Има ли булки от Стара Загора?
mirmar:
Valentinka,ами че то дали има 1-2 ресторанта,дето могат да ви поберат... *crazy* Аз се сещам само за Верея и Лешника...Разбира се,не мога да го твърдя на 100%, просто на спомен карам...
Виж тук за ресторанти, има и за хотели:
http://tour.starazagora.net/index.php?option=com_restaurant&Itemid=29
*KISSED*
Bunny,ехаааа, ти направо си готова! :bravo: За гримьорка виж Jungle беше писала май... И много ме вълнува въпросът с калъфите,да му се не знае,няма информация... Ти ще имаш ли калъфи,от къде и колко ти искат? Надявам се и Jungle да сподели след нейната сватба от Виолета колко са й излезли. *crazy*
Valentinka:
Меси Авва :thanks:
и Александър ми говори за Ле6ника.
mirmar:
Леле, сега видях, че до сватбата на Jungle остават 4 дни!
Jungle, какво става,мила? Уреди ли всичко... Леле, какви сме заплеси,та не видяхме,че денят наближава :GROAN:
Намери ли най-накрая жартиер и чорапи? Ииии,готови ли са ти всички неща?Ти вярно,че пускаш снимки, но като чета май винаги остават някакви дреболийки за накрая.
Казвай как се чувстваш? :DANCE: Има ли напрежение, или напротив?
maya_bunny:
Oххх как да няма напрежение, последните две седмици са най-тежки, тогава се уточнява всичко. :hysteric:
За ресторантите, 150 човека - само Верея. Лешника е много мизерен, не е правен ремонт от 56843765784 години и прилича повече на стол. Бях на сватба там през април и само като видях какви са изтъркани столовете, изпочупени каните, много мизерно, няма грам атмосфера. Незнам каква украса трябва за да се замаскира.
Относно калъфите за столове, Avva в кой ресторант ще е сватбата ви? Мисля, че калъфите с панделки отзад са подходящи за много просторни и изчистени ресторанти (бели стени), но ако е малък и има достатъчно интериор, може да стане претрупано. Аз няма да имам. Доколкото знам тук са по 2,50 (Май Стелина толкова искаха) и ми се видя ненужен разход.
Поздравиии,
Маето
Jungle:
:welcome: Мая!!! Като гледам и ти си на финала...
Avva, какво да ти кажа ,мила :bee: почти съм превъртяла!!!
Почти всичко е готово. Днес съм на зъболекар да ми направи усмивката хубава, утре съм на козметик (кола-маска), направих си две процедури за лице, а в четвъртък съм на маникюр. Голямо разкрасяване :makeup: :MANICURE:
Направих си и пробния грим.Много се харесах...
Но нека да мине сватбата и ще споделям кое как е минало. Сега треперя над малкия и се моля да удържи здрав, че иначе не знам какво ще правя :girl_cray2:
Авва, наистина ресторантите в Стара Загора са все в някакви странни цветове. Ако си намислил тема, само като видиш ресторанта и може да ти се отще. Затова поне се радвам, че цветовете в Железник, без да искаме, ще съвпаднат с нашите. Е, дано се получи...
Ава и Валентинка, вие уточнихте ли си датите? Питам, защото четох някъде, че от 9 март, някъде до края на месеца църквата не прави ритуали за църковен брак. Трябва да проверите...
Навигация
[0] Списък на темите