Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 25, 2025, 09:31:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 174765 пъти)
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #240 -:
август 10, 2011, 16:10:11 »
Tally
, добре дошла. Ние сме в "Санкт Петербург". Моят съвет е да се срещнете с управителя на ресторанта. Той ще ви даде примерни оферти с менюта. Можете да правите комбинации. Възможно е догодина да има малки промени в цените с оглед евентуално поскъпване на хранителните стоки, но те ще са незначителни. Сватбените тържества се правят в два ресторанта. Основният ресторант (който избрахме ние) е с доста места, така че е добре бройката на гостите да не пада под сто човека. Бизнес ресторантът е по- малък.
Украсата на масите и столовете в ресторантите винаги си стои, така че няма да се налага да плащате за нея, както е на някои други места. Разбира се, ако решите, че искате нещо различно, ще платите на съответната агенция, за да ви го достави. Разрешено е внасянето само на алкохол. Храни и други напитки се предоставят от ресторанта. Менютата включват и сватбената торта. Ако имате гости от други градове и нямате възможност да ги настаните в "Санкт Петербург", около него има няколко по- малки хотелчета, в които нощувките не са скъпи. Има възможност и за изнесен ритуал по подписване. Това е, за което се сещам. Не знам дали е редно да пиша цени, макар че в други теми съм виждала да го правят,а и аз самата веднъж бях посочила, затова ще ти пиша на лични, за да си наясно в какви рамки се движат. Хубаво е с твоя годеник да си отделите няколко дни за обиколка на хотели и ресторанти, защото може и някое друго място да ви хареса. За "Екзотик" съм чувала само хубави неща, но не мога да коментирам, тъй като нямам преки наблюдения.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #241 -:
август 10, 2011, 17:38:03 »
р-т Екзотик е с минимален куверт 30лв. до колкото си го направите. Можете да си внесете алкохола,торта. Голямо езеро и голям басейн за изнесени ритуали. Капацитет на едната зала е до 150места,а ако отворят и другата се събират до 300 човека. Подарък за младоженците стая в хотела и отстъпка при ползване на стаите,ако ще настанявате ваши гости. И двата ресторанта и Санк Петербург и Екзотик са уникални. Който и да изберете няма да сбъркате.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #242 -:
август 10, 2011, 22:48:59 »
Скоро ще запонат и нашите сватби (тук във форума) в Екзотик и ще можем да дадем оценка и мнение от първа ръка!
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #243 -:
август 11, 2011, 10:28:38 »
Х-л Екзотик ми хареса,въпреки някои недостатъци на залата,от гледна точка на DJ ,фотограф и видеооператор.Климатизацията също не беше достатъчна и беше горещо от 18 ч. до залез слънце (до около 20,30--21 ч.) След това е супер,става много приятно и пивко
Персонала е любезен и се справя добре, храната е добра...Нека има повече мнения и впечатления от младоженци,да споделят дали са доволни като цяло.
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #244 -:
август 11, 2011, 10:59:22 »
Tally,добра дошла и от мен.Нашата сватба също ще е догодина.И ние като вас се двоумяхме между тези два ресторанта.Когато отидохме в Екзотик останахме с много приятни впечатления от управителката-много мила жена.Ресторанта е хубав и светъл ,езерцето е впечатляващо,но когато отидохме в Санкт Петербург и като видяхме залата в целия си блясък(има и сантиментално значение за нас този ресторант)и просто разбрахме,че това е нашето място!И аз като sunset мисля,че условията са доста добри,но в крайна сметка като отидете на място ще усетите дали това е вашият ресторант или не.
И двата са прекрасни и няма да сгрешите.Моят съвет е ако сте си избрали датичка да си изберете ресторантче и да го запазвате,защото за мое учудване,когато отидохме да капарираме Санкт Петербург имаше вече доста запазени дати.Сега ние сме на вълна фотограф,оператор и диджей.
Момичета,моля за мнението ви за фотограф Борислав Чепишев,чувала съм добри думи за него,но не мога да намеря в нета много негови сватбени снимки.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
август 11, 2011, 11:45:51 »
Bogi
, напиши във фейсбук името му. Там е качил снимки. Аз лично мисля, че Борислав Чепишев е много добър фотограф.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #246 -:
август 11, 2011, 16:56:55 »
За Чепишев, аз от лични впечатления мога да кажа, че е невероятен и затова си го резервирах за моята сватба. Ако искаш изчакай до октомври, защото сватбата ми е на 04.09 и предполагам поне месец ще му трябва за снимките. Иначе, във фейсбук, на български като му напишеш името и го добавиш за приятел, ще добиеш представа- има много албуми, не само сватбени
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #247 -:
август 12, 2011, 08:25:34 »
Момичета, издирвам склад или магазин, в който има голямо разнообразие на свещи и на ниски цени, като изключим Джъмбо, Юск и прочие големи вериги, защото тях така или иначе ще ги разгледам.
Активен
Tally
Новак
«
Отговор #248 -:
август 12, 2011, 10:46:02 »
Благодаря на всички за милото посрещане и полезната иформация която ми дадохте! Вчера успяхме да посетим и двата ресторанта, и са свободни за нашата дата. Двуомясе още, но като че ли клоним и ние към Санкт Петербург. Там единствения минус за нас е липсата на градина за изнесения ритуал, но ще измислим нещо
Сега мислим и за видеоператор и фотограф. За фото сме се спря ли на Д.Яков, ако някой има телефон да ми изпрати на лични, а за видео ми препоръчаха ДИТ и А. Маринов имаше и още няколко имена, но не си ги спомням сега. Вие кой бихте ми препоръчали?
А относно фотографа Б. Чепишев мога да кажа само хубави неща. Познавам го още от първите му години на фотограф и знам че се справя доста добре.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #249 -:
август 12, 2011, 10:54:16 »
Tally
, ние сме избрали също Д. Яков и А. Маринов. Мога да ги хваля много, но ти сама ще видиш резултатите от работата им. Най- хубавото е, че работят в екип и се допълват с идеи. И двама са много мили, предразполагат и отделят доста време на клиентите си. Ще ти пратя на лични координатите им.
Tally
, опитах да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията. Изтрий някое съобщение.
«
Последна редакция: август 12, 2011, 11:04:02 от sunset
»
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #250 -:
август 12, 2011, 11:07:51 »
Цитат на: lawyer в август 12, 2011, 08:25:34
Момичета, издирвам склад или магазин, в който има голямо разнообразие на свещи и на ниски цени, като изключим Джъмбо, Юск и прочие големи вериги, защото тях така или иначе ще ги разгледам.
И аз съм на вълна
http://www.coronet.bg/index.php?cat=9.4.&cat_name=
Свещи - Рустик Куб
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #251 -:
август 12, 2011, 11:41:01 »
Tally, писах ти на лични, но явно кутията ти е пълна. Яков и Маринов бяха и нашият екип. За тях мога да говоря до безкрай!!!!!! Ако търсиш не просто добро заснемане, а изкуство - това са твоите хора!!
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #252 -:
август 12, 2011, 15:28:57 »
Момичета,благодаря за информацията.Открих снимки от сватби на Б.Чепишев и многооо ми харесаха
Активен
bubkata
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #253 -:
август 12, 2011, 16:31:41 »
Цитат на: Detelina_85 в август 07, 2011, 09:56:10
благодаря за мненията...наистина ми помагате..ще почна обиколката от другите ресторанти..мисля че ще има с по-добро отношение и изисквания..отколкото казвате управителката на джия бийч..
много странно това дето не може да се внася нищо, на повечето сватби на които съм била младоженците си носят доста неща..ама явно си е до организация и отношение...
Opitai v Rachich mnogo kulturno i inteligetno mestence s priqtna obstanovka i basein, obslujvaneto e prevazhodno shte ti obarnat mnogo golqmo vnimanie. Moqta svatba beshe tam i smeq da tvardq che beshe perfektno napravena ot tqhna strana ! DJ-qt mi beshe Vasko Avramov sys oshte edno momche koito mu pomagashe i trqbva da ti kaja che se dopulvaha perfektno s obstanovkata i nasheto natroenie, beshe strahotno !!!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #254 -:
август 12, 2011, 17:23:34 »
Наистина градината там е прекрасна!
Мисля, че си имат и тяхна украса, която е много красива и сватбите около басейна стават приказни. Само че, ако времето не е хубаво, вътре ресторанта е много грозен, поне според мен.
Дървено дюшеме по стените и мъънички прозорци съчетани с нисък таван - сякаш си в мазе.
Много кофти.
А, тоалетната е малка и мръсна.
Определено препоръчвам за летни външни сватби. Чувала съм само хубави неща за обслужването!
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...