Има ли булки от Стара Загора?

<< < (152/157) > >>

mirmar:
Вале, ти ще си на топа, да  8P Идеята ти за листенцето е супер! Хич не я слушай майка ти- то и моята ми реагира така за всяко нещо,май свекървата по ми се връзва на акъла  ;) Емо и той ми се подиграва и пуфти,ама..да си гледат работата  :yes: :danceg:
Аз пък искам маргаритки по тортата... :[ А зад масата съм го замислила да висят едни венци на воали...Емо така повдигна вежди,като ме чу,ама... P-(

Roshko:
Хехе, явно всички сме в клуба на „манячиките” :) – Влади ми се радва все още, мама е на ръба обаче да избухне :D, само сестра ми е твърдо зад мен!!! Свекървата – тя не се меси, само гледа резултата :) ехааа, за тортите и аз имам идея :) – искам и аз перли – само че екрю и да е един етаж бял, един екро и отгоре смесено такова…  -забелязвам напоследък, че съм много зле в обясненията, за това мисля че няма да си я представите и без друго :)
Ама нали на 1.03 е сватбата Валка – няма ли да видим роклята преди това? – кога ще я вземеш???
Аз ще опитам да съм в СтЗ или на 1 или на 8 за да мога да видя поне една от вас…, но не се знае дали ще успея…

mirmar:
Цитат на: Roshko в февруари 07, 2008, 10:33:47

Хехе, явно всички сме в клуба на „манячиките” :) – Влади ми се радва все още, мама е на ръба обаче да избухне :D, само сестра ми е твърдо зад мен!!! Свекървата – тя не се меси, само гледа резултата :) ехааа, за тортите и аз имам идея :) – искам и аз перли – само че екрю и да е един етаж бял, един екро и отгоре смесено такова…  -забелязвам напоследък, че съм много зле в обясненията, за това мисля че няма да си я представите и без друго :)
Ама нали на 1.03 е сватбата Валка – няма ли да видим роклята преди това? – кога ще я вземеш???
Аз ще опитам да съм в СтЗ или на 1 или на 8 за да мога да видя поне една от вас…, но не се знае дали ще успея…

Рошкоо,Рошкооо...какво си ни дезориентирано! 8P Валката е на 8 март, аз съм на 22, не знам ти кой ще търсиш на 1-ви. *INLOVE* 8P

Roshko:
малииии
:)
и аз незнам кой ще търся на 1 - ви :) :[

Valentinka:
оф, голям смях ме напуши :funny: :laugh: :sarcastic:
да, Рошко, няма смисъл да идваш на 1/03 :girl_wink:, е, може и да намериш някоя булка.
Роклята е готва на 24/02, но мен ме няма :girl_impossible: :girl_impossible:, така че, точно една седмица преди сватбата :girl_impossible:.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница