СВАТБА В ПЛЕВЕН 2

<< < (36/36)

blizna4kata87:
Извинявай не съм прочела, че вече имате фотограф и видео, кои ще наели

Aria_Stark:
Цитат на: blizna4kata87 в февруари 11, 2016, 20:05:46

Здравейте радвам се че се намери и друга двойка която ще сключи брак в гр. Плевен и то в р-т Ростов. Наистина има доста време нашата сватба ще е по-рано така че аз ще трябва да давам отзиви за ресторанта. Така почвам подробно да разказвам още когато ММ ми предложи брак започнах с организацията, въпреки че има време основните неща трябва да се запазят от рано още повече, че и вие не живеете в Плевен. Ние сме наели сватбена агенция Артр 2, фотограф и видео Рули казаха ми че били най добрите в Плевен, от фолиото им е хубаво, но има и един още по-Добър фотограф  (поне според мен), но за съжаление го открих късно, ако искате на лични мога да дам фб. профил да се свържете с него. Следващото което е добре да се резервира по-навреме е DJ или "оркестър" - понеже Плевенчани си падат по живата музика аз успях да прекарам идеята да сме с DJ. В края на Февруарище ходя на пробна прическа и мога да дам отзиви. Иначе всичко друго по сватбата го правя почти сама. Ако нещо друго те интересува пиши ще се радвам ако помогна със съвет.

Здравей, благодаря ти за съветите:) Вашият ден кога е
Иначе и ние се колебаехме за Рули, но в крайна сметка ангажирахме Андреев(нз дали за него имаше в предвид,ще се радвам да споделиш).За DJ също разбрах.че трябва по-отрано(и ние мислим да не е с оркестър) и обмисляме да се свържем с Рули за диджей и осветление(евентуално,ако трябва).
Грим и прическа имате ли някой,който да препоръчате.Мен ми казаха,че във Валентината имало фризьорка,която била добро,но нямам лични наблюдения.В понеделник имаме и ние среща с Арт 2 и май ще ги наемем,макар и за част от нещата.
Вашата церемония на открито или на закрито ще е?И на закрито само Катя Попова ли е вариант?
Благодаря ти предварително!
Ако има нещо с което мога да съдействам съм насреща  *THUMBS*

blizna4kata87:
ЗДРАСТИ писах ти на лично, но ми дава, че капацитетът на съобщения е запълнен. Иначе на 20-ти съм на пробна прическа и грим и ще дам отзиви и снимки може са пратя.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница