Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:45:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г. (Прочетена 39670 пъти)
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
Отг: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
«
Отговор #105 -:
юли 03, 2011, 08:35:02 »
Лелееее, колко отдавна не съм писала в твоята тема, то времето напреднало и хич не останало време до твоят ден
и мен предходната седмица преди сватбата ме тресеше след това бях пък мноооооооого спокойна
но на самия ден бях много притеснена (то при всички е различно) но трябва да се отпуснеш и да си повтаряш че всичко ще е ОК
За настинката-ще мине имаш цяла седмица няма да си болна
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #106 -:
юли 03, 2011, 19:42:06 »
Panteryx
, не остана и седмица до Големият ден! Сигурна съм, че ще се оправиш до тогава! А иначе, до къде я докарахте като цяло - май, май вече сте почти готови с всичко, а?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #107 -:
юли 04, 2011, 07:52:32 »
Вече сте взели най- важните решения, само да си здрава и всичко ще се подреди! Ще имате чудесна сватба
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #108 -:
юли 05, 2011, 20:22:10 »
Момичетаа ето ме и мен вече излекувана и готова за големият ден.
Почти сме готови и останаха да се купят разни дреболии цветя ,балони,панделки за колите,питката съм я поръчала,почерпка за вкъщи .
Младоженеца се уреди и с костюм
платихме храната,алкохола и безалкохолните,украсата за заведението.Гостите вече са ясни .Само майка ми отказва да дойде на сватбата ми ,защото сме скарани
и не може да приеме ,че няма да и падна на колене да и се моля да ми прости.Просто не съм аз виновна ,че да и се извинявам.
В четвъртък съм на маникюр ,че в петък не може ,защото сме на концерт и веселбата ще започне още от петък.
Всичко се нарежда прекрасно
занесохме документите в ритуалната и ще има
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #109 -:
юли 05, 2011, 20:30:58 »
panteryx, не е редно да ти се намесвам, но поговори с майка ти. Това е най-важният ден в твоя живот, отмине ли ще съжали че го е пропуснала. Подайте си ръка ......
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #110 -:
юли 05, 2011, 20:41:41 »
ellimink
Много пъти опитах ,но тя се дърпа като магаре (с извинение) направих крачка към нея ,поканих я на сватбата ,но тя държи да отида и да и падна на колене
Не мога да разбера само едно ,защо се опитва да ме унижава по-този начин.
На годеникът ми родителите са разведени много отдавна и не са си говорили с години и въпреки всичко ще присъстват ,колкото и да им е неприятно (да се гледат)
а тя заради пустият и инат не иска....
Не знам какво да правя с нея....
Активен
svekarva
«
Отговор #111 -:
юли 05, 2011, 21:02:52 »
Макар да съм 90% сигурна, че майка ти ще дойде, дори и да сте скарани, какво пък толкова - падни и на колене, заслужава си. Не позволявай на никой друг да те унижава, но за родителите си "пускай пердето" и прави каквото искат, дори и да ти се струва, че е от инат. Поне аз така бих направила.....
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #112 -:
юли 05, 2011, 22:20:56 »
Оф, тия майки...Panteryx, незнам какво да те посъветвам, ти си знаеш най-добре човека и как да подходиш.Моята цяла седмица не ми говори, затова, че я скастрих като искаше да покани мой неизвестен братовчед, ама й мина и тя първа ме потърси (пък било то и за да уведоми, че вече братовчеда е официално поканен), ама както и да е, аз си я знам. Прецени си, кое е най-доброто решение за ситуацията. И...много усмивки следващите дни!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #113 -:
юли 06, 2011, 02:16:27 »
panteryx
, мила, щом не си виновна за нищо недей да падаш на колене и пряко и преносно. Какво е това нещо да падаш на колене?!?!?
Да не сме в 18ти век?! Тези турски сериали много зле влияят на хората! Обясни на майка ти, че това е твоят сватбен ден и ако не дойде е изцяло в нейн ущърб! Не е момента за такива глупости, а е момент за сближаване и споделяне на радости! Кому са нужни такива сцени! Ти не се ядосвай, а се наслаждавай на последните дни!
Четох за идеята ви с трамвая и много ми хареса!!!
Даже бих я изплагиятствала, но при нас няма транспорт между различните локации.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #114 -:
юли 06, 2011, 10:19:15 »
Monikamaria
И аз съм на това мнение въпреки, че си мисли че може би ще дойде може и да се скрие зад някой ъгъл и да
от радост за чедото си, но преди всичко е майка. Но както каза имам чуството че по такива събития майките ни не са си с всичкия. От вълнение ли от притеснение ли незнам, но почти всяка 2-ра майка е за нещо нацупена на булката. Затова
panteryx
не се притеснявай пробвай още 1-2 пъти да поговориш с нея по добрия начин кажи й какво значи тя за теб и колко щастливи би ви направила с нейното присъствие. Може и да склони. Стискам палци всичко да се нареди
Активен
svekarva
«
Отговор #115 -:
юли 06, 2011, 11:19:46 »
Не е от турските сериали, а от възрастта, но не ни стиска да си го признаем
. Наближаването на "втория пубертет" наистина ни вдетинява и ни кара да плачем, да се цупим и инатим. Всяка различно преживява тези промени, вие сте по- силните и по- разумните. Нас и най- малкото вълнение, без значение положително или отрицателно, ни вади от равновесие.
. Към биологията прибавете и опита, ние знаем какво значи човек да е семеен и какви отговорности поема, знаем и "меда и жилото" на живота и някак инстинктивно искаме да отложим момента на вашето съзряване. Ще ни разберете, когато и вие зажените децата си, без значение дали са синове или дъщери. Mishi правилно е разбрала, че няма по- голяма радост за всяка майка да види чедото си в сватбена премяна /независимо син или дъщеря/, аз пък зная и колко е тежко майка ти да не е до теб /на нашето подписване майка ми беше тежко болна/ . Не се съмнявам, че ще намерите думи за извинение и прошка, предстои ви един прекрасен празник.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #116 -:
юли 06, 2011, 22:27:38 »
Момичета благодаря за съветите ,но има неща които не са за тук а и не ми е удобно да ви ги казвам,защото майка ми ужасно много е прегрешила към мен и към семейството ми (включвам бъдещият ми съпруг и внучето и както и към брат ми също )
но аз въпреки всичко аз съм и простила ,докато тя се инати за глупости.
Ама както и да е ,ще се опитам да говоря с нея и ако тогава вече ми се прави на интересна, хич няма да и се моля..
Остават 3 дни ще има сватбаааа и вече сме готови
утре съм на маникюр и ще тичам по-задачки ,ще чистя във вкъщи ,ще ходя да купувам разни дреболийки ...
В петък няма да пиша ,защото сме на други забавления и направо след сватбата ще пиша с разказ
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #117 -:
юли 07, 2011, 00:13:12 »
Привет мила. Какво да ти кажа, от една страна съм съгласна с мнението на Monikamaria, темболее, че както казваш ти - тя не е права в случая, още повече, че ти си се опитала да се сдобриш с нея. От друга страна съм солидарна и със svekarva-та - тя го каза много правилно и искрено - с възрастта хората се вдетиняват, смятат че само те са обидени и че всички са им длъжни по една или друга причина. И аз се сблъсквам с това всеки ден с баба ми, но какво дасе прави. Търпиш. Желая ти успех с разговора с майка ти. Но в крайна сметка и да не дойде - недей да се огорчаваш, ти си обичана от прекрасен човек, който иска да прекара целия си живот с теб. Мисли само за това! Желая ви цялото щастие на света!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #118 -:
юли 07, 2011, 08:48:06 »
Panteryx, пожелавам ти тогава един незабравим сватбен ден! Да знаеш, че с нетърпение ще чакам да разказваш!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #119 -:
юли 07, 2011, 12:06:26 »
Panteryx
почти не остана.
На кой маникюр в крайна сметка се спря?
Активен
Страници: