Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:32:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185457 пъти)
smileee
Новак
Публикации: 17
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #135 -:
януари 05, 2012, 17:33:38 »
Ако, някой е имал нерви, за да изчете предни части на темата и да види кои са препоръчваните Ди Джеи от предходните булки, ще съм му благодарна да сподели.
Активен
Sophy
Новак
«
Отговор #136 -:
януари 05, 2012, 17:59:05 »
Цитат на: smileee в януари 05, 2012, 17:33:38
Ако, някой е имал нерви, за да изчете предни части на темата и да види кои са препоръчваните Ди Джеи от предходните булки, ще съм му благодарна да сподели.
Smileee
Ето 2 имена и телефони,взела съм ги тук от форума,но не съм звъняла
DJ Уили-0888/637 194,
DJ Съни - 0888/204 838,
Тези са най-хвалените от това, което аз съм чела тук във форума,ако искаш мога да ти дам и други имена,които съм срещала пак тук!
Дано съм ти помогнала!
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #137 -:
януари 06, 2012, 10:37:18 »
Добро утро
Ние се срещнахме с DJ Sunny след като от агенцията, а и един от най-добрите ми приятели много го препоръча.
Хареса ми, така че него ще ангажираме.
Други, за които съм чувала, че са добри Уили и Алекс (работел с Пертито основно).
Бяхме на една сватба и където беше DJ Dido - мисля, че също е ок.
Активен
smileee
Новак
«
Отговор #138 -:
януари 06, 2012, 14:15:32 »
Сигурно е добра. Никой не отрича качествата й
Просто при мен лично приятелят ми не иска жена за водещ или за дж. Дал ми е право на свобода, но това е неговото условие. На сватбата на сестра ми беше Деси и Пертито за водещ ... Деси се справи разкошно.
А вие за кога го резервирахте Съни ?
Активен
yara
Сватбар
«
Отговор #139 -:
януари 06, 2012, 16:44:03 »
За 29 април сме го ангажирали.
Сега взех да се замислям, че най-големите неща се оказват най-лесни за решаване. Остават дреболиите, които искам преди март да са налице. Тогава ми е много ангажирано на работа, а не искам да оставям за април. За най-накрая искам само да останат разпределението на масите, грима и прическата.
Не съм фен на обикалянето по магазините и с охота приемам мнения, къде да търся:
свещи
късметчета
кошничка нещо такова, но не толкова скъпо
http://www.thelittlefavourboxcompany.com/fairy-tale-dreams-flower-girl-basket-264-p.asp
рокля за малката шаферка
менче
халки - препоръчаха ми 2ма златари Гаро и Любен (до Икономическия техникум)
Ако се сещате за др дреболии пишете
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #140 -:
януари 06, 2012, 18:21:08 »
Цитат на: smileee в януари 05, 2012, 17:33:38
Най-предпочитани за сватби диджей във Варна са: Уили, Съни, Румен Черкезов, Венелин Мутафчиев, Пламен Трушев, Дидо, Иво-Фолка (Ивайло Василев), Петър Василев, Чавдар Димитров, Деси, Мина (последните две са жени). Понеже често съм на сватбени тържества като оператор и често се засичаме с тези диджей.. За тези, които се интересуват има тема на доволните клиенти (младоженци) от различни услуги по сватбата тук във форума
Свършената и несвършена работа
Ето линк:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,1509.0.html
«
Последна редакция: януари 06, 2012, 18:43:53 от stoyanov
»
Активен
miroslava_kalin
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #141 -:
януари 07, 2012, 13:42:31 »
Момичета, някой от вас поръчал ли е поканите? Аз се насочих към свтабените покани на "Кристал" - има доста хубави неща на добри цени. Смятам да поръчам там поканата за кумовете и да видя как ще се справят и да поръчвам и поканите за гостите.
Ако някой има и други предложения нека да казва!
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #142 -:
януари 07, 2012, 16:55:16 »
Здравейте, и аз съм нова във форума. Както на всички тук и на мен ми предстои организиране на мечтаното събитие. Видях, че в последните коментари има момичета, които са избрали вече вила Марциана. Тъй като и аз съм се насочила към тях и ми предстои скоро среща там бих искала да съм подготвена. Поради тази причина моля тези които имат информация за цени на куверти, впечатления от кухнята, персонала и всичко което се сеща да сподели. Видях в сайта им че предлагат и музика на живо - тумба марциана. Знаете ли нещо за тях. Честно казано най-много ме притеснява цените които ще предложат. Благодаря Ви предварително за всяка информация.
Активен
yara
Сватбар
«
Отговор #143 -:
януари 08, 2012, 10:03:33 »
Здравейте,
За поканите и другите дребни детайли за ресторанта съм се спряла на едно момиче от Пловдив - Павлина.
Има страхотни неща, прави индивидуален дизайн и цените са й от 3-5лв зависимост от вида на поканата и количеството.
Оказа се, че едни приятели от Варна са си поръчвали при нея нещата и бяха останали доволни.
Тя ще ми направи номерата на масите, менюто и етикетите за ракията. Отказах се да ми прави таблото за разпределение на масите, защото един приятел дизайнер ще го направи.. но поканите/етикетите са пипкава работа и реших да не го занимавам
Ето тук може да разгледате нещата й:
https://picasaweb.google.com/108244864957252926826
http://imperatrizata.blogspot.com/search/label/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8
Активен
smileee
Новак
«
Отговор #144 -:
януари 08, 2012, 22:13:46 »
Аз да ви се похваля момичета
Вече си имаме и Дж за събитието. Реших да се доверя на доволни познати и избрахме Дж Митко Фънка. Почти не е споменаван тук по форумите, но всички, които са използвали услугите му са много доволни, а и аз останах с прекрасни впечатления от срещата с него.
А yara относно поканите - много са хубави. Тези цени включват ли печат или и той е отделно ?
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #145 -:
януари 09, 2012, 02:15:57 »
Здравейте, момичета, като една вече бивша булка по-рядко следя темичката, но с интерес чета
По повод поканите ще споделя ние на каква идея попаднахме случайно за нашите покани. Тя е по-нестандартна, но се прие страшно добре от всички наши приятели, нямаше човек, който да не се впечатли от поканите ни, а и останаха като мини-албумче спомен за всички наши приятели, което бяхме сътворили в хумористичен стил. Една нощ случайно попаднах на сайт, мечтата ми беше поканата ни да е с наша снимка, но съпругът ми твърдеше, че няма как да се получи добре и при положение, че има много богат избор на готови покани. Но когато му показах се свърза с човека от сайта, за няколко минути беше супер впечатлен, приготвихме текстовете и снимките за един ден, изпратиха ни готовите покани с перфектно качество след няколко дни. Но ние всъщност имахме снимки от предсватбени фотосесии и се получи много добре. Цената за покана от вече не помня 10-12 страници е повече от добра, като с увеличението на бройките пада и цената. Същият човек ни изработи и дискове с романтични песни - подарък за гостите ни, обложката му беше с наша снимка. Имам снимки в галерията, ако ви е интересен резултата. Ето и линк към сайта, в който са описани всички условия:
http://nmitev.com/svatbeni-pokani.php
Най-смешното беше, че съпругът ми беше обикалял магазните за костюм с няколко покани в джоба, показвал ги на консултантките и те го бяха умолявали да им остави поне една, понеже много им беше харесала, така че имахме и доста покани, раздадени не на гости, добре че бяхме поръчали повече бройки
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #146 -:
януари 09, 2012, 10:01:11 »
zp_70
Относно цените в Марциана, бих казала, че са конкурентни на цените на ресторантите от този клас във Варна. Цената на куверт е относителна - защото ще те попитат какво искаш да ти включва менюто. И в зависимост от това - ти формират няколко оферти. Най - добре се срещни с тях, кажи им какво искаш - и те ще ти отговорят на всички въпроси, ще ти дадат цени и различни варианти - много са готини и няма от какво да се притесняваш.
Колкото до Тумба Марциана - ето малко инфо за тях -
http://bg-bg.facebook.com/pages/TUMBA-MARCIANA/140529816019907.
Имат и сайт, но нещо реновират по него.. но е за всеки слу1аи е този
http://www.tumbamarciana.com/
. Изглежда изискано да имаш подобен оркестър на сватбеното си тържество, но специално ние не сме накефени от подобна музика (Джаз, балканска, латино музика и етнo), нито нашите приятели. Пък и гласът на женката е много детски сякаш някакво бебе се е разпяло. Но разбира се това е само мое мнение, всички сме различни и имаме предпочитания - на теб може и да ти допадне
- можеш да попиташ отговорника за специалните събития за тях - веднага ще ви свърже.
Успех
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #147 -:
януари 09, 2012, 11:14:40 »
Здравейте,
kristinass
благодаря ти много за информацията. Тези дни минахме през Падина. За съжаление мястото не работеше и не можахме да разгледаме подробно от вътре. Притесняваме неприятните гледки докато стигнеш мястото. В деня в който ходихме беше валяло и навсякъде беше кално около входа. Предполагам обаче лятото ще изглежда далеч по добре. Колко голяма ще е вашата сватба. В сайта им видях, че разполагат с 500 места на открито, но се чудя правят ли по 2 събития на една дата в градината - тъй като ние няма да сме много около 80 човека може би.
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #148 -:
януари 09, 2012, 11:32:40 »
Да - те са в отпуска малко - но мисля, че трябваше да си уговориш предварителна среща, за да не се разхождаш до там? Те имат офис във Варна. И какво имаш в предвид дали организират 2 събития в един ден ? Говориш за 2 сватби ли? Не вярвам - нали се сещаш, че градината може да е с над 500 места, но е все пак на открито - как ще се смесва музиката. То не е две отделни зали.
Коя е вашата дата?
Активен
yara
Сватбар
«
Отговор #149 -:
януари 09, 2012, 12:11:08 »
smileee
Това са крайни цени на абсолютно готова покана. В зависимост от количеството цената пада (за над 100бр е към 2.50)
Иначе това със снимките е много красиво. За съжаление ние нямаме много общи снимки, а аз искам поне 2 месеца по-рано да ги пратя.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...