Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:32:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185456 пъти)

yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 05, 2012, 11:40:46 »

Мирослава,

Имай в предвид, че заедно с предварителния ритуал през седмицита и изнесения после в ресторанта гражданския брак ще е поне 500-600лв общо.

За църква аз на няколко сватби бях в Св.Атанасий и много ми хареса и градината им е много хубава и стават хубави снимки, затова там запазихме час. Цената 2011 бе 185лв, но казаха, че сигурно ще има малко увеличение ще проверя през следващите дни дали са актуализирали цената.
Активен
miroslava_kalin
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #106 -: януари 05, 2012, 12:15:56 »

Ами аз наистина нямах престава, че сумата за изнесен ритуал възлиза на 500-600 лв. и дори смятам че е безумно много. И май ще трябжа да е в ритуалната зала, а така ми се искаше да е изнесен и да е някое хубаво местенце. Аз днес звънях пак в хотела да питам дали нашата дата е свободна и ми потвърдиха, исках да ви питам при вас каква сума поискаха за куверт, защото на мен ми казаха, 35 лв. и мисля че е разумна сума, дори ми направиха отстъпка защото гостите са повечко. Сега чакам и да ми пуснат примерното меню!
Активен
Sophy
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #107 -: януари 05, 2012, 13:27:58 »

Мирослава,

Имай в предвид, че заедно с предварителния ритуал през седмицита и изнесения после в ресторанта гражданския брак ще е поне 500-600лв общо.

За църква аз на няколко сватби бях в Св.Атанасий и много ми хареса и градината им е много хубава и стават хубави снимки, затова там запазихме час. Цената 2011 бе 185лв, но казаха, че сигурно ще има малко увеличение ще проверя през следващите дни дали са актуализирали цената.

Yara здравей.
Исках да те попитам, дали си наясно,дали може само да подпишем през седмицата,а самия ритуал да е изнесен в хотела, и дали това имаше впредвид за сумата 500-600лв?
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #108 -: януари 05, 2012, 13:30:26 »

Ами аз наистина нямах престава, че сумата за изнесен ритуал възлиза на 500-600 лв. и дори смятам че е безумно много. И май ще трябжа да е в ритуалната зала, а така ми се искаше да е изнесен и да е някое хубаво местенце. Аз днес звънях пак в хотела да питам дали нашата дата е свободна и ми потвърдиха, исках да ви питам при вас каква сума поискаха за куверт, защото на мен ми казаха, 35 лв. и мисля че е разумна сума, дори ми направиха отстъпка защото гостите са повечко. Сега чакам и да ми пуснат примерното меню!

Мирослава,
До колкото съм чела тук във форумите, кувертите вървят горе-долу около 30-35лв на човек, така че смятам, че е разумна сума, зависи вече и от менюто разбира се!
По принцип смятате ли да използвате агенция, или сама ще я организираш сватбата?
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 05, 2012, 13:30:43 »

smile Пак зависи

Само обикновения ритуал през събота и неделя е 370лв, така че ако много искаш да е навън, по-добре да дадеш още 200лв повече и да си го направиш както искаш.
Най-добре им звънни и питай за точните цени, за да си прецениш. Към нас бяха доста любезни, даже те предложиха да ни сменят с 30 мин часа, да ни е по-спокойно за църквата, понеже се оказа, че този който бяхме записали не е удобен. Тел на ритуална зала 052/639 396 ‎.

За църквата ни искаха 1ч 30 мин разстояние между гражданското и тях, защото те викат 15 минути преди самия ритуал и с поздравленията и снимките пред рититуална и пътя и паркирането определено 1.5ч ще е по-спокойния вариант. Иначе ще се наложи да препускаме:)

Sophy - да то това е идеята, да спестиш време и да си направиш всичко спокойно на самия ден на сватбата. Мисля към 80-90лв е през седмицата, а после изнесения ритуала е към 500лв.
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #110 -: януари 05, 2012, 13:34:18 »

Yara, кога е вашата дата? и кой хотел си избрахте?
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 05, 2012, 13:40:11 »

Sophy

Аз в по-предните публикации съм споменавала smile
Сватбата е на 29 април, а ресторанта е Романс.
И аз исках сватба някъде другаде, но не го разбирам този момент с предварителното женене, реално колкото и да е изкривено в момента всичко и да се върти около рокли, украси, финтифлюшки разни, най-важното е, че се омъжваш точно за този човек, точно в този ден... и не исках да си развалям цялата тази емоция и трепет с предварителен ритуал.

Но всеки си има свое виждане...

Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #112 -: януари 05, 2012, 13:48:47 »

Yara

Права си, така е!и аз исках друго място,но явно ще трябва в Романс да е сватбата,а и нашата ще е малка сватба,а доколкото разбрах малката им зала е идеална!
А роклята избрана ли е вече?
Активен
smileee
Новак
*

« Отговор #113 -: януари 05, 2012, 13:52:54 »

Ако някой го интересува, църковният брак в катедралата с квинтет е 195 лв. Сумата нараства в зависимост от това от колко души искаш да е хора. Не мисля, че е много при положение, че в Св.Петка е 210 лв.
Активен
miroslava_kalin
Новак
*

« Отговор #114 -: януари 05, 2012, 15:36:23 »

Ако някой го интересува, църковният брак в катедралата с квинтет е 195 лв. Сумата нараства в зависимост от това от колко души искаш да е хора. Не мисля, че е много при положение, че в Св.Петка е 210 лв.

Аз бях чула за 400 лв. за по-краткият вариянт на церемонията, а ако наистина е 195 лв. това ще е просто чудесно.
Относно изнесеният ритуал малко съм раздвоена хем неискам да преди това да си казваме "ДА", а от друга страна пък искам да е на по-романтично място от ритуалната зала.......
Активен
miroslava_kalin
Новак
*

« Отговор #115 -: януари 05, 2012, 15:39:14 »

Sophy - смятам сами да организираме сватбата, мисля, че ще се справя! Имам доста време.

Някой от вас ще използва ли услугите на някой оркестър? Ако да на кои?
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 05, 2012, 15:52:41 »

Такава цена за катедралата е наистина страхотна. Но едни приятели миналото лято дадоха над 400лв, не знам обаче с колко души им е бил хора...

Sophy Да роклята е най-накрая поръчана след двоумения, едно платено капаро в Ла Споса/Холидай зона, от където се отказах да я шия. Последно я поръчах в Алегра, имат същите платове като в Ла Споса (в смисъл ако не поръчваш оригинал, а шиеш в ателието им), но ми дадоха цена от почти 200лв по-евтина.
Сега капарото ще го използвам да си купя воал.
Модела е Дафне на Ла Споса 2012. Вариант на модела го има качен на моите снимки, ще има малко корекции разбира се..
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #117 -: януари 05, 2012, 16:00:07 »

Yara,
Роклята е разкошна, поздравявам те за избора! smile
Активен
miroslava_kalin
Новак
*

« Отговор #118 -: януари 05, 2012, 16:06:32 »

Момичета токущо звънях в ритуалната зала между другото телефона е 052639382-
аз питах за цените след обяд за 13:00 - 340-370 ; 16:00 - 510-530 ;
а за изнесен 570-600 + 40 лв. за транспорт който те сами си организират. +50% от тази сума като гаранция, че младоженците няма да закъснеят за ритуала. Тзаи гаранция се връща в понеделник след провеждането на ритуала.
Сега ще търся телефон на катедралата
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 05, 2012, 16:08:43 »

smile Благодаря, остава и копието да се получи добре Wink

Момичета, сега чакаме да видим и други вече поръчани рокли или такива в процес на обмисляне.
« Последна редакция: януари 05, 2012, 16:11:48 от yara » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: