Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:21:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185444 пъти)
iravl
Ентусиаст
Публикации: 51
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #180 -:
януари 23, 2012, 01:26:43 »
Според планавете, мислим да влезем в ресторанта към 18.30 т.е. според мен това си е вечерна сватба. И никак не ми се иска, наистина в разгара на купона някой да ни спре музиката. Ходихме до Естрея - в ресторанта, който е в градината може да се получи чудесно тържество на открито, но най-много до 12 часа...и ако купона е точно в разгара си какво се случва - спират ни музиката и гостите започват да се изнизват по малко......
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #181 -:
януари 23, 2012, 11:24:52 »
iravl,ако искаш провери и в хотел Казабланка,там е страхотна лятна тераса с невероятна гледка към морето,има и басейн.Няма ограничение във времето за овъртайм.Успех в намирането на вашето местенце!Варна, м. Св. Никола.Сега видях,че вие не искате басейн,значи не става,жалко.
«
Последна редакция: януари 23, 2012, 11:47:37 от aalko
»
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #182 -:
януари 23, 2012, 11:53:45 »
iravl
,
Ние като ходихме до Естрея се сблъскахме със същия проблем! Да, за мен 18:30 си е вечерна сватба. Слушали сме разкази от възмутени младоженци и кумове, които са имали подобни проблеми - когато стане учерения час и се започва едно прихождане до младоженската маса-ди джея:'плащате ли да продължава музиката или да си ходя?' ; фото и видео:'ще доплащате ли да продължим или да си ходим?' ; управителя задава същите кретенски въпроси и само си представете дори и след това сватбата да продължи в какво настроение ще са младоженците
Условията на ресторанта са много важни и според мен трябва да продължавате да търсите ресторант, докато намерите такъв, който покрива изискванията ви и не използва думички като НЕ, НЕ МОЖЕ или пък МОЖЕ, НО ДО ЕДИ-КОГА СИ. Не позволявайте подробности от този род да ви развалят сватбите-все пак това е най-важното събитие, което ви предстои! То трябва да е вълшебно и приказно!
Активен
reniBG
Регистриран
«
Отговор #183 -:
януари 23, 2012, 23:58:23 »
Здравейте дами,
Някои да се е интересувал колко са кувертите на Барите и какво ви е мнението за мястото?
Мерси!
Активен
smileee
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #184 -:
януари 24, 2012, 09:29:52 »
Здравей, reniBG
Имам познати, които правиха сватба там. Бяха много доволни, а и гостите също. Идеално е за външни сватби. Имат и много хубава украса от ресторанта. Познавам и управителката и е много точна и любезна. Мисля,че няма да сгрешите с мястото. Единственото, което е малко странно е при дневните сватби,защото на фона на вашия официален вид се разхожат хора по бански с хавлии
Но при вечерна сватба мисля,че няма да имате проблем. Кухнята им също е страхотна. Ние често ходим да хапваме там. Надявам се да съм ти помогнала
Активен
smileee
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #185 -:
януари 24, 2012, 09:31:38 »
А относно кувертите, не мисля че са по-различни от нормалното . ОКоло 30 -35 лв са. Познатите ми , които се жениха там имаха ограничен бюджет, което ме навежда на мисълта ,че не са скъпи
Активен
Margaritka
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #186 -:
януари 24, 2012, 09:45:16 »
Цитат на: zp_70 в януари 09, 2012, 11:14:40
Здравейте,
kristinass
благодаря ти много за информацията. Тези дни минахме през Падина. За съжаление мястото не работеше и не можахме да разгледаме подробно от вътре. Притесняваме неприятните гледки докато стигнеш мястото. В деня в който ходихме беше валяло и навсякъде беше кално около входа. Предполагам обаче лятото ще изглежда далеч по добре. Колко голяма ще е вашата сватба. В сайта им видях, че разполагат с 500 места на открито, но се чудя правят ли по 2 събития на една дата в градината - тъй като ние няма да сме много около 80 човека може би.
Здравей zp_70,
не знам как е сега през зимата, но бях във Вила Марциана на сватба на моя близка приятелка това лято на 25.06. и беше уникално! Много е красиво, зелено, градината е направена с много вкус. Храната и обслужването мога също само да ги похваля, въобще получи се много хубава сватба. От младоженците знам, че цените на кувертите са били съвсем нормални, като на другите места и че за тях двамата са им предложили безплатно нощувка (вярно е, иначе не работи като хотел) плюс страхотна закуска на следващата сутрин. И са били много доволни от отношението като цяло, хората от вилата са били отворени за техните идеи и пр. Просто се свържи с тях, те със сигурност ще ти отговорят на въпросите. Страницата е
http://www.villa-marciana.com
, там има контакти, търси Краси, тя отговаря за сватбите доколкото знам. Успех с организацията!
Активен
Margaritka
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #187 -:
януари 24, 2012, 09:56:35 »
Цитат на: miroslava_kalin в януари 04, 2012, 19:06:01
Ами мислим си за 09.06.2012 и най-вероятно ще е тази датата, но все още не е последната
, а вие уреждали ли сте нещо относно церемонията, аз искам да е изнесен ритуала както по-рано споменах. Трябва да видя и как стоят нещата с църковният брак в катедралата(но там май е доста скъпичко).
Мирослава,
и на вас ще препоръчам да проверите във Вила Марциана, щом ще правите лятна сватба, уникално е! Отидете да го видите, на сайта има инфо. Но се уговорете предварително за посещение, че не винаги работи сега зимата.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #188 -:
януари 24, 2012, 11:06:49 »
Извинявам се ако тук не е темата, но да питам-само за подпис във Варна колко се плаща-сигурно има промени, но бях чела за някакви 18 лв, а сега разбрах от приятелка, която ще има сватба седмица преди нашата че най-малко 50 лв искали за един обикновен подпис... ние не искаме разните менделсони и др.танци и подобни.
Активен
aalko
Ентусиаст
«
Отговор #189 -:
януари 24, 2012, 12:00:28 »
Относно комплекс Барите,била съм там на лятна сватба,добре се получи.Само,че управителката,както беше много любезна,така започна да дава зор да се спре музиката и купона в 1ч.Имаше уговорка,понеже всички гости спяха в комплекса-около 100 души,да се продължи до когато младоженците искат.Излезе с тезата,че щели да се събудят хората в комплекса.Външни гости там нямаше,а тези,които щяха да се "събудят" бяха сватбарите,които се веселяха на дансинга.Разбирайте го както си искате,но го имайте предвид при евентуални договорки и искайте в писмен вид обещанията от страна на управителите,за да няма подобни недоразумения!
Активен
magi_to
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #190 -:
януари 24, 2012, 13:58:35 »
А относно Вила Марциана и аз имам подобни впечатления. Нашата сватба ще е началото на септември и обиколихме няколко места, включително Вила Марциана, и най-вероятно ще я направим там. Красиво е, за външна сватба е перфектно, пък и ако завали, могат да ни настанят на терасата, която е с навес и е просторна. Хубавото е, че ни предложиха различни варианти и цената на куверта като цяло можеш да я договориш според това какво искаш да има в менюто. И още едно предимство е, че можем направо да сключим брак към община Девня, където изнесеният ритуал не само се случва в реално време (т.е. не е нужно предварително да ходиш да подписваш), но и СТРУВА, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, 30 ЛВ.! Спокойно мога да използвам спестените пари от ритуала за роклята
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #191 -:
януари 24, 2012, 14:06:01 »
Да, и това е вариант, само че на удостоверението ви за брак ще пише, че сте го сключили в община Девня. Ако това не ви притеснява, давайте
Активен
magi_to
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #192 -:
януари 24, 2012, 15:03:01 »
Че защо да ме притеснява, не виждам какво значение има въобще, важното е да ни останат хубави спомени!
Активен
danyy_82
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #193 -:
януари 24, 2012, 18:56:13 »
Здравейте момичета,
предстои ми сватба през лятото, ние сме от София , но решихме да си направим сватбата край морето. В неделя с мъжа ми посетихме сватбеното изложение в София, където за наше голямо учудване попаднахме на две сватбени агенции от Варна. Едната от тях ни впечатли много, казаха че агенцията е нова, но това което бяха направили беше страхотно, казва се Сватбена агенция "Класик". Решихме да им се доверим въпреки, че са нови на пазара, защото идеите им са уникални, а ние искаме индивидуална и тематична сватба, която да накара нашите гости дълго да си спомнят този хубав ден.Помъчих се да намеря снимки от изложението и ето :
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1832282344735&set=a.1829332470990.54408.1770713054&type=3&theater
Само ми остава избора за ресторант, моля помогнете, искаме красива лятна градина с капацитет 200 места и алтернатива за дъждовно време.Ще съм ви благодарна ако препоръчате нещо, въпреки че имам 3 предложения от агенцията
Активен
aalko
Ентусиаст
«
Отговор #194 -:
януари 24, 2012, 23:57:41 »
След като плащате на агенция,би трябвало тя да ви даде правилните насоки,нали са професионалисти.Току що видях,че нямат сайт,а фейсбука им е свързан със заведение,наречено Класик,бивше Sea Side,а украсите им са с помоща на други агенции..Не бих ползвала подобна агенция,поне засега!Успех!
«
Последна редакция: януари 25, 2012, 00:15:44 от aalko
»
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]