Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 24, 2025, 15:11:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174631 пъти)

anekra
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: август 13, 2011, 18:10:07 »

Привет! Присъединявам се и аз в отбора на пловдивските булки. Предстой ни сватба през юни догодина. След кратко обикаляне и малко по- дълго чудене, се спряхме на р-та на Санкт Петербург. Тази седмица го капарирахме и така, първата точка от "списъка със задачки" е отметната, но има още доста, както всички добре знаете... Това е засега от мен, тепърва започвам да чета из форума. Има доста полезна информация и хубави идеи.  good
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 13, 2011, 22:50:25 »

Привет! Присъединявам се и аз в отбора на пловдивските булки. Предстой ни сватба през юни догодина. След кратко обикаляне и малко по- дълго чудене, се спряхме на р-та на Санкт Петербург. Тази седмица го капарирахме и така, първата точка от "списъка със задачки" е отметната, но има още доста, както всички добре знаете... Това е засега от мен, тепърва започвам да чета из форума. Има доста полезна информация и хубави идеи.  good

anekra, добре дошла. И нашата сватба ще е през юни в Санкт Петербург. Форумът е много полезен. За кратко време разбрах доста неща благодарение на момичетата тук.  smile smile smile
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: август 14, 2011, 08:45:19 »

Момичета, аз искам да ви питам от колко лв. започват кувертите в Санкт Петербург? Колко лева е минималния куверт?
Активен
Tally
Новак
*

« Отговор #258 -: август 14, 2011, 09:07:07 »

Вече е празна кутията ми за лични, ще чакам кординатите на Д. Яков и А. Маринов.
 Благодаря ви предварително!

Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 14, 2011, 11:20:01 »

Tally и veninceto, писах ви и на двете на лични.

JANET_1, изпратих ти още едно съобщение в отговор на въпроса ти, но кутията ти е пълна.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #260 -: август 14, 2011, 13:30:21 »

Мили дами, присъединявам се към Пловдивските булки. Плануваме сватба в Пловдив през Юли 2012г - все още не сме избрали точната дата - зависи от свободните дати на ресторантите, които сме харесали. Надявам се да помагате, тъй като не съм от Пловдив и организацията от разстояние ще е малко по-трудна.  give_rose
Атмосферата на Стария град е уникална и няма друго такова романтично място! Бихме искали да пренесем тази романтика в духа на нашата сватба като черквата, гражданското и ресторанта са там. Затова сме се спряли на Пълдин, Петър Първи - но нямам никаква информация за тях. Искам изящна и стилна сватба. Другият вариант е Санкт Петербург, но като че ли е много голям. Преди време обсъждахме Тодоров и Беркут, но предвид ограничените места, отпаднаха...
До скоро и благодаря! smile

« Последна редакция: август 14, 2011, 14:45:39 от Josephine » Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #261 -: август 14, 2011, 14:04:22 »

Josephine, добре дошла сред нас!! Ще помагаме, разбира се. Относно Стария град, аз като натурализирана пловдивчанка държах сватбата ни да бъде точно там. Това място за мен има невероятна атмосфера и не можех и не исках да си представя друг вариант освен там.  Сватбата ни беше в Петър Първи (отново поради сантиментални причини, любимо наше място). Хубаво е, че започваш сега с организацията, така ще имаш достатъчно време да си подготвите сватбата така, както вие желаете.  good 
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: август 14, 2011, 15:16:04 »

Здравейте момичета. Добре дошли на всички нови булки. Аз малко се загубих,но нямах възможност да се включа. Хвърлям по едно око иначе и не съм ви забравила. Сега да се отчета и до къде сме стигнали с нашата сватба. Вече имам рокля за което съм много щастлива  yahoo и даже и поканите раздадохме. Малко се притесних след като прочетох за Екзотик,че вътре е топло и климатиците нещо не охлаждат,но се успокоявам,че края на септември няма да е толкова жега.  smile Момичета видях нашия ресторант украсен в зелено и жълто и много ми хареса. Аз се спрях на зелено и ...... мисля още и много се притеснявах дали ще отива на червения мокет,но след като видях това в жълтото направо останах изненадана и много щастлива. Още на никой ли не е минала сватбата там да каже какво е положението?  smile За Санк Петербург на мен ми харесва,че е голямо и просторно,но ме дразни,че не са променяли обстановката от както го помня. Винаги всичко е златно. А,когато ние питахме за изнесен ритуал ни казаха,че не може да изгонят хората от басейна. Това е много грозно според мен нашите гости облякани официално,а до нас хора по бански.  shok
« Последна редакция: август 14, 2011, 15:18:24 от Jasminka » Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #263 -: август 14, 2011, 16:59:51 »

