Има ли булки от Стара Загора?

<< < (10/157) > >>

maya_bunny:
Валентинка, в СтЗ агенцията която прави наистина хубава украса е Стелина, спор няма, но работят доста скъпичко. Обади им се и разпитай.

Всичко останало можеш сама да си го организираш. Първо запазваш основните неща (ресторант, DJ, фотограф, оператор, дата) и оставяш капаро, а последните две седмици преди сватбата напомняш за себе си и уточняваш детайлите. Само украсата е по-проблемна - трябват ти стойки, арка, украса на кола и маса (може да е една и съща), балони във формички и т.н. каквото пожелаеш.

Valentinka:
Ок, 6те кажа на новото ми май4е да провери..ние сме в 4ужбина и за това ми е малко претиснено :)

Jungle:
Момичета, влизам само да ви помоля, да ми стискате палци утре, че не знам по- късно дали ще мога. И дано накрая да имам да разказвам само хубави неща. Искам и да ви благодаря за подкрепата и за вдъхновението, което ми създадохте. :girl_in_love:

Valentinka:
Джангъл стискаме вси4ки палци *THUMBS* *THUMBS*
Сигурна съм, 4е вси4ко 6те мине много добре и, 4е 6те има6 страхотни снимки за показване!!!
 :weddingday:

Теди:
Здравейте момичета  :) Моето преместване приключи и вече имам нет ,така че тук съм   :PПращам ви телефените.
Усмихнат ден на всички   :*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница