СВАТБА В ПЛЕВЕН 2

<< < (34/36) > >>

didkaiceci:
Здравейте,бихте ли ми препоръчали dj и водещ?Ако е възможно да ми кажете и какви са цените?Благодаря ви предварително  :girl_wink:

didkaiceci:
Dallila ,имам само 1 в пощата от вас сутринта.Нова съм  много не му разбирам на форума  :[  за което се извинявам  @}->-- ще може ли телефона да ми дедете

tabakera:
Здравейте момичета, сестра ми ще се жени в Плевен и неможем да намерим свободен оркестар, предложиха ни оркестар на Чевермето....... вие как мислите, така де може да сте ходили там, ние няма как да ги посетим за сега, а датата наближава........моля дайте мнение и съвет :)

Peteto91:
здравейте и от мен на нас също ни предстой сватба на 23.03.13 и засега сме горе - долу добре с организацията или поне аз така си мисля макар,че сигурно ще излязат още доста работи за вършене :) Сватбата ще бъде в хотел Кайлъка,имаме халки,фотографи,водеща,кетъринг и приятелят ми почти е готов с тоалета,а аз моята рокля ще я вземам под наем :)  :) :)

tabakera:
тя търси оркестар за ресторанта, иначе фото си има, предложили са и оркестар на чевермето и търсех мнение за него, успех с приготовлението на сватбата

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница