Има ли булки от Стара Загора?
Slyn4o:
Avva:) Благодаря ти!
Тя моята е една дълга за разправяне :))) Младоженците са тези, които могат да ми дадат информация, разбира се, но не знам координатите. На тази сватба аз бях с бившето си гадже /в ролята на негова придружителка, и не познавах почти никой от сватбарите/. Той сега е извън България и няма как да го питам за телефон ,поне на младото семейство...Та по тази причина нямам от кого да получа информация за водещите.
А "твоите" , бъдещи DJ - Веско и Йовко като че ли беше писала ?
И те ли вземат скъпо? :) Да ти кажа честно, не ми се свидят паричките просто ми се иска да открия онези сладури..
Много ти благодаря, че ми отговори!
Roshko:
разбира се и аз ще се включа :P
моят е Джими, но той е с цената на Ники Колев. знаете ли, мисля че Виолета води с брат си сватбените тържества.. - и аз не съм 100% сигурна обаче дали и беше брат или не ди джея... Слънчо, ако ти пратя снимка ще я запознаеш ли? - имам ги и двамата.
момичета, аз вече се обадих да поръчам болерото и ще ходя другата седмица да ми вземат мерки и за него, така че еднакво мислим :)
*YAHOO* @}->--
mirmar:
Рошко, честито за болерото! Аз в събота ще видя какво ще мисля!
Забравих да ви кажа, че в сладкарницата на Куманови видях от тези шоколадовите плочки, за които ви говорех. Бяха или 20, или 25ст.
Хубавото е, че милото е говорил със собственика/нали му е приятел/ и той му е казал доста по-ниска цена, че аз каквато скръндза се оказах за тая торта и не ми се даваха много пари... :[ Ама собственика още не знае за претенциите ми за гостите да са минипастички... :[
Roshko:
ха, браво Авичка, радвам се за тебе много :)
аз си искам торта за 100 човека, някак ми е по-тържествено с огромна торта... - разни хора, разни идеали :) *THUMBS* аз мисля тези плочици за поадрък за гостите - красиво опаковани... - нищо по-подходящо не ми хрумва, иначе трябва да е прахосъбирачка, а аз съм супер против тях!!!
Valentinka:
Здравейте сладурки :girl_wink: Аз ли съм първата от булките(с изклучение на Крея)? Егати и отговорността :laugh:
Вече нямам търпение и аз да се похваля с окля, но уви-ще чакам до 1 Март O_O, дано да няма проблеми
И аз съм луднала за малки тортички или в краен случай пастички. Искам ги бели със сребурни перлички и листенце от червена роза :girl_in_love:. Голямата, пак така, но с една червена панделка (бордо) и цели рози за украса. Намислила съм като сервираме кафето и в чинииката да сложим пак листенце червено. Майка ме обяви за маниак, обаче свеки и твърдо зад мен и не дава и дума да се издума против моите идеи :girl_in_love: *KISSED*
Навигация
[0] Списък на темите