Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:28:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185451 пъти)

yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 29, 2011, 19:06:24 »

Здравей Sophy,

Оазис е наистина прекрасен, но от към условия и цени отстъпват на другите места.
Аз им поисках оферта през август, мин куверт е 68лв, имат такса, за да си вкараш Ди Джей и след 22ч музиката може да бъде само тиха. Варианта им бе да се преместите с нощния им клуб, но срещу такса за наем. Таксата за изнесен ритуал е 200лв.

Основната им зала е макс 60 човека, като с преходна врата към др зала капацитета им е 100.

Ако искаш прати си емайла на личния и ще ти изпратя офертата им, а най-добре да се чуеш с тях и да ти дадат актуална информация.
 из
Относно организацията - и ди джейя ни и фотографа имаха вече записани над 15 дати за пролетта и лятото догодина, така че според мен поне ритуалите, ресторанта и гореспоменатите ги избирайте сега още.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 29, 2011, 19:39:00 »

Offtopic Sophy, опитвам се да ти пратя отговор на съобщението ти, но ми дава, че пощата ти е пълна.... Offtopic, прати ми мейла си и ще ти върна там  girl_wink
Активен
titikaka
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #92 -: декември 30, 2011, 09:27:21 »

благодаря ви момичета:)
Активен
Sophy
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #93 -: декември 30, 2011, 14:30:26 »

Offtopic Sophy, опитвам се да ти пратя отговор на съобщението ти, но ми дава, че пощата ти е пълна.... Offtopic, прати ми мейла си и ще ти върна там  girl_wink

Незнам и аз какво става с мейл-а, ако искаш мога да ти дам личния ми мейл :[email protected], ако може да ми отговориш там smile
Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 03, 2012, 11:33:10 »

Сладурки, аз само да споделя - имаме си кумовеее lol)))))))))))

Моля ви, давайте препоръки за фото и видео !!! Само това остана от по - важните неща. Наистина искам да събера инфо за добър тандем и да го реша възможно най - скоро.. Благодаря на всички предварително !!!
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: януари 03, 2012, 11:46:07 »

В моите топ 4 са

Милен Леземан
Ка студио
Ангел Ненов
Студио Х

lol)
Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 03, 2012, 12:27:23 »

Имам оферта от Милен и Ангел Ненов - които обмислям..  Студио КА са заети,  за студио Х - не съм много навита... Не искам много да го мисля - а да го решавам вече. В един момент да не се заемат най - добрите, но все пак искам да не е прибързано.   nea
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #97 -: януари 03, 2012, 15:30:39 »

Имам оферта от Милен и Ангел Ненов - които обмислям..  Студио КА са заети,  за студио Х - не съм много навита... Не искам много да го мисля - а да го решавам вече. В един момент да не се заемат най - добрите, но все пак искам да не е прибързано.   nea
Лично аз, при равни други условия, ако трябва да избирам между Леземан и Ненов, бих избрала Ненов  good, но послишай вътрешния си глас и избери този, който най ти вдъхва доверие и като човек и като качество на снимки smile.
Активен
miroslava_kalin
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #98 -: януари 04, 2012, 13:36:27 »

Здравейте момичета и от мен! Дойде и моят ред да пиша по тази тема. Вече започва трескавата организация за нашата сватба, която смятаме да е началото на юни, но още се двуомим за датата, но най-вероятно ще е 09.06.2012. А аз толкова много искам  да е на 05.05.2012 г. Но мойе и да успея да убедя моето бъдещо мъжленце! Винаги съм харесвала тази дата и честно казано когато преди време (преди 5 години) една приятелка ме пита кога ще се омъжвам, аз ей така изстрелях тази дата и ми стана много любима. Вие какво бихте казали коя от двете дати ви е по-симпатична....  nea. А иначе за ресторант сме се ориентирали към хотел "Елена" - златни пясъци - това е лично моят избор. А моето момче си е набелязало хотел "Димят" - или ресторанта или балната зала.
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: януари 04, 2012, 14:44:18 »

Честито  Bravo

За датата, лично аз бих избрала май, но моя бъдещ мъж реши, че иска по стара традиция да направим сватбата в неделя и от практична гледна точка решихме да е малко преди май  smile на 29.04 тогава се падат 4 почивни дни и на всички гости ще им е спокойно.
Нооооо и за двете дати важи, че може да вали... май месец е доста несигурен.

Помислете още малко и решете за датата, но не се бавете, защото и за двете дати съм сигурна, че вече има доста записани.
Активен
miroslava_kalin
Новак
*

« Отговор #100 -: януари 04, 2012, 17:45:46 »

Ами аз все клоня към 05.05.2012 , но за времето си права...може да ни изиграе доста лоша шега! А за ресторантите които бях написала имате ли някакво наблюдение(относно обслужване) как се представят на организирани събития! Мисля първо да уточним ресторанта, а след това музиката - смятаме да има дж и оркестър. Приятелката ми е фотограф тя ще ми уреди този въпрос! yahoo също така трябва да уредим и църковния брак и церемонията която смятам да е с изнесен ритуал(в хотела). Гостите ще бъдат 200 с оция да се увеличат малко.... за това мисля че хотел Елена би ни събрал
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #101 -: януари 04, 2012, 18:22:14 »

Ами аз все клоня към 05.05.2012 , но за времето си права...може да ни изиграе доста лоша шега! А за ресторантите които бях написала имате ли някакво наблюдение(относно обслужване) как се представят на организирани събития! Мисля първо да уточним ресторанта, а след това музиката - смятаме да има дж и оркестър. Приятелката ми е фотограф тя ще ми уреди този въпрос! yahoo също така трябва да уредим и църковния брак и церемонията която смятам да е с изнесен ритуал(в хотела). Гостите ще бъдат 200 с оция да се увеличат малко.... за това мисля че хотел Елена би ни събрал

Здравей, Мирослава,
И нашата сватба сме я планирали като дата за юни месец,но още нищо не сме решили окончателно,а времето тече ли тече? При вас до този момент има ли нещо уредено и готово за сватбата?
Активен
miroslava_kalin
Новак
*

« Отговор #102 -: януари 04, 2012, 19:06:01 »

Ами мислим си за 09.06.2012 и най-вероятно ще е тази датата, но все още не е последната   huhhuh.gif , а вие уреждали ли сте нещо относно церемонията, аз искам да е изнесен ритуала както по-рано споменах. Трябва да видя и как стоят нещата с църковният брак в катедралата(но там май е доста скъпичко).
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #103 -: януари 05, 2012, 10:40:57 »

Мирослава, ако сте 200 човека Димят няма как да ви събере, в Елена няма да имате проблем, но ще трябва да използвате и двете зали. Обслужването и храната са на ниво, залата е невероятно красива сама по себе си, и ще ви излезе и по-евтино като украса. Освен това има къде да си направите изнесен ритуал - там обикновено при толкова големи сватби процедираме така - в Английския двор ритуала, а коктейла на терасата над него - долу се събират част от хората, другите остават горе (200 човека долу няма начин да се съберат, ако ще и един върху друг да са) като имат перфектна видимост към това, което се случва.
Колкото до Катедралата - още не съм проверявала дали имат актуализация на цените за тази година, за 2011 бяха тези - с хор квинтет (5 хориста + диригент) - 195лв, за октет (8 + диригент) - 370лв, за целия хор (около 15 човека) - 600лв. Това беше окончателната цена, без допълнителни такси за фото, видео и т.н.
Успех с организацията!
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #104 -: януари 05, 2012, 11:35:38 »

Ами мислим си за 09.06.2012 и най-вероятно ще е тази датата, но все още не е последната   huhhuh.gif , а вие уреждали ли сте нещо относно церемонията, аз искам да е изнесен ритуала както по-рано споменах. Трябва да видя и как стоят нещата с църковният брак в катедралата(но там май е доста скъпичко).

нищо не сме уреждали все още,аз също искам изнесен ритуал,а за катедралата и аз съм чувала, че е много скъпо,сега търся друго място за църковния брак
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: