Има ли булки от Стара Загора?

<< < (11/157) > >>

Теди:
Току-що влязох в скайп да потърся Деница,но нещо не я намирам на нито едното име.Пробвах и в isq-то,там има две имена ,но незнам дали е тя.За което съжелявам.Това ми е дала

mirmar:
Jungle, ще чакаме подробностите в темата за теб в "Сватбата на..." ;) Стискаме ти много палци днес и чакаме да разказвааашшш :bravo:  :bravo:
Valentinka,за тейбъл картичките мисля, че можеш и сама да се справиш,мила!Или с помощта на рекламна агенция...Но пък нямам идея какви са цените за тези услуги в сватбените агенции- Джангъл ще каже. Иначе за украсата...мен тя ме притеснява най-много, защото не е като да съм в родния град с един куп приятелки, които да се включат в помагането...Не си представям как ще мога без помощ да се справя *crazy*
Теди, благодаря пак за телефоните. Не се притеснявай,все ще ги намерим някак тези дами! ;)

Valentinka:
Мерси Теди, един глупав въпрос: Деница агентка ли е? не6то съм пропуснала май
 :badgirl:  :badgirl:
Авва, аз съм в съ6тата ситуация като теб, не сум на моя територия и купа прятелки са дале4еее   :grandma:

maya_bunny:
Здравейте момичета!:)

Първо - много, много, много усмивки на Jungle и най-хубавия и звезден ден!:)))

Второ, връщам си назад думите за Стелина, съвсем нормални са цените (вече се уверих) и за 200лв. поръчах пълна украса, която на мен ми се струва достатъчна - кола, маса, арка, стойки със свещи, балони, арка от балони, калъфи за столовете на младоженската маса, цветя по масите на гостите и др. Цветятя разбира се са изкуствени, но изглеждат доста добре.
Надявам се, че ще е наред всичко, стискайте палци ... ох как ме хвана шубето вече, а допреди миналата седмица бях невъзмутима ...

В Стелина попаднах случайно докато избирах албума, в който гостите ще пишат своите пожелания. Бяха много учтиви и услужливи.
Преди това моята велика агентка от Пловдив започна обичайното изнудване - ако искаш това още 40лв, онова 50, свещите - 20 ... и тя стана една много съмнителна ... затова съвет от мен - обикаляйте и разпитвайте повечко за да не ви правят на топ будали. На това най ме е яд.

Това еееееееееееееееее!

Чао чао :)

Valentinka:
Мерси Мая !
Много добра цена за толкова мн не6та :drum:
Къде се намира Стелина?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница