Има ли булки от Стара Загора?
Valentinka:
Здравейте Булки!!! Гоямото събитие 6те е в Стара Загора, а ние живеем ж 4ужбина... Препоръ4айте ми ресторант, фотограф, DJ...Моля ви :)
Целувки
mirmar:
Valentinka, :welcome: мила! Аз и Jungle сме май само заралийски кандидат-булки... Дано греша. И то аз съм една заралийка- от година съм в града, а Jungle като че ли живееше в чужбина. :laugh: :laugh: Ама иначе... като тръгна да разпитвам сега и да се срещам с този-онзи, поне мога да те ориентирам за имена и цени. :[
Иначе, като ще опитваш от чужбина да организираш, защо не пробваш със сватбен агент? Мисля, че повечето хора ще ти препоръчат Виолета.
Кога ще е събитието? С колко човека? *KISSED*
Jungle:
Валентинка, както ти е казала Avva, и аз съм от Стара Загора. Наистина от чижбина е доста трудно да организираш сватба. Мога на лични да ти пратя номера на DJ, фото и видео , които ние сме избрали след многото препоръки.Пиши ми ако си заинтересована.
Кога ще е сватбата? А вие в коя чужбина сте :) ?
Теди:
Здравейте и от мен :) По принцип аз съм от булките в Русе,но живея в Казанлък,за това си позволих да се вмъкна и тук :[ Дано мога да помогна с нещо.
УСМИХНАТ ДЕН МИЛИЧКИ!!!
mirmar:
Здравей, Теди! Ами то Казанлък е на един хвърлей, така че аз лично например бих се заинтересувала от оферти на агенции в Казанлък-тъй като в Стара Загора цените са здраво завишени, току-виж се оказало по-изгодно да наема хора от Казанлък,знам ли... *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите