Има ли булки от Стара Загора?
Roshko:
гравираш - ако искаш Авичка, аз на моите мисля нищо да не гравирам. Гравират в бижутерските магазини, тук в София са по 80 стотинки символа. Аз не съм се уморила, още съм си ентусиазирана :) ако мога да ти помагам с нещо – кажи! Ние ще идваме скоро до СтЗ, така че – насреща съм! Няма да се отказваш, почти на финала си, не губи ентусиазма си – той е най-хубавото нещо :) @}->-- :kiss: :loving:
Valentinka:
Цитат на: avva_stz в февруари 06, 2008, 09:32:00
Вчера се срещнах с Виолета. Бях принтирала на един лист идеите си. Ще чакам тя да даде оферта за нещата- кое колко ще струва. И тя сподели притесненията си за управителя на ресторанта-правел проблеми за окачването на разни неща. Освен това си резервирахме стая за първата брачна нощ вече- в Орфей,естествено *THUMBS*
Сега остават уточненията по украсата, цветята, тортата, поканите и етикетите...Започнах да се уморявам вече,да ви кажа... =] :( Не знам вие как сте =]
Къде да си надпишем чашите в Стара Загора знае ли някой? *crazy* На столчето нали се гравират имената и датата.
Аввичке, срещу нас, между фризиорския салон и кафето има лазер и знам, че там гравират най-различни работи @}->--
Slyn4o:
@}->--
Здравейте, мили момичетаааааааааа!
Не мога да се нарадвам, че попаднах на този форум, ровейки из интернет тази вечер. От няколко часа чета какво сте си говорили и реших, че може би ще можете да ми помогнете, затова се регистрирах и ви пиша /само да кажа, че сте много готини всичките!/
Казвам се Гери и съм от Раднево, а може би на есен ще се омъжвам:))). Виждам, че много сте писали за Ники Колев и зная че е най-добрия DJ в Стара Загора, но не искам той да е водещ на нашата сватба. Била съм на 3 негови сватби и съм слушала за още поне толкова, ама имам чувството, че вече знам наизуст това което прави. :) Вярно, много е добър, но и паричките които взема са доста, а пък не искам сватбата ни да е като всяка втора в Стара Загора.
Сега да ви обясня от каква помощ имам нужда. Опитвам се да намеря координатите на една водеща. Миналото лято, юли месец бяхме на сватба в Раднево и водещи бяха двама сладури от Стара Загора – момче DJ и момиче (мисля, че са брат и сестра но не съм 100% сигурна) . И имената им не помня, като че ли той е Жоро, но и за това не съм сигурна....А толкова много ги харесах!!! Водещата е адски мила, чаровна и много забавна! Направи толкова весели игри и забавления за гостите, младоженците и техните родители, че останах очарована! И все бяха неща, които не бях виждала на нито една от сватбите до сега! Единственото, което ми беше познато като игра беше тази с обещанията в балоните, но нейните бяха толкова смешни че сме се превивали от смях цялата компания :))))0Много свежа и много готина беше! Момчето пускаше страхотна музика, и всички гости останаха безкрайно доволни!
Жалкото е че не знам нищо за тях освен това, че са от Стара Загора , май че са брат и сестра, и може би той се казва Жоро...Не са известни като Николай Колев, и затова може би ми е трудно да ги открия.
Моля ви, много ви моля, ако можете да ми помогнете ! Пишете ми, ако не, давайте тогава вашите препоръки:)
Много усмивки от мен
didibaby:
Старозагорски дами, аз от време на време се опитвам да препрочета темичката. С нетърпение чакам да започне сезона на старозагорските сватби (нали съм пристрастна :girl_wink:).
Ава, роклята ти е красива и много нежна. Ти сигурно си го чула вече от другите темички, но си личи, че в сватбеният салон са си свършили добре работата по снимка.
Roshko, и аз подкрепям идеята за болерото към роклята ти. Ако времето е хладно и ако имаш възможност, няма да съжаляваш, че си го взела (все пак в началото на май времето е доста променливо). Тъкмо си пасва идеално с роклята и няма да се притесняваш, че при хладно време 2 дни преди сватбата ще трябва да търсиш друга подходяща наметка. *THUMBS*
mirmar:
Didibaby, благодаря! @}->-- Знаем ние, че ни държиш под око и обещаваме да се представим подобаващо! :girlhide:
Slyn4o, не мога да ти помогна, но мога да те посъветвам- обади се на хората, на чиято сватба си харесала водещите, и ги питай-поне за имена ще знаят. Ако нямат координати,ще ги издирим тези хора по име само :girl_wink:
Иначе тук в темата една булка беше доволна от Джими Върбанов, и една- от "моите" бъдещи DJ-и, но и те, и първият DJ са в диапазона на по-високите цени. =] А ти май не си много навита да ръсиш пари точно по това перо от сватбата! Така че, миличка, разпитай младоженците, пък тогава ще мислим :girl_wink: Успех! @}->--
Навигация
[0] Списък на темите