Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:33:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172622 пъти)
alla
Професор
Публикации: 338
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #15 -:
януари 24, 2012, 08:58:50 »
Andreina, кажи какви са изискванията за цена на куверт и за кой град става въпрос.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #16 -:
януари 24, 2012, 09:29:13 »
Цитат на: marina_kb в януари 23, 2012, 14:06:11
Ние вече свършихме с обиколката на ресторанти и мисля, че доста места пообиколихме и сега са трябва да вземем решение кой ресторант ще е най-подходящ, удобен и т.н.
Сред фаворитите сме включили и залата на Флоримонт Експо на бул България, но тук не можах да намеря конкретни мнения за качеството на храната, обслужване, коректност... Ако някой е бил там на сватба, ще ми бъде много полезно, ако сподели мнение
Здравей, ние бяхме там миналата година на една сватба. Като цяло обслужването и храната като количество бяха на ниво, но да ти кажа на мен лично основното ястие, което боше някаква пържола ми се стори много сухо. Можеби понеже работят с кетъринг фирма се налага да приготвят яденето от предния ден... но да ти кажа те и гостите бяхя много почти 200 души. Иначе като изключим основното ядене гледката е уникална и си заслужава според мен, а и има много място за купон
Активен
Andreina
Сватбар
«
Отговор #17 -:
януари 24, 2012, 14:32:23 »
Става дума за София. Цена на куверта около 40 - 50 лв. Понеже сватбата ще е малка, бихме могли да дадем и повече, но само за супер предложение. Иначе време за размисъл има, защото датата е за юни догодина.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #18 -:
януари 24, 2012, 19:04:50 »
Да добавя още впечатления от ресторанти:
Фантазия в Овча купел- не е лош като цяло, но не е от големите ресторанти, въпреки че твърдят, че са побирали 170 души
Ще има хора, които ще са в едно коридорче зад младоженците. Не ми хареса главно, че е доста отдалечен.
InterView- ами то си е столова в подземие с малки прозорци. Предполагам след украса ще стане хубаво, че има потенциал според мен
И храната сигурно е хубава- все пак готвят толкова много всеки ден, но не е моят ресторант на 100%.
И сега остава изборът между Брод и Панорама на Москва. На мен Брод като външен вид ми допада повече, но дали имат достатъчно опит с правенето на сватби и то хубави ? Приятелят ми днес е на оглед в Москва и като се върне ще разкаже и за неговото впечатление. Поне се радвам, че стигнахме до избор между две места.
Вие какво бихте ме посъветвали?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #19 -:
януари 25, 2012, 11:41:59 »
goldish,
Просто няма повод за сравнение - Панорамата на Парк хотел Москва разбира се.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #20 -:
януари 25, 2012, 14:11:26 »
Аз съм пристрастна, защото и нашата сватба ще е там, но също съм за Панорамата. Гледката вечер е жестокаааа. Иначе и в Брод е хубаво, но някак не ме привлече за нашата сватба.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #21 -:
януари 25, 2012, 14:26:18 »
По принцип нещата се свеждат до това какви средства сте готови да отделите за подобряване на интериора, с което да компенсирате даденостите на другите заведения. Няма заведение което да не можете да направите във вид, че да изглежда уникално, но за едни ще трябва много да се потрудите докато за други с по-малко разходи ще постигнете същия ефект. Това е разликата.
Активен
Neff
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #22 -:
януари 25, 2012, 15:12:12 »
Привет! Много ще съм ви благодарна, ако някой от вас има информация или впечатления от хотел
Експо (бест уестърн)
. След обикалене напред-назад по ресторантите ни предстои тази седмица да направим избор за нашия ресторант
и това е мястото, което най-много се доближи до представите ни сватба в градина с хотелска част. Всъщност искаме сватбата (от 100 човека) да е в градината, не можем да преценим обаче не е ли малка за толкова хора? (от ресторанта казаха че е ОК) Не намирам и почти никакви отзиви обаче за провеждане на сватби там...
«
Последна редакция: януари 25, 2012, 15:15:17 от Neff
»
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #23 -:
януари 25, 2012, 15:55:01 »
DjNick Mc, би ли казал според теб кои са предимствата на Панорама и недостатъците на Брод? Много ще ми е от полза, защото с едно виждане и с интервал между двете 2 седмици със сигурност съм изпуснала важни детайли.
Активен
tory
Любопитен
«
Отговор #24 -:
януари 25, 2012, 16:44:11 »
Здравейте, някой има ли впечатления от ресторант "Черната котка", по-известен като "Църна маца"? Един приятел фотограф се изказа доста ласкаво за мястото, което ме привлича главно с градината и басейна, където искам да се проведе тържеството.
А да ми препоръчате друг подобен ресторант в и около София (с градина за 50 човека)?
Благодаря.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #25 -:
януари 25, 2012, 17:22:37 »
"Черната котка" наистина е едно много добро място за празнуване. Много важен момент е, че нямат праблем с музиката. Кухнята е добра, персонала също, така че смело напред !!!
Активен
Lovelica
Ентусиаст
Публикации: 69
«
Отговор #26 -:
януари 26, 2012, 11:52:17 »
Момичета, имам един въпрос.
Значи аз искам сама да приготвя храната за нашите гости, порция за 25 души, но търся място , което да е примерно на открито , където могат да се изнесат маси , и да мога да сервирам моята храна, а не да е от ресторант,.. къде мога да намеря такова място? Надявам се да сте ме разбрали .
Активен
Lovelica
Ентусиаст
«
Отговор #27 -:
януари 26, 2012, 12:04:37 »
София
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #28 -:
януари 26, 2012, 12:09:34 »
Цитат на: Lovelica в януари 26, 2012, 12:04:37
София
доколкото разбирам искаш непринудено парти на открито. виждала съм да си правят хората такива мероприятия на Панчаревското езеро, има едно местенце с ливада и няколко каменни маси ако не се лъжа.
другото място на което има пак готови маси дори за ползване е на Камбаните младост 4. аз съм била там на "скара и бира " тип рожден ден
и беше супер. бяхме около 30 човека.
Активен
Lovelica
Ентусиаст
«
Отговор #29 -:
януари 26, 2012, 12:16:54 »
Не, не точно
Искам да е в някоя затворена градина, както примерно ресторантите имат заден двор с градина, но понеже се предполага, че щом наемаш ресторант едва ли биха ти позволили да сервираш своя храна . Може и да е някоя вила с красива градина, която се отдава под наем, или нещо подобно.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Нагоре
Изпечатай