Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:44:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.  (Прочетена 39668 пъти)

panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« -: юни 09, 2011, 10:43:31 »

А така..... понеже никой не се е сетил да ми пусне тема ,затова аз сама си направих   blum
Остава точно 1 месец до моя сватбен ден  yahoo yahoo
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #1 -: юни 09, 2011, 10:56:48 »

Честита темичка, panteryx Сватбаааа Ама и ти си голям бързак, щяхме да ти направим темичка smile Желая ти успешна подготовка до финала и да напълниш темичката с много положителни емоции! Разкажи сега как вървят приготовленията, какво сте свършили и какво остава да направите.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юни 09, 2011, 11:01:02 »

Честита темичка Panterix give_rose. Нека в нея има само положителни емоции и пожелания. Разкажи ни до къде сте стигнали и какво остава? Ако има да помагаме с нещо smile
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юни 09, 2011, 11:09:38 »

Тiama, ellimink Благодаря ви милички  give_rose
Ние като цяло сме почти готови ,останаха разни дреболии ,като да купим свещите за църквата,панталон и вратовръзка на младоженеца и тортата ,която съм решила аз да я украся.
Както писах в темата ,,Сватбена торта ,, ще си поръчам бяла торта на 2 етажа ще сложа златни розички с зелени листенца и ще я направя така ,както аз искам и ще ми излезе много по-евтино, от колкото ако си я поръчам да ми я направят.  yahoo
Надявам се да се получи  smile От утре започваме да обикаляме с младоженеца за подходящата торта  smile
Обувки ,рокля,бижута си имам ,направих си сама цялата украсата за шампанското , кутията за парички,чашите ,подаръчетата за гостите също сама ще си ги правя.
СкОрО щЕ кАчА сНиМкИ!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #4 -: юни 09, 2011, 11:15:54 »

Честита тема и от мен  give_rose много положителни емоции и чакаме снимки. Радвам се че сте почти готови, този един месец да е най-вълнуващия и зареден само с хубави моменти и емоции smile smile smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юни 09, 2011, 11:21:27 »

Честита темичка!!! Пожелавам ти много приятни емоции в оставащите дни!  give_rose Браво, че толкова много сте направили! Чакаме снимчици!!!
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юни 09, 2011, 11:30:05 »

Ивенце много мерси мила  give_rose
Хубаво е когато има хора с които да можеш  споделиш своите емоции и преживявания  yahoo
Особенно ,ако тези хора са на твоята вълна  butterfly
Забравих само да добавя ,че все още нямаме халки а мен треска ме тресе вече,защото свекърва ми много държи тя да ги плати ,но всеки път  като я питам,кога ще ходим за халките, тя все ми  казва Деси спокойно има време. Oh my ... Може би ,вече изтерясвам като наближава сватбата .

Мони благодаря ти  Wink
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юни 09, 2011, 11:48:37 »

panteryx, честита темичка give_rose
Желая ти много положителни емоции,една прекрасна сватба и чакаме мнооого снимки.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #8 -: юни 09, 2011, 12:06:32 »

panteryx- хихихи, колко ми е познато, и при мен е така като наближава денят става все по-трудно да сдържаш емоциите...  smile smile smile ама е за хубаво  good а за халките ти и давай зор  blum
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юни 09, 2011, 12:39:22 »

сега видях че не се постнал отговорът ми  sad
Panteryx, честита темичка и от мен. С теб сме общо взето на един и същи етап от подготовката като гледам smile
Относно халките - хващай свекито под ръка и отивайте в магазина - на нас ни се наложи да поръчваме халките, защото нямаше наши размери. За 2 седмици станаха, но след това се наложи мъжката да я стесняват - което също отне към 2 седмици. Така че - по-добре рано от колкото късно Wink
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #10 -: юни 09, 2011, 14:16:09 »

Честита темичка. Само колко бързо минава времето... а за вас още по - бързо и вълнуващо предполагам. Идеята с тортата много ми допадна и се надявам скоро и снимкчици да има, за да я видим готова. хайде и многооо усмивчици през този последен месец и повечко релакс, за да сте си отпочинали за големия ден.
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юни 09, 2011, 16:31:38 »

Айде и от мен честита темичка  give_rose и да продължат да преобладават хубавите емоции  yahoo
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 09, 2011, 18:54:51 »

Момичета много се радвам ,че ви има! Направо се чувствам още по-щастлива ,като ви чета  *INLOVE*Благодаря ви за пожеланията!
Качвам малко снимки в галерията .
Кутията не се получи много много добре ,но става pardon
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юни 11, 2011, 09:14:54 »

В понеделник отиваме да избираме халките със свекито  give_rose направо нямам търпение  yahoo yahoo yahoo

Момичета бързам да ви се похваля намерих тортатаааа   yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0 нещо такова е като цвят( но я няма на снимка) на 2 етажа с черевни рози и червена панделка на страхотна цена 74 лв. за 40 парчета ,което ми се връзва по 1.85 лв. парчето.
Даже няма да се налага да я украсявам аз  yahoo yahoo
« Последна редакция: юни 11, 2011, 12:28:28 от panteryx » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #14 -: юни 12, 2011, 09:45:32 »

И нашата торта беше от Неделя, само с бели рози и пълнеж "бяла неделя". Нямя да е лошо да попиташ как и от къде да вземеш първото парче, защото младоженци малко се пообъркаха  blum. Розите са твърди и през тях не може да се реже, вътре има стойка, а и самите блатове са доста високи...Иначе тортата е страхотна на вид и на вкус  Girl_hide, може да ти я доставят направо в ресторанта.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: