Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:52:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146624 пъти)

panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 26, 2011, 13:43:11 »

dany_87 posum ellimink Благодаря ви момичета за подкрепата . give_rose
ellimink Не се отчайвай миличка ще се намери и вашият кум, аз бях в абсолютно същата ситуация кума намерихме от раз (моята най-добра приятелка се съгласи веднага) и решихме кум да бъде някой приятел на годеникът ми ,но точно шест пъти ни отказаха  cray Накрая една позната на мъжът ми се намеси и каза ,какво им се молиш на тези хора ,по-всичко личи че не са ти никакви приятели !Спри да се унижаваш да звъниш на този и на онзи!Той много тежко го прие цялото това нещо и беше адски изнервен ,защото сме платили църквата а никой не иска да му кумува. shok И така въпросната позната предложи да попита брат и ,който се познава с годеникът ми ,но никога не са били толкова близки приятели и той каза ,че за него ще бъде удоволствие да ни кумува. yahoo yahoo и се съгласи без да му мисли много.Каза ,че попринцип не е кръстен ,но ще оправи тази дреболия  и за него това не е никакъв проблем. yahoo
Така ,че оправихме този проблем с кумовете !
ellimink  Успех мила и на теб ,дано всичко се нареди ,ще чакам добрите новини при вас!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 26, 2011, 14:30:15 »

panteryx, Това си е бил истински удар - 6 пъти( при нас беше 2 пъти). Но твоята позната е права, тези хора не заслужават тази чест и найстина с този младеж може да се развият по прекрасен начин взаймоотношенията Ви. Незнам, но аз останах с впечатлението, че в днешно време вместо да се зарадват хората, diablo че ги каниш за такъв важен член на сватбата, те ти отказват без да се замислят. Ние вече имаме кум и кума, но незнам разбирателството между приятелката на кума и кумата и мен, как ще се развият. Най-шашната бях, когато на 2 рия ни "избранник" за кум,приятелката му го заплаши със скандали и раздели, само заради това. Ей хорааа...аз не те каня да ти развалям семейството, а да се веселиш.Луда работа. crazy .А за изнервеността -явно мойте нерви не издържаха, защото аз почнах да говоря, какви приятели има и т.н...за което вече съжалявам. В крайна сметка той(женихът ми  Bravo) няма вина за тяхната нерешителност или липса на уважение към човекът отсреща или един господ знае какво, а си е моят прекрасен младеж. Мн тежко го понесе и той,а и аз да си призная не го подкрепих особено много. blush blush blush
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 26, 2011, 21:22:34 »

ellimink Тая приятелка май май нещо не е наред с главата funnytooth

А за изнервеността -явно мойте нерви не издържаха, защото аз почнах да говоря, какви приятели има и т.н...за което вече съжалявам. В крайна сметка той(женихът ми  ) няма вина за тяхната нерешителност или липса на уважение към човекът отсреща или един господ знае какво, а си е моят прекрасен младеж.

Аз също за съжаление постъпих по-същият начин  cray не го подкрепих ,когато трябваше а само се тревожех от факта ,че нямахме кум. nea Напоследък бях изтрещяла тотално и само това ме вълнуваше нищо друго!За което знам, че съм виновна обаче тези всичките подготовки сякаш тотално са ме завладяли.На този да се обадиш на онзи и това с кума просто ми дойде в сфръх .
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 27, 2011, 11:09:00 »

Момичета, помагайте - кога се дават тези подаръци за кума и кумата.Довечара сме ги поканили официално да ги каним и да дадем поканите.На нея сме взели сребърно бижу, а на него- бутилка хубаво уиски. Незнам дали са най-подходящите подаръци.???
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #64 -: май 27, 2011, 12:52:04 »

ellimink,когато идваха да ни поканят за кумуве,ни подариха подаръците още преди да сме седнали на масата,малко след като влезнаха.По принцип не мисля,че има точно определен момент,а когато ти сметнеш за най-добре.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #65 -: май 27, 2011, 13:22:15 »

