Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:32:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г. (Прочетена 39868 пъти)
panteryx
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
«
Отговор #75 -:
юни 25, 2011, 18:49:23 »
: iveto90 Mishi Благодаря за подкрепата днес бяхме в заведението и мина горе долу гладко оточнихме алкохола ,безалкохолното и храната ,но трябва да ви кажа ,че не и стана много приятно ,защото бройката намалява вместо да се увеличава.
Плюс това тя ми прави и 20 % отстъпка от алкохола (на нейните цени ) и малко или много- малкото хора намаляват и печалбата и от цялото това мероприятие
Еми нищо де здраве да е ,тя ми заяви ,че и 5 човека да са щом са поели ангажимент ще има сватба
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #76 -:
юни 25, 2011, 21:25:33 »
Душа, ако не заминавахме на 9ти щяхме да се отбием щом имаш толкова свобони места
майтапа на страна - не се притеснявай. Аз още не съм звъняла на никого, мисля да звъня колкото се може по-късно за да имам по-сигурни отговори. На кетеринга трябва да им кажем най-късно след 1 седмица - за да могат да си поръчат консумативите и продуктите, така че тази седмица ще се звъни.
Вчера една позната се омъжи - били са 15 човека само (даже брат й със семейството си не успяха да дойдат) и са си били изкарали просто невероятно хубаво. Бил голям купон. Така че не се притеснявай от това колко хора ще дойдат, както казаха момичетата - най-важните хора ще присъстват!
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
юни 26, 2011, 09:04:22 »
plesure много ме обнадежди да знаеш
Жалкото, е че напоследък все се случва да ви се оплаквам, а не де се похваля с хубави неща ,но какво да се прави
като така се случва.
Ще се постарая колкото и неприятности да има да не си развалям настроението ,защото трябва да ви кажа ,че напоследък си съсипвам нервната система с подготовката около тази сватба ,вместо да бъде прекрасно и невероятно.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
юни 26, 2011, 09:16:37 »
Момичета да попитам понеже аз нищо не мога да измисля в заведението искам да има над нашата маса огромен надпис ,,Just married,, или ,,Младоженци,, или пък примерно имената ни примерно?
Някакви идеи ?
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #79 -:
юни 26, 2011, 10:51:23 »
"Младоженци" звучи по-добре от американският вариант. От друга страна нужно ли е? И така е ясно кои и какви сте.. Този надпис на колата, примерно, или на багажа ви като заминавате за сватбено е по-актуален - нека всички наоколо знаят, че наскоро сте се оженили. А на самата сватба това е повече от очевидно. Това е моето мнение.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #80 -:
юни 26, 2011, 13:50:21 »
И аз съм за "младоженци", българи сме! Зависи много от цялостната украса на ресторанта какво ще напишете. Ако има над масата ви някакво сърце от балони, може и имената ви да са вплетени вътре. Аз по- скоро си го представям не като един плакат, а като голямо цвете /детелина, маргарита.../ или букет от отделни цветя, като на листенцата/цветята има написани разни неща като любов, щастие, имената ви, датата или отделни букви от думата младоженци. На една сватба си спомням, че на бялото платно от посрещатено в ресторанта бяха красиво избродирани имената на младоженците. След ритуала накараха кумовете да го закрепят над масата на младоженците. Имаше предварително закрепени кукички - закачалки и май им дадоха някакви панделки за да го вържат. Кумът беше военен и нещо се закачаха с него по "вдигане на знамето - хоризонтално".
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
юни 26, 2011, 14:10:40 »
svekarva
Идеята ти никак не е лоша ,но на мен ми струва доста сложна задачка да го направим това
Ние се спряхме на ,,младоженци,, но още не сме го измислили как точно ще стане
Може да се обърнем към някоя фирма да го направи
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #82 -:
юни 26, 2011, 14:33:51 »
Идеята на svekarva е много добра. Аз бих ти предложила едни сърца от балони и вътре в тях буквите от имената Ви като са разположени едно под друго. Не точно хоризонтално ами... офф незнам как да Ви го обесня предполагам се сещате
. друго което се сещам като идея е арка с много цветя и от тях да пада надписа с "младоженци". Или вместо младоженци защо не измислите нещо по закачливо нещо като фразата " човек колкото и добер да живее някой ден се жени", но не точно нея, а в такъв закачлив смисъл да има. " Щастливо женени", " вече семейство",... охх спирам нещо не съм в кондиция да давам идейки днес моля да ме извините.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #83 -:
юни 26, 2011, 14:48:09 »
А какво ще кажете за GAME OVER
?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #84 -:
юни 27, 2011, 09:06:48 »
Харесва ми, но да е на български - играта свърши! Зависи от гостите, дали ще схванат веселата страна. Аз съм твърдо "за" комичен надпис, поне ще е нещо различно...Като започне една сватба весело, до края всички са в добро настроение.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #85 -:
юни 27, 2011, 09:21:40 »
И аз съм за надпис на български по нестандартно нещо, виж в гугъл може да има идеи
ако видя нещо ще ти пиша
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #86 -:
юни 27, 2011, 09:28:29 »
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=186464064730392&set=a.181277721915693.37119.173994259310706&type=1&theater
виж това сега било модерно за украса на ВИП маса
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
юни 27, 2011, 10:13:03 »
iveto90 Благодаря ти миличка
Но при нас се получиха много кофти ситуации напоследък
съжалявам ,че пак трябва да се оплаквам, но направо вече не я искам тая сватба
от 35 човека сигурни ПРИСЪСТВАЩИ ,бройката падна на 25 и вече не знам какво да правя
защото не може да ангажираме огромна дискотека да плащам за украса и Dj за двайсетина човека
то си е направо смешно
Много ми се щеше да бъде сватбата ,която винаги съм искала ,но май май накрая ще отменим заведението и ще отидем в някоя кръчма ще пийнем ,ще хапнем и толкова
просто не виждам смисъл от цялата тази дандания за една шепа хора.Не мога да си обясна ,защо така се получава
пари ли нямат хората или какво не знам?Сигурно сме много кофти хора
и затова
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #88 -:
юни 27, 2011, 10:36:27 »
ооо, ще ти се карам вече. Я се стегни! Никой не е казал, че ще е лесно, особено, ако си го организираш сама, ама то почти нищо не остана. Не се ядосвай за глупости , моля ти се. Знам че си изморена, и ти идва в повече, но после ще те е яд, че е отминало. Наслаждавай се на момента и не се разтройвай за глупости - казах ти - ще си изкарате чудесно, колкото и хора да сте! Това е твоят ден и той ще е най-най-хубавият!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #89 -:
юни 27, 2011, 10:40:17 »
Не сте лоши хора, само част от гостите ви са несериозни. Няма какво да се направи, не се занимавай с тях. Да те поканят на сватба е въпрос на проява на уважение, но явно на много хора им е все едно (изключвам отказващите се по сериозни причини). Не се ядосвай, не си струва, повярвай ми. Само месец след сватбата ще си забравила за тези ситуации и ще помниш само хубавите моменти.
А и в крайна сметка сватбата я правите заради вас двамата, а не заради хората, нали?
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...