СВАТБА В ПЛЕВЕН 2
kaula_camparri:
P_Petrovas11- наистина Мери няма сайт ,но повярвай ми на нейно място и ти не би имала,в момента си подготвя сайта и събира съгласия от всички нейни бивши и настоящи младоженци да и публикува сватбата,аз подписах декларация ,с която давам съгласие да бъда публикувана в сайта и .Всяка булка има право само да си избира,агенция,ресторант,екип и аксесоари, аз се бях насочила към друга агенция ,по препоръки и за нея бях и слушала страшни суперлативи и като отидох :'( :no: ,започнах едно търсене ли търсене.Случайно побаднах на бивши нейни младоженци,който явно са останали доволни от нея защото тя и подготвя втората сватба в Благоевград.Но всеки си има мнения.В предният пост забравих да попитам-МОМИЧЕТААААААААААААА КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО ЗА ДЕКОРАТИВНИТЕ ЛЕЩИ.КОЛЕБАЯ СЕ ДАЛИ ДА СИ СЛОЖА ИЛИ НЕ НА СВАТБАТА.
kaula_camparri:
Момичетааа,днес беше ад под небето няма такава жега,ужас.Имали някоя от Вас ,която днес е била булка и да сподели как се е справила в този нечовешки горещ юлски ден?
Leyla:
Момичета, какво е нужно за медицинското? Нужно ли е и психо и какво точно представлява? Подпис от психиатър в медицинското или заверка от областния психодиспансер? Какви други прегледи ще са нужни? За Васерман ми е ясно, но при какви други специалисти ще трябва да се ходи и нужно ли е медицинското да е от личния лекар или може от някой медицински център?
mimi1809:
Ние не сме ходили с моя съпруг на психо само извадихме васерман и при личната лекарка всичко останало
stikisisi:
Здравейте,
аз съм нова във форума и се надвам, че ще ми помогнете за решенията на много от нещата, които са свързани с организацията на една сватба в Плевен.
Тъй като с моят годеник искаме сватбата да е на открито, към момента сме се насочили към парк хотел Кайлъка и парк хотел Гривица, като повече клоним към Кайлъка.
Ще се радвам на Вашите мнения и препотъки относно двата ресторанта. Предстой ни стеща с управителите, но ако ми дадете предварителна информация ще съм много благодарна.
Хубав ден! :)
Навигация
[0] Списък на темите