Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 22, 2025, 17:38:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174473 пъти)

once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #345 -: август 30, 2011, 08:17:23 »

Добре дошла, eliivanovaa и честито предстоящо събитие smile За диджей Жан нищо не мога да кажа, но Студио Зани са едни от най-добрите в Пловдив - поне 3 познати имам, които са ползвали услугите им за сватбите си, и трите ги хвалят и препоръчват. Относно Малък Бунарджик и Лайпциг - вторият е с класи над първия. Когато започнахме организирането на нашата сватба, обиколихме доста места, Малкия Бунарджик не ми направи добро впечатление нито като обстановка, нито като кухня, имаше дупки от цигари по покривките, вътре изглежда захабено и понезамарено. За цени не знам дали е удачно да говоря тук, видеото се движи около 400-500 лв, фотото - със 100-ина лв по-скъпо, диджеи - около 300-350 лв. Ако искаш по-конкретна информация за ресторанти и фото-видео-диджеи, мога да помогна на лични съобщения, но при всички случаи те съветвам да отидете на място и да усетите сами местата и хората smile Наслука!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #346 -: август 30, 2011, 08:22:18 »

eliivanovaa, погледни назад в темата - има много коментари за ресторантите, които те интересуват. Чети и темите на булките в "Сватбата на..".
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: август 30, 2011, 08:36:30 »

eliivanovaa, цените за фото и видео варират от 300 до 650 лв. в Пловдив. В един сайт бях гледала сватбен пакет: диджей, оператор и фотограф за по- малко от 1000 лв. Лошото е, че изобщо не си спомням къде. Мисълта ми е, че ако потърсиш повече, ще намериш.
В р-т Малък Бунраджик не ходихме да проверяваме за нашата сватба. Градината е хубава, но залата не ни харесва. За Лайпциг мога да кажа, че след ремонта залата в бяло и лилаво изглежда много добре, а офертите там са на достъпни цени. Според мен си набележете ресторантите, които ви харесват и ги посетете. В Джия Бийч е хубаво и цените не са високи, но не смея да ти го препоръчам, тъй като съм чувала и много лоши, но и много добри отзиви.
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #348 -: август 30, 2011, 09:08:17 »

Благодаря момичета!

Много полезна информация,мерси give_rose
Ще е супер, ако които има ми прати на лични инфо за Слави и Коцето,независимо от характера на информацията и впечатленията.

eliivanovaa - да дам сега и аз мнение след щателното ми проучване за DJ фото и видео. Имам позната, работеща в сватбена агенция, и тя ми сподели, че по принцип сватбената агенция оскъпява  - защото все пак те препоръчват фото, видео и DJ, но и прибират процент комисионна. Това е нормално, но аз лично те съветвам така - щом имаш достатъчно време значи спокойно можеш да си проучваш и да си организираш сама. Така със сигурност ще спестиш, а и ще се запознаеш доста повече с различни предложения и възможности. Освен това ще можеш реално да прецениш, срещайки се с различни фотографи и т.н, кой точно е за вас според възможностите ви и това,което търсите. Според личните ми впечатления и тези на професионалисти в бранша, вече  в Пловдив доста се е повишило качеството на предлаганите услуги в тези сфери, така че сравнително лесно човек намира каквото търси. Пазарна икономика blum

Относно ресторантите - за тези които си написала, повечето ми познати препоръчват Лайпциг.
« Последна редакция: август 30, 2011, 09:10:42 от abrakadabra » Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #349 -: август 30, 2011, 11:08:44 »

Аз също мога да препоръчам Лайпциг good Ех, една носталгия ме гони като ви чета, момичета.... cray Колко хубави емоции има покрай сватбата......Успех на всички Wink
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #350 -: август 30, 2011, 11:10:30 »

Моето впечатление е, че качеството на услугите се е понижило в пъти. Това мое мнение важи и за браншове различни от сватбения. Това са нормални процеси, вследствие на ниската цена на предлаганите услуги, ниските обороти в провинциалните градове и занижените критерии от страна на клиентите. Само за пример ще дам - всяко едно събитие на Амфитеатъра се обслужва от софийска фирма и сигурно има защо. Събитията на площада и Летния театър също, да не говорим за проявите в Панаира. И до днес пловдивските фирми не успяха да създадат по между си някаква форма на обединение. Цитираните цени на услугите също говорят за понижение на качеството на услугата. 1 000 лева пакетна цена за ДЖ, оператор и фотограф е нереално ниска. А и самия факт, че се говори за пакет...... Моят анализ показва, че е по-добре да се работи в държавната администрация като домакин примерно, отколкото като фотограф, оператор.... по-изгодно е, печалбата е по-голяма.
Активен
armira
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #351 -: август 30, 2011, 13:42:05 »

Момичета,къде в Пловдив дават ретро коли под наем? Искам ретро черна кола с бял салон,дали ще намеря такава?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: август 30, 2011, 18:58:46 »

Pachoran, хубаво се намесваш в темата, но поне го прави с някакви съвети или предложения, а не единствено с критики към едно или друго нещо. Постът ти определено не беше на място!
 Иначе, за цената на този пакет си прав, нереална е. На мен само видеото ми е 650 лв., но тук многократно са се разисквали подобен тип въпроси и винаги се получават спорове. Всеки сам си преценя колко може и иска да отдели за фото, видео, украса и т.н.
Armira, за ретро коли, се сещам единствено за една фирма- "Живата легенда".
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #353 -: август 30, 2011, 19:34:06 »

lawyer по-добър съвет от това да предупредиш някого, че нереално ниската цена е признак за лоша стока и услуга - какво повече. Проблемът в провинцията е още по-голям, защото и критериите са занижени и услугата е изключително ниска като стойност. 
Активен
eliivanovaa
Новак
*
Публикации: 10

Ленчи-Бенчи

« Отговор #354 -: август 31, 2011, 01:10:38 »

Момичета благодаря ви за съветите и отговорите. smile
650 лева за нас са страшно много само за видеото, не се сърдете но това са много пари, който има възможност за него не трябва да са проблем да ги даде.
Моята приятелка която е кумувала миналата година ми каза, че видеото, фотото и DJ я са стрували общо 900 лева, като ние до 1000-1100 можем да отделим най-много за тези работи, всеки си прави сметката. През почивните дни ще идим до Малък Бунарджик и Лайпциг да видим как е, че през седмицата сме и двамата по цял ден на работа и няма време. Отказахме се от DJ Жан, защото още от едно място ни казаха, че не е добър DJ, а и видеото което изгледахме в личната му страница не ни хареса. Какво ще кажете за DJ Тони и DJ Еmo? Добри ли са? А Клиповете на видео Зани много ми харесаха и ще им се обадим само хвалби чувам за тях. smile
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: август 31, 2011, 09:21:30 »

Момчетата от Зани са супер готини! Те ще снимат нашата сватба. На сайта им имат много клипчета и всички много ми харесват. Освен това се занимават с това от 200 години. Още едно време си спомням баща ми ходеше при тях да си записва и презаписва разни видео касети. Все пак и опитът не е за подценяване.  good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #356 -: август 31, 2011, 12:02:39 »

Споменатото студио съществува от 15 години, така поне пише от страницата им във фейсбук.
« Последна редакция: август 31, 2011, 12:06:01 от Pachoran » Активен
temida_k
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: август 31, 2011, 12:06:35 »

Момичета,къде в Пловдив дават ретро коли под наем? Искам ретро черна кола с бял салон,дали ще намеря такава?

Здравей. Ако не намериш това, което търсиш мога да ти предложа  семейната ни ретро кола - бял мерцедес със син плюшен салон от 1982г., модел 123.Колата е в оригинален вид,не е реставрирана и е   само на 40 000 километра. Сега ще я използваме за нашата сватба на 04.09 и до момента не сме я давали под наем.
Активен
eliivanovaa
Новак
*
Публикации: 10

Ленчи-Бенчи

« Отговор #358 -: септември 01, 2011, 23:47:59 »

Къде се намира по-точно този ресторант "ВИенски Павильон", че нещо немога да се сетя? А Ние поне на този етап няма да ползваме услугите на сватбена агенция ще се мъчим самички smile
Иначе за този фотограф Димитър Яков, видеооператор -Димитров и ДЖ Aлекси ние също сме чували само положителни неща, но финансово не можем да си ги позволим, -хонорарите са им високи.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: септември 02, 2011, 06:32:59 »

Виенският павилион се намира в Панаира. Той е към Санкт Петербург. Много е красив отвън с това езерце и  мостчето, но отвътре ми е сякаш малко по-празно, не е много уютно. Но като му сложат тези красиви воали става като на приказка!
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: