Има ли булки от Стара Загора?
Valentinka:
Здравейте!
Аз най-накрая имам дата :8-ми март! Поне няма да я забравя *YAHOO*
Ноември месез се прибираме и по4ваме да търсим ресторант...то4но това ме притеснява, да не се окажат като столове...Ние кумуваме на една сватба в Железник на 3/11/07, нямам търпение да видя как 6те се развият не6тата :witch:
Мая,Jungle, успех и на две4ките, дано вси4ко мине както сте го намислили :good_luck:
зелувки
mirmar:
Jungle, нямаме търпение да те видим, ууу,кой знае как си се разкрасила ти-ще ослепиш хората *KISSED* Супер, че си харесала грима /после има да даааваш координати ;) /Стискаме палци малкият да е здравичък, да не те притеснява на този хубав ден! *THUMBS* И ти пожелавам да си изкарате страхотно, да се веселите много и всички дъъълго да говорят за вашата сватба и вашето щастие :girl_in_love:
Мен това с датите не ме притеснява,защото се преборих да нямаме църковен брак ;) Но това с ресторантите..определено ми е грижа.
Valentinka, има много сладки ресторанти, но за съжаление с максимален капацитет от 80 души... За твоя и за моя брой гости /особено за твоя!/ няма богат избор. Но Железник е хубав, Верея също бива...Ама като видях в Интернет "Лешника"... :! Нямам думи просто!
Майче, ние още не сме мислили за ресторант,мила, защото всички само повтарят как имало време. P-( Аз бях навита да сме в "Орфей", защото е собственост на нашия шеф и освен че щяхме да ползваме привилегии, обстановката ми харесва, познаваме персонала и нямаше да има проблеми. Ама...той е с капацитет 85 човека, а милото ми обяснява, че "ще сме в диапазона 85-100". Ходи му обяснявай,че това не е ориентир, щото за 85 човека ресторанти бол,ама за 100... *crazy* А за калъфите бях писала в друга тема, че намерих фирма от Нова Загора, която ще ги ушие специално за нас, не под наем, на цена 1лв. Е, памучни,а не сатенени, ама пак става. Така че не съм разрешила проблема. Чакам Джангъл да каже за нейните колко са и ще видим...
Valentinka, с удоволствие ще ти помагам като си дойдеш,мила, нямаш проблем! Стига да си в Стара Загора,де ;)
P.S. За Валентинка специално- ето го ресторантът, в който най-вероятно няма да бъдем- "Орфей" :cray: :'(
maya_bunny:
Здравейте!:)
В Орфей не съм ходила, но щом ти харесва, говорете пак за броя гости. Аз имах същия проблем, младоженеца ми посочи една голяма цифра и върви се оправяй, но сега уж я съкратихме до 120 (с триста зора). Важното е да не е много тясно на гостите ...
Благодаря на Валентинка за пожеланията. Успех и на Jungle, ще разказваме после и ще помагаме, особено с идеи. Дано украсата на ресторанта да стане както я искам, засега звучи добре.
Иначе наистина е доста напрегнато, особено другата седмица като започнат козметичните процедури и последните неща за пазаруване и уговаряне. Днес сутринта приятеля ми каза, че толкова му е писнало от приготовления (при условие, че аз се занимавам с всичко), че повече нямало да се жени!!! Отговорих, че се надявам, че ще е така :P
Jungle, ти си в Железник доколкото разбрах ... внимавай, че малко обичат да послъгват и не изваждат всичко което сте занесли (алкохол) Трябва да имате много сериозен отговорник. Бях на сватба там и беше хубаво.
Хайдеееее стискам палци!
Поздрави,
Мая
Valentinka:
Оле, много е хубаво в Орфеи, но маи няма да стане :girl_impossible:...той въоб6те няма нужда от окраса.
Авва, 6те съм в СТЗ, не през цялото време, но голяма 4аст.
Ти какво ре6и за агентката? Май и аз 6те търся, за6тото не ми го събира главата как 6те стане ина4е :insane:
Най-ве4е заради окра
Valentinka:
извинявам се...най-жа4е заради окрасата, тейбъл карти4ки...или 6те мога и сама да се спаравя? Как мислите? А цените?
Навигация
[0] Списък на темите