Ние не сме подарявали подаръци по време на каненето за кумове - просто занесохме вино и торта. Подаръци ще разменяме за самата сватба, които при нас ще са под формата на съвместно сватбено пътешествие.
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #66 -: май 27, 2011, 14:14:53 »

ццц, много сте лоши:) Никой не ми помогна с казуса за надпис на картината....sad
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 27, 2011, 16:00:18 »

По мое мнение, ние няма да можем да ти помогнем, трябва да е нещо лично, да ти идва от сърцето, като се сетиш за тези хора. При положение, че сте избрали толкова хубав и емоционален подарък, съм сигурна, че ще успеете да измислите нещо също толкова въздействащо! Или пък може да прибегнете до тактика, която аз често ползвам - цитат от някое любимо ваше или просто подходящо за случая стихотворение. Винаги върши работа!  good
Иначе, ние нашите кумове още веднага като им казахме, че сме се сгодили ги питахме дали искат да са ни кумове и те веднага се съгласиха, за което съм мега щастлива!   yahoo Сега мисля, когато поръчаме техните покани, да ги поканим някъде и да приготвя една кошница с плодове и някакво уиски, примерно  и да им дадем поканата и така да ги поканим официално!
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #68 -: май 29, 2011, 22:44:51 »

abi_dabi , може да е някакво стихотворение примерно или само куплет от такова. Има сумати стихотворения за приятелството. Можеш да погледнеш в интернет и да си харесаш нещо. Другото, което ми хрумва е някаква сентенция. На мен една от любимите ми е: Amicus animae dimidium - Приятелят е половината ни душа. Естествено, ти трявба да решиш кое най-много би паснало на вашите взаимоотношения.
 Offtopic Сори за отклонението, но само ще вмъкна, че на мен лично също би ми станало много обидно да поканят годеникът ми за кум, а мен - не. Все пак те са семейство, без значение, че не са женени. Нищо странно не виждам в отказа на момчето и реакцията на приятелката му при една такава ситуация. Кумуването не е за един ден, то си остава за цял живот и си е кофти и унизително при всички последващи събирания, приятелката му да стои като някаква притурка към него. Аз лично не бих приела да кумувам, ако не сме заедно с годеника ми, сигурна съм, че и за него важи същото.
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #69 -: май 30, 2011, 12:24:13 »

Здравейте,

в момента съм се заровила в разни любими цитати за приятелството и смятам да използвам нещичко пт тях:) Като измисля кое точно ще споделя! smile
Активен
mishence
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #70 -: май 30, 2011, 21:10:35 »

момичета, иска ми се по време на самото тържество да изненадаме с нещо кумувете, което да не очакват, дали ще някаква игра, или нещо друго не знам, искам да е по- скоро със забавен характер. Иначе мисля да им поръчам подарък тяхно клипче от самата сватба, но ми се иска нещо по време на самото тържество, ако можете да ми помогнете с някоя идея ще съм ви много благодарна  smile
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #71 -: май 31, 2011, 06:10:37 »

Имам следното въпросче към вас give_rose. В деня на сватбата, когато младоженецът отива да вземе кумовете от дома им какво трябва да носи.  pardon За сега сме си приготвили само бъклица. Някакъв букет за кумата и разни други дреболийки необходими ли са? crazy
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 31, 2011, 10:53:45 »

Ами повечето носят и букет за кумата. Иначе задължително/по обичай/ е само бъклицата/шишето с ракията .
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 31, 2011, 12:45:33 »

Пинки моя мъж носеше бутилка уиски и букет за кумата .. и да ти кажа добре, че бях назначила човек да го "следи" и да му напомня, защото и тях без малко да забрави, а бяха само 2 неща biggrin
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 31, 2011, 17:55:44 »

abi_dabi Аз съм решила да подаря на кумовете благодарствени писма със следният текст:

Мили приятели,
На вас с доверие задача отговорна отредихме-
освен приятели, наши кумове да сте решихме!
Благодарим ви, че приехте
и с нелеката задача се заехте!
Вълнувайте се с нас в ДЕНЯ ни!
Споделете с нас радостта ни!
Щастливата ни дата запомнете -
.........................
и за купон се пригответе
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: