Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 22, 2025, 01:00:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174438 пъти)

Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #315 -: август 25, 2011, 12:32:03 »

Здравейте момичета, времето ми почти изтече 9 дни, а имам огромен проблем. Къде в Пловдив мога да си поръчам да ми направят 2 погачи и къде мога да си купя бутилка с хелий или да дам да ми надуят балони, но на по-сносна цена, защото са много. Също така, от някъде мога ли да поръчам 2 гълъба? Помгайте, че скоро ще ми се изкъсат нервите и не знам какво ще направя.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #316 -: август 25, 2011, 13:00:13 »

За погачите - има една хлебарница срещу спирката на Сточна гара - вчера даже си взех пробната погача, която бях поръчала - много ми хареса. Трябва да дадеш поръчка, обаче.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: август 25, 2011, 13:10:35 »

Здравейте момичета, времето ми почти изтече 9 дни, а имам огромен проблем. Къде в Пловдив мога да си поръчам да ми направят 2 погачи и къде мога да си купя бутилка с хелий или да дам да ми надуят балони, но на по-сносна цена, защото са много. Също така, от някъде мога ли да поръчам 2 гълъба? Помгайте, че скоро ще ми се изкъсат нервите и не знам какво ще направя.
Бутилка с хелий не можеш да си купиш,а да си наемеш. За голяма бутилка наема е 450лв и 50 депозит. Малките много трудно ще ги намериш. С една голяма се пълнят 300-400 балона /според размера на балона/. Балоните,които могат да се пълнят с хелий са по различни не са обикновени балони. Те са по дебели и плътни. Пробвай вариант в който да предоставиш балоните на някоя фирма/101 балона например/ и да си платиш само хелия. Така ще ти излезе по евтино,но не съм сигурна,дали ще се съгласят да работят с ваши балони. Нищо не пречи да пробваш.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: август 25, 2011, 13:12:08 »

"Пробна погача" -  ROFL Това много ме изкефи! И аз искам пробна погача! Ще отида да си поръчам и аз една! Ловли, ако намериш бутилки с хелий, свиркай, и аз търся! smile
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #319 -: август 25, 2011, 13:26:50 »

pinky, знаеш ли защо - миналата година на сватбата на бъдещата ми (леле, не знам каква ще ми се пада biggrin), погачата беше страшно мека и неподходяща - в момента, в който я вдигнаха над главите си да я разчупват, тя се разпадна на парчета. Още тогава си взех бележка и реших първо да я изпробвам  pardon А и не навсякъде се продават погачи - има или някакви като тутманик/вита баница, или сладки пити biggrin
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: август 25, 2011, 13:30:18 »

Дааа, супер яко е!  danceg Аз не се бях сетила да си пробвам погачата, ама ще го направя! Ще си поръчам една преди това да си я пробвам.
Виж, човек как си се учи!   Bravo
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: август 25, 2011, 13:35:09 »

Малка бутилка с хелий 1 кубик струва 140 лева, хелия за нея е 36 лева и за 150-200 балона (зависи от балоните) продават малки бутилки с хелий, имам позната в София smile
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Публикации: 147

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: август 25, 2011, 18:07:25 »

Последен опит да се включа във форума, тъй като, ако се включа с цитат - администраторите го трият, защо ли?? Но ако мога да бъда полезна за питки - на ул. Богомил до училището има сладкарница със собствено пройзводство на пити и то страхотни и като визия и като вкус. Препоръчвам ви я. good

* ++++++++++++ 1352.jpg (58.7 KB, 512x384 - видяно 525 пъти.)
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: август 25, 2011, 18:20:43 »

Момичета това с пробната погача много ми хареса и ние ще си направим,но понеже имаме доста време ще си направим 2-3 пъти  girl_wink  bouncinggirl
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: август 25, 2011, 20:02:41 »

Lovly, за хелия писах, а сега за гълъбите мъжът ми каза, че бели гълъби продават на Руския пазар до КАТ и били евтини 4-5 лв бройката smile
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: август 25, 2011, 20:13:45 »

Ваня, до кое училище? Паисийто или Душото  blush т.е. това на колелото или другото по-към Нориса.

Венинце, ми те гълъбчетата, които се пускат след църквата нали после трябва да се върнат? То, много гадно така да си ходят безпризорни.  nea Аз си мислех, че се взимат от специален човек, който си гледа гълъби и те после си се връщат при него. Не знам, така си мислех.  pardon
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: август 25, 2011, 21:19:52 »

Ваня, аз видях поста ти, за което благодаря, реално той беше комплимент към мен за това колко съм подготвена, а не някаква реклама, но щом модераторите така са решили... ок lol
Пантерке, направо ме разби с това за безпризорните гълъби. funnytooth
 Права си, че такива гълъби се наемат от някой при който се връщат, но струват и много повече. Ако искаш гълъби, защо да даваш повече пари, като можеш да ги имаш за 10 лв., та макар и да си ходят безпризорни lol все ще се оправят  sarcastic
Да взема и аз да проверя да си купя такива  crazy
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: август 25, 2011, 22:08:21 »

Момичета преди малко гледахме по Планета най-новата песен на Ивана и  Oh my ...  Bravo Нашия видеооператор Димитър Димитров участва в песента - главен герой е!!!! Явно и едни от най-известните и популярни личности в България го търсят за изяви, а в сайта му студиоедно видяхме, че той е снимал рожденният ден на Ивана има клипче страхотно е!!!! Много се радвам, че успяхме да го резервираме на време  Bravo
Ето го, той е!
http://www.youtube.com/watch?v=7Fbg4saHWAI
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Публикации: 147

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: август 25, 2011, 22:38:14 »

Ваня, до кое училище? Паисийто или Душото  blush т.е. това на колелото или другото по-към Нориса.

Венинце, ми те гълъбчетата, които се пускат след църквата нали после трябва да се върнат? То, много гадно така да си ходят безпризорни.  nea Аз си мислех, че се взимат от специален човек, който си гледа гълъби и те после си се връщат при него. Не знам, така си мислех.  pardon

Сладкарницата е до Паисийто, преди Нориса от дясно, ако идваш от кръговото.Аз сега за 28.08 имам сватба и за мойте клиенти там поръчвам. Bravo
Активен
0xff
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #329 -: август 25, 2011, 22:42:13 »

Момичета преди малко гледахме по Планета най-новата песен на Ивана и  Oh my ...  Bravo Нашия видеооператор Димитър Димитров участва в песента - главен герой е!!!! Явно и едни от най-известните и популярни личности в България го търсят за изяви, а в сайта му студиоедно видяхме, че той е снимал рожденният ден на Ивана има клипче страхотно е!!!! Много се радвам, че успяхме да го резервираме на време  Bravo
Ето го, той е!
http://www.youtube.com/watch?v=7Fbg4saHWAI
Винаги съм знаел, че качествата на видеооператора зависят от това колко добър манекен е. Стига с тези глупави реклами, още повече клипа в сайта изглежда .... ncnvnk !
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: