Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 23, 2025, 09:30:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174515 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: август 17, 2011, 09:57:53 »

Аз мисля днес, ако ми остане време след работа да отида до Лизиантус, че времето ми намалява smile
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #286 -: август 17, 2011, 10:34:45 »

Благодаря ти, svekarva! smile
Lawyer, днес можем да се видим там smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: август 17, 2011, 10:57:49 »

Ти към колко ще ходиш?
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #288 -: август 17, 2011, 11:15:09 »

Lawyer,
пиша ти на лични да се разберем smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: август 22, 2011, 16:24:01 »

За момичетата на които сватбите,ще са  в р-т Екзотик! Управителката Людмила напуска и ще има друг на нейно място. Малко лошо новина,защото е много неприятно,когато си контактувал с един човек за всички подробности и в един момент идва нов,който едва ли ще е запознат с всичко,което сте говорили.  sad tazran Много скоро, ще се разбере,какво е положението с новата управа и ще споделя как вървят нещата. Убедена съм,че човека не е начинаещ и всичко ще си е на мястото.  good
« Последна редакция: август 22, 2011, 16:34:00 от Nina Style » Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #290 -: август 22, 2011, 17:40:11 »

Здравейте момичета,

аз съм съвсем нова тук и тепърва започвам с всичко. Посъветваха ни първо да запазим ресторант, дата за обредния дом, цъкрквата и въобще целия ''човешки фактор''(dj фото и видео) и така и започвам. Но искам да ви попитам ще прави ли някоя сватба в Новотела, правила ли е и изобщо какви са ви впечатленията от там? Thanks! smile
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #291 -: август 22, 2011, 22:40:35 »

... Но искам да ви попитам ще прави ли някоя сватба в Новотела, правила ли е и изобщо какви са ви впечатленията от там? Thanks! smile

Моето скромно впечатление от Новотел Пловдив е много добро.Това е единственият 5 звезден хотел в Пловдив (от световно известна верига) много добре проектиран и построен...и един от най-добрите в България.Зала Бендида (с прилежащата Евридика) е чудесна за тържества от всякакъв ранг.Ако е свободна датата и цената не е проблем smile няма да съжалявате.
« Последна редакция: август 23, 2011, 00:49:30 от djdimi » Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: август 22, 2011, 23:09:14 »

Abrakadabra, Новотела е супер, широко, просторно и чисто, обслужването е перфектно, моя колежка работише там и е присъствала на много сватби smile От този калибър можеш да видиш и Ленинград, Марица, Тримонциум.. За видео, фото и ди-джеи прочети внимателно цялата тема назад и ще добиеш представа, кои са най-добрите и търсени имена в града. И това което са ви посъветвали, първо него направете наистина, кога е сватбата ви?
Активен
temida_k
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: август 23, 2011, 07:53:50 »

Момичета, помагаите с идеи. Сватбата ни е на 04.09. - вечерна и пробвах  един похвален салон официална прическа и грим, но имах забележки и си търся друг.Повечето салони не работят в неделя. Имате ли впечатление от работата на следните специалисти от Харем-  фризьор Пепи или Сема, грим Нина, маникюр и педикюр Теди?
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: август 23, 2011, 08:37:43 »

temida_k, за грим мога да посоча Минка Петрова. Има профил във фейсбук. Не съм била при нея, но съм чувала доста добри отзиви.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #295 -: август 23, 2011, 08:37:58 »

Кажи в кой салон си била, за да не ти го препоръчваме него smile
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #296 -: август 23, 2011, 10:33:09 »

Много Ви благодаря за мненията, напълно ще се доверя. Клоним точно към тази зала Бендида в Новотела, а иначе предпочетохме този хотел, защото работейки с такива професионалисти ще спестим поне от агентка. Иначе сватбата ще е на 09.09.2012, проверихме, и др седмица ще капарираме ресторанта. Сега тепърва се захващам, имам мн време и форума е страшно полезен!  Bravo
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: август 23, 2011, 10:48:41 »

abrakadabra, на 11.09 сме на сватба там. Ако искаш, след това ще напиша впечатленията си.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #298 -: август 23, 2011, 11:05:51 »

Ние бяхме там на сватба през 2008 г., залата не ми хареса особено и веднага ще кажа защо. Тя е във формата на правоъгълник и тогава (сватбата беше доста голяма, това има значение, разбира се) младоженската маса беше разположена на едната къса страна, а масите на гостите - перпендикулярно по двете дълги страни. Съответно, бяхме доста далеч и някак си имах чувството, че съм в отделна зала. Дансингът беше прекалено малък за многото гости и те танцуваха в пространството между двете редици от маси. Пак казвам - чисто субективно е усещането ми, че овална зала би стояла много по-добре.
Активен
temida_k
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: август 23, 2011, 12:25:27 »

Кажи в кой салон си била, за да не ти го препоръчваме него smile

Салона се намира в кв.Каршиака, сякаш се казваше Мания. Като бях да ме правят имаше много жени може би  натовареността  е оказала влияние или защото отивам за първи път там. 
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: