Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:58:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146325 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #30 -: май 17, 2011, 20:30:10 »

Panteryx
За какви суеверия по-точно става въпрос?
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 17, 2011, 22:14:26 »

Момичета благодаря за подкрепата  give_rose Имам чувстово ,че всичко е против нашата сватба :'(но може да сепобърквам кой знае ?!Не мога да разбера защо и питам постоянно защо всички ни отказват и постоянно чувам само едни и същи отговори отказват ни заради суеверия Oh my ...
Да за  какви  суеверия  става въпрос?
panteryx моето  мнение  е  да  говориш  с  твоята  приятелка да  се откаже от  кумуването  и  ако  имате  приятелско  семейство да  поакните  тях. Нямате  ли  братя или  сестри? Това  също е  вариант.
Не  мога  да разбера  какво  им  става  на  тези  хора...Кумуването  е  нещо толкова хубаво според  мен.
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #32 -: май 18, 2011, 09:32:54 »

Съжалявам за въпроса,ако ви се стори странен,но има ли възможност някои от родителите да станат кумуве или и това е забранено също?
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #33 -: май 18, 2011, 09:35:50 »

ppvasileva Мисля, че в България не може родители да бъдат свидетили на децата си, и обратното. Това се отнася за венчавката. За свидетели на граждански брак не знам.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 18, 2011, 09:47:41 »

fashion ,lola_bunny Не знам ,така и не разбрах за какви точно суеверия става въпрос ,просто си мисля че нещо им става на тези хора сякаш не чест им указваш а не знам ,какво?!
Ми накрая ще трябва май да говоря с моята приятелка ,дано не се обиди ,а така исках тя да ми е кума,защото тя е и най-добрата ми приятелка, много гадно просто  cray
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 18, 2011, 09:50:02 »

За граждански брак няма проблем,но при църковен не може/за родителите говоря/. И на мен ми стана интересно какво суеверие има. panteryx,поговори с кумата ти,ако тя няма нищо против може да поканите друга двойка пък тя да стане кръстница на децата ви. Щом ти е толкова близка приятелка ще ви разбере и няма да има нищо против да ви стане само гост на сватбата .
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #36 -: май 18, 2011, 09:55:18 »

Miss
Това за кръстницата е страхотна идея  good
Наистина какво им става на тези хора, аз си мечтая да бъда кума, направо не мога да повялвам ,че има толкова откази...
« Последна редакция: май 18, 2011, 12:55:44 от fashion » Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #37 -: май 18, 2011, 10:24:54 »

Мене ако питаш помоли кръстницата да ви посочи някой точен човек за кум, дори да не ви е толкова близък. Сигурно ще разбере да се отегли, но е и малко тъжно. Няма как. Не може ли да помолите само мъжа от някое от тези семейства близки да ви кумува?
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 18, 2011, 10:35:42 »

grey Разбираш ли ,че гледаме списъкът и единственният вариант е моята приятелка да се откаже .
Хората ,които евентуално  можем да поканим имат брак и съответно трябва да поканим и техните половинки.
Поне така си мисля ,че беше nea
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #39 -: май 18, 2011, 12:09:34 »

fashion ,lola_bunny Не знам ,така и не разбрах за какви точно суеверия става въпрос ,просто си мисля че нещо им става на тези хора сякаш не чест им указваш а не знам ,какво?!
Ми накрая ще трябва май да говоря с моята приятелка ,дано не се обиди ,а така исках тя да ми е кума,защото тя е и най-добрата ми приятелка, много гадно просто  cray

Ако ти е истинска приятелка няма да ти се обиди след като и обясниш тактично за какво става въпрос
Упсех сладурче
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 18, 2011, 12:25:05 »

Bibsi8792 Благодаря ти. girl_cray3
Не знам ще говоря с нея и ще пиша дано само да не се обиди ,защото тя ужасно много се радваше ,че ще ми бъде кума cray
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #41 -: май 18, 2011, 12:29:10 »

Bibsi8792 Благодаря ти. girl_cray3
Не знам ще говоря с нея и ще пиша дано само да не се обиди ,защото тя ужасно много се радваше ,че ще ми бъде кума cray

Само искам и те моля да се успокоиш всикчо ше се нареди спокойно!!!Мисля че девойката ше ти влезе в  положение и всикчо ще е като по мед и масло ..С тебе сме... give_rose
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #42 -: май 18, 2011, 12:47:24 »

Момичета не съм ви се похвалила - вече си имаме кумове  danceg
Много се радвам, че и те се зарадваха. Сега малко се притесниха и четат разни наръчници за задълженията на кумовете  danceg Почнаха много добре да се нареждат нещата  Bravo

Panteryx по-спокойно мила. И при нас нещата бяха зациклили с кумовете, но ето че всичко се подреди. Нашите не са двойка, познават се бегло. Нямате ли някой приятел, който да ви стане кум.

За протокола: една позната се омъжи и й кумуваха двама мъже.
« Последна редакция: май 18, 2011, 12:53:01 от Susito » Активен
mishence
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #43 -: май 18, 2011, 12:48:30 »

panteryx сигурна съм, че ще те разбере , не се притеснявай, все пак сте направили всичко възможно , за да намерите кум... много неприятно наистина, но ще я удостоиш с чета да бъде кръстница един ден живот и здраве , успех!  give_rose
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #44 -: май 18, 2011, 19:07:06 »

panteryx, мила, и аз съм с теб! Не му мисли много и говори с нея. Истинското приятелство понякога трябва да премине през някои препятствия. Не се предавай! Пробвала ли си да поискаш съвет от нея? Тя може да намери компромисно решение на ситуацията. Тя как би постъпила в твоята ситуация? И моя съвет е в разговора да не забравиш да й кажеш че тя е най-добрата ти приятелка и ти би искала тя да е твоя кума. За мен е важно да го чуе от твоята уста, за да се изчистят съмненията от главата й smile
 butterfly
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: