Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 16, 2025, 21:28:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 173532 пъти)
anekra
Новак
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #375 -:
септември 14, 2011, 15:14:50 »
Момичета, можете ли да ме ориентирате как вървят цените при DJ - те горе - долу. Казаха ми че повечето DJ имат фиксирана цена до 12ч. и след това взимат за всеки следващ час. И още нещо - знаете ли от кога приемат записване на дати за 2012 г. обредните домове?
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #376 -:
септември 14, 2011, 15:52:14 »
Цитат на: anekra в септември 14, 2011, 15:14:50
Момичета, можете ли да ме ориентирате как вървят цените при DJ - те горе - долу. Казаха ми че повечето DJ имат фиксирана цена до 12ч. и след това взимат за всеки следващ час. И още нещо - знаете ли от кога приемат записване на дати за 2012 г. обредните домове?
Уважаема "anekra" , цените за DJ в гр. Пловдив са за около 5 часа(+) тържество , в зависимост от залата или ресторанта, броя на гостите, необходимата и достатъчна озвучителна апаратура и ефектно осветление, а и личните качества и опит на DJ.Пишете на лични, ще ви дам подробна информация.Успех в организацията на тържеството.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #377 -:
септември 14, 2011, 16:06:09 »
anekra
, опитах се да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията. Правилно са ти казали за цените за dj. Записването на дата и час за сключване на граждански брак започва от 01.11.2011г.
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
«
Отговор #378 -:
септември 15, 2011, 08:28:50 »
а има ли някакви специални документи, които се носят в гражданското или само таксата да се плати стига за да се запази датата?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #379 -:
септември 15, 2011, 08:31:24 »
Задължително с лични карти. Това е за предварителното запазване на датата. Един месец преди сватбата се носят още доста документи, те ще ви обяснят.
Активен
Detelina_85
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #380 -:
септември 17, 2011, 12:27:10 »
здравейте, ние за сега не сме намерили още нашия ресторант...искам да е с изнесен ритуал и по възможност в градина да са разположени масите..за сега само хотел-механа Дияна в Труд и ресторанта в Марково стават...като във Труд казаха че в 23ч спират музиката в градината...да ви питам кажете някои други ресторанти които да имат красиви градини? мнения за Екзотик?
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #381 -:
септември 17, 2011, 14:06:27 »
В Екзотик се съмнявам да ви позволят да изкарате маси в градината. Аз съм питала, но управителката каза, че е доста трудно реализируемо. Нищо не пречи да попиташ и ти, разбира се!
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #382 -:
септември 17, 2011, 14:48:16 »
Цитат на: Detelina_85 в септември 17, 2011, 12:27:10
здравейте, ние за сега не сме намерили още нашия ресторант...искам да е с изнесен ритуал и по възможност в градина да са разположени масите..за сега само хотел-механа Дияна в Труд и ресторанта в Марково стават...като във Труд казаха че в 23ч спират музиката в градината...да ви питам кажете някои други ресторанти които да имат красиви градини? мнения за Екзотик?
Във Марково също (градината им е много хубава) и изобщо във който и да е р-т в населено място след 23 ч. силата на музиката се намалява драстично (не се спира напълно),а точно в тези часове настроението и емоциите са на върха,а без здрав sound не става купон...Такива са наредбите.За Екзотик имате в предвид на терасата или долу до басейна.Иначе там не вярвам да има проблеми с мощен звук след 23 ч. ,ако се разположи оптимално апаратурата, достатъчно далече е от града...
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #383 -:
септември 17, 2011, 15:36:57 »
Детелина_85, градината на механа Дияна в Труд наистина е много красива, чудна е за сватби. Градини имат и в Чановете и Острова на Гребната,за тези се сещам в момента
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #384 -:
септември 18, 2011, 17:49:13 »
Момичета,искам да ви питам дали знаете как стоят нещата с изнесен ритуал в Санкт Петербург,когато го резервирахме изобщо не ми дойде наум да попитам,но от известно време ми се върти и тази идея в главата?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #385 -:
септември 18, 2011, 18:06:31 »
Коментирано е в темата, прочети.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #386 -:
септември 18, 2011, 23:10:45 »
Цитат на: Bogi в септември 18, 2011, 17:49:13
Момичета,искам да ви питам дали знаете как стоят нещата с изнесен ритуал в Санкт Петербург,когато го резервирахме изобщо не ми дойде наум да попитам,но от известно време ми се върти и тази идея в главата?
Лятото изнесения ритуал може да е навън на басейна! Но има един малък проблем
! Наред с изнесения ритуал, около младоженците подскачат и голи хлапета от басейна,а останалите без да се смущават си скачат в басейна по-време на ритуала. Иначе вътре няма проблеми.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #387 -:
септември 19, 2011, 01:50:43 »
Цитат на: Bogi в септември 18, 2011, 17:49:13
Според мен някак се губи тържествената атмосфера на церемонията пред басейна на "Санкт Петербург", има твърде много странични хора и шумове,а и се заплаща на наемателя на басейна 150 лв. (за 10-15 мин.) за ползване на площадката.Необходим е и пълен комлект озвучителна апаратура (и професионален DJ с опит) за изнесеният ритуал.Може би при добра организация и украса би се получило.
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #388 -:
септември 19, 2011, 09:34:44 »
Вече 8 дни минаха от сватбата ни и искам да се похваля, че всичко мина супер.
Доволни сме много, както и всички наши приятели останаха очаровани от веселата сватба. Имахме гости от страната бяхме им осигурили и нощувки в хотела и много им хареса. Искам да изкажем благодарности на целия хотелски комплекс "Замъка Орфей", на най-готината собственичка -Айтен, за перфектната организация и подаръци които получихме, за страхотния Вип президентски апартамент, който ни беше също подарък за първата брачна нощ и на целия персонал на хотел "Замъка Орфей", за перфектното обслужване и вкусната храна.
А и те също заедно с нас се веселиха след като си тръгнаха гостите ни след 2 полунощ, танцуваха за нас персонала и собственичката Айтен се забавляваше и игра заедно с нас до края. Просто нямам думи наистина сте супер всички! Надминахте очакванията ни!
Много сме доволни от Ди Джея -Ди Джей Алекси, той води перфектно сватбата и изпълняваше всяко наше желание на секундата. Каквото се бяхме уговорили, всичко изпълни изобщо много е добър. Приятелите ни също много харесаха Ди Джея и музиката, която пускаше. Препоръчвам го на всеки, който има нужда от наистина добър дисководещ професионалист за сватбата си.
Благодарим много на най-готиния и най-добрия видеооператор -Димитър Димитров, който си вършеше също работата перфектно през цялото време и ни търпеше такива сковани и нервни и притеснени (случиха се малко неприятности с колата на нашите, които идваха от Бургас и се бяхме притеснили доста, но слава богу нямаше проблеми и се отпуснахме а вече в ресторанта като почна веселата част всичко беше 6). Фотографа "малко" ни дразнеше с действита си, защото се пречкаше непрекъснато на камерата на видеото и се заставаше пред нея. ТовА допълнително изнервяше и нас и него , даже в ресторанта в началото по време на ритуала с захранването с питката, фотографа се спъна в менчето на платното, и щеше да падне голям смях, ако се беше проснал на земята направо шантава работа.
Фотографа го избра свекито, понеже фотото му е точно до нейната работа и дълги години работят заедно та са приятели. Наистина не се спря да снима през цялото време ама и ние си имаме много снимки от гостите, кой снимал с телефона, кой с фотоапарат много снимки наистина постоянно ни пращат нови. Всичко беше супер и господ беше с нас. И всички са много доволни и щастливи и приказват за сватбата и интересните случки, много от тях ми се губят вече, но още ме държи еуфорията.
Качих малко снимчици в галерията, ще си кача и като станат другите с хубавото качество. Чакаме си с нетърпение и диска от сватбата
Успех в подготовката на всички булки.
Активен
FREIA
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #389 -:
септември 19, 2011, 11:42:18 »
Едно въпросче към булките в Екзотик.Къде ще ви е църковния брак(ако има такъв)?.Аз съм си харесала този ресторант и сега се чудя.Мисля подписването да е с изнесен ритуал там т.като ще имаме гости от друг град(не съм от Пловдив).За да не се разсипим от обикаляне.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...