Josephine, добре дошла сред нас!! Ще помагаме, разбира се. Относно Стария град, аз като натурализирана пловдивчанка държах сватбата ни да бъде точно там. Това място за мен има невероятна атмосфера и не можех и не исках да си представя друг вариант освен там.  Сватбата ни беше в Петър Първи (отново поради сантиментални причини, любимо наше място). Хубаво е, че започваш сега с организацията, така ще имаш достатъчно време да си подготвите сватбата така, както вие желаете.  good 
Tonina, забелязах че е сменена фасадата на Петър I, която много повече ви харесва от старата. Има ли някакви промени в интериора, или е същия като на снимките в сайта им. Явно никой не поддържа въпросния сайт и няма актуална информация и снимки.... Така или иначе в края на месеца ще имам възможност да посетя набелязаните ресторанти, но ще съм благодарна ако имам предварителна инф.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #264 -: август 14, 2011, 19:38:50 »

За съжаление не обновяват сайта си, снимките там са още със старата фасада, а масите и столовете са в ежедневния си вид - червено и синьо. За тържества обаче предоставят като подарък от тях бели калъфи и покривки и освен това имат готовност да се се съобразят с цветовия акцент на дадена сватба. Аз съм изключително доволна от отношението към мен на управителката и собственичката. Помагаха ми, даваха ми полезни съвети и наистина организацията беше желязна. За малка като брой хора сватба, каквато беше нашата (80 човека), мисля че е един много удачен вариант. Правили са сватби и с по 100-120 човека, но според мен става прекалено тясно. Ако сте повече хора, може би трябва да се насочиш към друг ресторант.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #265 -: август 14, 2011, 23:03:53 »

Момичета, аз да ви попитам къде ще си поръчвате букет?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: август 14, 2011, 23:18:39 »

Магазин "Лизиантус" smile момичето е невероятно, някъде назад бях писала, че е много талантлива и това не е просто хоби за нея, а е изучавала точно такава специалност, което означава, че определено си разбира от работата. Мисля, че доста булки от Пловдив са споделяли позитивни мнения за този магазин. На моя приятелка сватбения букет беше правен там и след сватбата реши да си го запази- до ден днешен (вече 2 години минаха) букета е на холовата им секция и изглежда все едно са изкуствени цветя smile Аз лично ще поръчам освен букета, бутониерите за младоженеца и кумовете и украсата за колата. Имам и позната, която рискува със жените от четвъртък пазара и букета се разпадна още на хорото пред кумовете  angry За други нямам наблюдения.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: август 14, 2011, 23:39:02 »

Мили дами, присъединявам се към Пловдивските булки. Плануваме сватба в Пловдив през Юли 2012г - все още не сме избрали точната дата - зависи от свободните дати на ресторантите, които сме харесали. Надявам се да помагате, тъй като не съм от Пловдив и организацията от разстояние ще е малко по-трудна.  give_rose
Атмосферата на Стария град е уникална и няма друго такова романтично място! Бихме искали да пренесем тази романтика в духа на нашата сватба като черквата, гражданското и ресторанта са там. Затова сме се спряли на Пълдин, Петър Първи - но нямам никаква информация за тях. Искам изящна и стилна сватба. Другият вариант е Санкт Петербург, но като че ли е много голям. Преди време обсъждахме Тодоров и Беркут, но предвид ограничените места, отпаднаха...
До скоро и благодаря! smile

Josephine, добре дошла. Подкрепям те напълно за решението ти относно обредния дом и ресторанта. Преди няколко месеца се омъжи сестрата на моя приятелка в р-т Петър I. Не присъствах лично на сватбата, но разгледах снимките и обстановката ми допадна изключително много. Наистина  ресторантът не е толкова голям, затова ако сте повече хора, е добре да се ориентирате към друго място. smile

bulkaaa, ние се отказахме от изнесен ритуал по подписване в Санкт Петербург, защото преценихме, че цялата тържественост се губи заради обстановката.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #268 -: август 15, 2011, 08:09:08 »

Ако поръчате букет там, бутониерата е подарък. И нашите цветя са от там, снимките са в галерията. Не мръднаха до София, а и след това се държаха прилично. Само иглата на мъжката бутониера се оказа слаба и цветето се килна, но това е поправимо. Момичето наистина е много любезно и талантливо, сайтът и е впечатляващ, а нещата, които прави са по- различни от другите.
Активен
Tally
Новак
*

« Отговор #269 -: август 15, 2011, 08:38:49 »

Добре дошли на всички нови в отбора на бъдещите булки! Списъкът за 2012 започва по-малко да расте  smile
 Ние се решихме най-после и ще ходим днес до Санкт Петербург да го капарираме. И мислим да  се срещнем с фотографите Д. Яков и Н. Попов и да изберем някой от двамата.
 На вас какво ви говори видео "ЗАНИ", вчера ми ги похвали една приятелка? Още не сме се спрели конкретно на никое име, ако може помагайте и вие. А и също така DJ Дени  да ви говори нещо, че скоро и за ДиДжей ще трябва да мислим?

« Последна редакция: август 15, 2011, 08:48:21 от Tally » Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: