Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 27, 2025, 22:32:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 175183 пъти)
pink_panther
Професор
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #105 -:
юли 12, 2011, 17:14:52 »
Добре дошла!
Нашата темичка не е само за тазгодишни булки, тя си е за всички бъдещи и минали вече булки!
Няколко булки сме се наредили за септември в Екзотик, така че ще можеш да събереш повече информация скоро!
Активен
Nell_
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #106 -:
юли 12, 2011, 18:20:35 »
Здравейте! Още една бъдеща булка се присъединява към форума :-)
Някой дали може да ми покаже снимки от сватби проведени в хотел Екзотик?
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #107 -:
юли 12, 2011, 18:50:47 »
Екзотик от сравнително скоро правят сватби - от около няколко месеца. В нашия форум още нямаме булка, на която да и е минала сватбата там. Можеш да потърсиш из нета
може и да на мериш някакви снимки.
Можеш също да идеш да говориш с управителката, тя ще ти покаже снимки.
Активен
Nell_
Регистриран
«
Отговор #108 -:
юли 12, 2011, 19:19:02 »
Много благодаря за отговора :-)
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #109 -:
юли 13, 2011, 08:08:12 »
Нещо се изгубих тези дни
Добре дошли на
Nell_
,
Detelina_85
,
Briana
Nell_
най-много снимки на Екзотик съм виждала в профила на Нина Стил. Моля да не го приемате като реклама, но тъй като и аз се опитах да намеря снимки в нета на ресторанта, украсен по различни начини и отделих много време в ровене из мрежата, но безуспешно ... Просто там съм видяла най-много идеи за Екзотик.
Иначе скоро се чувах с Люси и тя каза че вече имат доста снимки от сватби при тях, но за да ги разгледаме трябва да се видим лично
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #110 -:
юли 13, 2011, 10:40:48 »
И аз ще чакам с интерес да ви минат сватбите момичета и да кажете дали сте доволни от заведенията. Четох,че има доста булки в Лайпциг,аз също съм му хвърлила око.В Империал и Новотела на една приятелка познати си правили сватбите там и били много доволни
похвали ми ги като заведения.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #111 -:
юли 14, 2011, 16:00:31 »
Момичета, здравейте. Ще се омъжвам следващата година. Отсега започнахме да търсим ресторант. Става въпрос за сватба, на която ще присъстват около 100-120 души. Искаме ресторантът да е изискан. Бихте ли споделили мнението си за различните ресторанти и хотели, като Новотел Пловдив, х-л Тримонциум, х-л Санкт Петербург, х-л Лайпциг, х-л Империал, х-л България и други, за които се сетите?
Другият ми въпрос е трудно ли успяхте да съчетаете датата в църквата и ресторанта, като се има предвид, че в определени дни свещениците не венчават? Колко време ви отне подготовката за сватбата и колко по- рано запазихте дата?
Благодаря ви предварително и ви пожелавам много хубави емоции.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #112 -:
юли 14, 2011, 16:14:10 »
sunset добре дошла, назад по-темите има много писано за тези ресторанти, за кото питаш, според по-добре от рано да започнеш с подготовката, и по-конкретно с дата за ресторанта, защото хубавите дати се заемат. Щом искате по-изискан ресторант, за мен вариантите са 2 Тримонциум и Новотела. Санкт Петербург е прекалено голям за този брой гости. Х-л България не знам да има ресторант. За църковен брак , мисля, че дните от сега се знаят, в кои може и в кои не. Но , наистина ресторант е добре да запазиш от сега.
Активен
shampioni
Любопитен
Публикации: 20
www.shampioni.com
«
Отговор #113 -:
юли 14, 2011, 23:29:22 »
Sunset
Нашата сватба беше в Санкт Петербург (22.08.2009) и си капарирахме ресторанта още в началото на годината средата на януари 2009. Този ресторант поне за мен е най-хубав и желан за сватби в Пловдив. Били сме и на други сватби в други ресторанти, но просто Санкт Петербург си е Санкт Петербург. Бяхме поканили малко над 120 човека и нямаше никакви проблеми, много сме доволни от цялата сватба и организацията персонала нямаше грешка перфектно обслужване и отношение, кухня - 6+. Определено провери първо дали Санкт Петербург е свободен за датата която сте замислили и ако не е, чак тогава погледни другите и Тримона е хубав ресторант хотела му също. Колкото по-от рано се запишеш дата и запазиш най-важните неща толкова по-добре и ще ви е спокойничко. Действай ако нещо друго те интересува питай
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
юли 15, 2011, 08:08:30 »
Момичета, благодаря ви за отговорите, много сте мили. Ние планираме сватбата да е през май или през юни. Аз много харесвам х-л Санкт Петербург. Там ми беше балът и бях възхитена. Лошото е, че вчера направихме списък с гостите и май няма да надхвърлят сто човека. Едната зала, която е на два етажа, побира доста повече хора и се притесняваме, че сто души ще се изгубят в тази голяма зала. Другата, която е по-малка, доколкото знам е в г-образна форма и дансинга няма да се вижда от всички гости. Съответно, някои ще са недоволни,че сме ги сложили на по- закътаните места. Последната сватба, на която бяха родителите ми беше в тази зала. Майка ми казва, че заради местата възникнал конфликт между родителите на младоженците. Иначе, наистина харесвам много големия ресторант. Ще отидем да проверим как са нещата с датите. Лошото на х-л Лайпциг е, че няма градина, а на нас ни се иска да направим церемонията по подписването отвън. Ще следя темите, които пускате, защото ще имам доста въпроси.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #115 -:
юли 15, 2011, 08:27:54 »
sunset
Тримонциум и те нямат градина. Пълдин,Екзотик също са изискани ресторанти и имат много красиви градини. Марица и Лайпциг също не разполагат с градина. Имаш достатъчно много време да обиколите ресторантите и да видите как вървят кувертите и условията им.
«
Последна редакция: юли 15, 2011, 08:29:44 от Nina Style
»
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #116 -:
юли 15, 2011, 08:59:20 »
Нашата сватба ще бъде в Лайпциг и подписването ни ще бъде в градината на ресторанта :)Притеснявам се единствено, защото ми се стори малка, но пък от друга страна е интересна, защото има шадраван, както и арка точно на входа от естествена зеленина, като добавим и допълнително украса мисля, че ще се получи. Определено не е като градината на Джия Бийч или на Екзотик, където да може човек да си подреди гостите на столове, украсени подобоващо, но пък от друга страна е по-добър вариант от Дома на младоженците, който ми е много "остарял" като интериор. Sunset, ако изчакаш до 04.09 ще дам по-подробна информация и отзиви, но дано не ти е късно. Аз за сватба през септември капарирах м.декември в началото, както ресторант, така и фотограф, оператор, dj, гражданско, църква. Мисля, че след като твоята е през май-юни е нормално от сега да започнеш да събираш информация, да ходиш на огледи, за да може към август, септември да капарираш. Според мен, след като си избереш всички тези неща, които ти изброих трябва да си ги запазиш за датата, която си избрала, буквално в рамките на ден-два, защото ако отлагаш може и някой да те изпревари. Започвай да събираш мнения и за фотографи и оператори, да гледаш сайтове със снимки и клипчета, тъй като в Пловдив има около двама трима в тази област, които са най-добри и ги резервират 9-10 месеца по-рано. За да не спамваме темата и да се повтаряме, върни се назад в нея и ще прочетеш всичко, което те интересува- за ресторанти (цени, обслужване, интериор и т.н.), фотографи, оператори, агенции... обсъдени са абсолютно всички за нашия град. Успех и от мен в подготовката!
Активен
Nell_
Регистриран
«
Отговор #117 -:
юли 15, 2011, 15:55:04 »
Mnogo blagodarq za otgovora, Barborana. Veche gledah snimki na Nina style, pone tezi koito otkrih v internet. Hodihme i do hotela, no togava oste nqmaha mnogo snimki.
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #118 -:
юли 15, 2011, 17:09:03 »
СУНСЕТ
Ако държите на стилен ресторант разгледай в интернет или на място най-добре и хотел "Замъка Орфей" в Куклен.
Нашата сватба ще е там и условията им са чудесни
Ресторанта е страхотен! Разполагат с много красива външна част градина с басейн и открит бар направено много удобно и стилно казаха, че правят много ритуали вън. Бяхме преди това и до "Екзотик", но Замъка Орфей ни хареса повече, а и цените и условията им са доста по-добри от на някои други луксозни ресторанти
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #119 -:
юли 16, 2011, 10:18:04 »
Момичета, благодаря за отговорите. Днес и утре ще посетим х-л Марица, х-л Санкт Петербург, х-л Империал, х-л Лайпциг и Новотел Пловдив. Решихме, че това са местата, които предпочитаме. Ще споделя впечатленията си. Хубав ден на всички!
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...