеални като местоположение и трябва да измислим как да организираме останалите церемонии.... но по различни причини отхвърлихме всички  други места sad

Но се надявам скоро вече да решим ...

Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #57 -: януари 31, 2012, 17:17:28 »

Ние бяхме предвидили да сме около 120 души, но в крайна сметка бяхме около 100. Мястото ни беше предостатъчно, ние също имахме известни притеснения, но се оказаха неоснователни Wink Все пак активните танцьори са горе-долу 30 човека, а за дългите хорА също имахме място.  good

Благодаря  give_rose
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #58 -: януари 31, 2012, 18:16:23 »

Честито, emmmmmmmy  good И ам много искам това да ми се махне от главата...

Вие ще правите ли изнесен ритуал?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: януари 31, 2012, 18:22:37 »

не, ние харесахме ритуална Студентска, по наш вкус е, така че сме там  Offtopic.
В холидей ин , в крайна сметка се разбрахме за всичко ( комплименти и т.н ), скоро имам среща и с диджей и така . smile
ние сме вечерна сватба, на нас ни казаха музиката  до 22.30 не е проблем, така че овъртайм няма как да имаме- за музика с диджей се събират така макс 4 часа , от 19.00 до 23.00-24.00 часа ни е достатъчно на нас лично да продължи самото тържество .
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: