СВАТБА В ПЛЕВЕН 2
stikisisi:
Peteto91, на кое фото и видео сте се спрели?
mari_i_i:
Привет момичета, някой ползвал ли е услугите на Magic art wedding. страшно много ми харесват видеообработките им и новаторското виждане. Във Велико Търново не съм срещала подобно снимане и обработка.
Някой ако има някакво инфо ще съм много благодарна. *THUMBS*
blizna4kata87:
Здравейте малко да побутнем темата... има ли бъдещи булки, на които сватбата ще им се състои в гр. Плевен *crazy*
Aria_Stark:
Здравейте, нашата сватба ще е на 23.09 в ресторант Ростов, за сега само фотограф и видео сме запазили, и сега се чудя с какво да се захванем по напред, реално има доста време, но трябва да се действа,особено както не живеем там и рядко се прибираме O_O =] Споделете при вас как са нещата-препоръчайте водещ/агенция...:)
blizna4kata87:
Здравейте радвам се че се намери и друга двойка която ще сключи брак в гр. Плевен и то в р-т Ростов. Наистина има доста време нашата сватба ще е по-рано така че аз ще трябва да давам отзиви за ресторанта. Така почвам подробно да разказвам още когато ММ ми предложи брак започнах с организацията, въпреки че има време основните неща трябва да се запазят от рано още повече, че и вие не живеете в Плевен. Ние сме наели сватбена агенция Артр 2, фотограф и видео Рули казаха ми че били най добрите в Плевен, от фолиото им е хубаво, но има и един още по-Добър фотограф (поне според мен), но за съжаление го открих късно, ако искате на лични мога да дам фб. профил да се свържете с него. Следващото което е добре да се резервира по-навреме е DJ или "оркестър" - понеже Плевенчани си падат по живата музика аз успях да прекарам идеята да сме с DJ. В края на Февруарище ходя на пробна прическа и мога да дам отзиви. Иначе всичко друго по сватбата го правя почти сама. Ако нещо друго те интересува пиши ще се радвам ако помогна със съвет.
Навигация
[0] Списък на темите